homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie cam ciudata

#1 2009-02-16 13:42:04

shara
New member
Inregistrat: 2007-10-31

menstruatie cam ciudata

Buna, am si eu o intrebare ,de o luna iau anticonceptionale mercilon si  am avut acea pauza de 7 zile si in timpul pauzei mi-au venit "musafirii",a durat decat trei zile si au avut o culoare foarte inchisa,nu au fost niciodata asa pentru ca la mine dura 6 zile menstruatia.Este normal sa fie asa de putin si cu o culoare maronie???
Mentionez ca am luat aproape trei ani marvelon 21 si a fost ok ,mercilonul vine dupa o pauza de 7 luni.
Va multumesc anticipat!

Ultima oara a fost editat de shara (2009-02-16 13:44:08)

Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure.

#2 2009-02-16 13:47:55

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: menstruatie cam ciudata

shara a scris:

Buna, am si eu o intrebare ,de o luna iau anticonceptionale mercilon si  am avut acea pauza de 7 zile si in timpul pauzei mi-au venit "musafirii",a durat decat trei zile si au avut o culoare foarte inchisa,nu au fost niciodata asa pentru ca la mine dura 6 zile menstruatia.Este normal sa fie asa de putin si cu o culoare maronie???
Mentionez ca am luat aproape trei ani marvelon 21 si a fost ok ,mercilonul vine dupa o pauza de 7 luni.
Va multumesc anticipat!

shara, anticonceptionalele, printre altele, diminueaza si cantitatea si aspectul sangelui eliminat.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#3 2009-02-16 14:01:35

annees
Membru
Inregistrat: 2009-02-16

Buna,am si eu o problema.Am avut o perioada cam de 4 luni in care nu mi-a venit menstratuatia deloc si mi s-a recomandat de un ginecolog sa iau duplaston si cand mi-a venit dupa aceste pastile am luat yasmine.Problema mea este ca eu sunt acum in ziua a-6-a de menstruatie si este inca foarte abundenta.Intrebarea mea este:ar trebui sa imi fac griji sau este ceva normal dupa o periada atat de mare de lipsa de menstruatie? Multumesc!!

#4 2009-02-16 14:25:13

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

mai asteapta annees sa vezi cat te tine... poate se opreste zilele viitoare.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.