homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menopauza sau altceva?

#1 2009-02-15 21:43:09

cretzulica
New member
Inregistrat: 2008-11-15

menopauza sau altceva?

Hello,
am si eu o intrebare ...este referitoare la mama mea, in ultima perioada a avut menstruatiile destul de dereglate, are 46 ani si ne-am gandit ca poate se apropie menopauza, dar totusi a fost sa consulte un medic, testul papanicolau a iesit ok dar la ecografia intravaginala i-a fost descoperit un chist de 4 cm si un inceput de fibrom(despre acesta din urma stia ), pt chist a trimis-o sa faca o analiza pt a afla natura lui, am inteles ca la varsta ei risca sa fie cancerigen, problema este ca in ultimul timp se simte f slabita(are si un inceput de diabet) rezultatul analizei ca125 este gata abia joi si pana atunci stam ca pe ace ...
ce sa fie???
pls un raspuns...sunt intr-o tensiune de nu se poate de cand am dus-o la doctor...

#2 2009-02-15 22:33:07

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: menopauza sau altceva?

stai linistita ca frica si gandurile negre nu ajuta cu nimic in situatii d-astea! acel chist poate fi cancerigen, in aceasi masura poate fi hormonal si sa dispara definitiv odata cu instalarea menopauzei, care intr-adevar se poate apropia, depinde si de la ce varsta a aparut menstruatia...
slabita se simte mai degraba de la problemele cu diabetul pe care il are. si cu atat mai mult cu cat are diabet ar trebui sa stea linistita si sa nu se gandeasca la cine stie ce boli de sperie pamantul pentru ca ii va face si mai rau! si aici tu o poti ajuta mult, nu te mai gandi nici tu si nu o mai lasa nici pe mama ta sa se gandeasca, discutati fel de fel de alte lucruri, iesiti la cate o plimbare impreuna...

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2009-02-16 20:16:20

cretzulica
New member
Inregistrat: 2008-11-15

off mersi mult pt incurajari, oricum incerc sa nu ii arat  ca sunt si eu ingrijorata, avem noroc ca suntem o familie nu tocmai linistita, si e destul de greu sa stea mult pe ganduri, dar oricum suntem f speriati toti, astazi a fost la medicul care se ocupa de ea pt diabet si se pare ca are glicemia cam mare de acolo vin starile de ameteala
e drept ca a fost si un pic cam stresata in ultimul timp...
Sa speram ca o sa trecem cu bine si peste asta cu ajutorul lui Dumnezeu...
am mai citit cate ceva despre menopauza si din cate am inteles cam  astea ar fi simtomele, ameteli, depresii, menstruatii neregulate, sper sa fie doar atat si chistul ala sa fie unul banal asa cum a mai avut.

#4 2009-02-16 22:05:39

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

vezi? stress- agitatie - glicemie mare, spui ca nu sunteti o familie chiar linistita, ajutati-o cat puteti de mult sa fie ea mai linistita, sa se poata reechilibra cu glicemia  smile

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.