homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce anticonceptionale sa iau?

#1 2009-02-16 14:20:05

b_free2dream
New member
Inregistrat: 2009-01-26

Ce anticonceptionale sa iau?

Stiu ca o sa imi spuneti sa merg la un cabinet de planning, dar poate cineva imi da o idee..pls! Am luat Rigevidon 2 ani la sfatul unei doamne doctor de la planning, si acum am spotting vreau sa le schimb, dar am tot cautat si nu stiu cu ce. Marvlon sunt la fel? Poate e cineva care sa ma ajute pls.

#2 2009-02-16 14:27:14

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: Ce anticonceptionale sa iau?

draga mea, pe forum nu se prescriu anticonceptionale. iti inteleg nelinistea dar un medic de planning ar trebui sa iti spuna ce sa faci.
oricum sg lucru care ti`l pot spune e ca daca ai avut spotting dupa 2 ani de administrare, inseamna ca organismul nu prea se mai intelege cu ele si trebuiesc schimbate. nu lua dupa capul tau pt ca poti avea "frumoase" reactii adverse.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-02-16 14:31:51

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

b_free2dream a scris:

Stiu ca o sa imi spuneti sa merg la un cabinet de planning, dar poate cineva imi da o idee..pls! Am luat Rigevidon 2 ani la sfatul unei doamne doctor de la planning, si acum am spotting vreau sa le schimb, dar am tot cautat si nu stiu cu ce. Marvlon sunt la fel? Poate e cineva care sa ma ajute pls.

Mergi la medic. Aici nu iti va prescrie nimeni anticonceptionale.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2009-06-21 21:51:21

mmara
Membru
De la: Targoviste
Inregistrat: 2009-06-21

hello la toata lumea

am si eu probleme
am si chisturi si fibroadenom sad mai pot lua anticonceptionale ? am tot citit pe aici si cu cat citesc mai mult cu atat nu mai inetelg nimik

seara buna!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.