homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere mare de sani

#1 2009-02-15 21:24:09

andreea0102
Membru
Inregistrat: 2009-02-15

durere mare de sani

buna seara
am si eu o problema daca imi puteti da un sfat.iau de 3 luni anticonceptionale yasmin(acum sunt la al 4 lea blister) si ma dor foarte tare sanii.la inceput nu ma dureau asa de tare dar acum s-a agravat,ma dor si atunci cand ii ating putin.mentionez ca am noduli mamari(aspect de fibroadenom dupa ultima ecografie facuta acum 6 luni)
pastilele le iau la recomandarea unui medic ginecolog caruia i-am aratat ecografia mamara si a spus ca nu-i nici o problema daca la iau.mi-a spus sa le iau pt ca am si un chist pe ovarul drept.
acum nu stiu ce sa fac,sa nu mai iau anticonceptionale?nu sunt bune pt mine?

#2 2009-02-15 21:34:51

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: durere mare de sani

eu zic ca cel mai bine ar fi sa mergi la un medic de planing...nu la ginecolog...si sa stati de vorba despre problemele tale si ac-uri...

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2009-02-15 22:04:54

andreea0102
Membru
Inregistrat: 2009-02-15

am fost la un doctor de planing mai demult dar nu mi-a placut.poate nu era doctorul potrivit,dureaza mult pana il gasesc...

#4 2009-02-15 23:21:28

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

andreea o fi greu sa gasesti un medic, dar cauta`l... pt ca vad ca te dor sanii destul de tare... nu mai sta si astepta...

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.