|
Nu esti logat.
Help !! E problema sau nu ?-2#20 2009-02-17 10:37:05
Re: Help !! E problema sau nu ?Multumesc mult, si eu ma gandeam k intarzierea poate fi si de la intreruperea Ac! Multumesc Offline #21 2009-02-17 16:08:59
Re: Help !! E problema sau nu ?escapelle am impresia ca e si mai scump fata de postinor... desi n`am luat nici una nici alta... parca postinorul imi inspira mai mare incredere, nu stiu de ce Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #22 2009-02-17 16:12:20
Re: Help !! E problema sau nu ?escapelle = cele 2 pastile de postinor intr-una singura Offline #23 2009-02-17 16:13:11
Re: Help !! E problema sau nu ?probabil pt ca postinor are mai multa vechime ca escapelle danae Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #24 2009-02-17 16:15:37
Re: Help !! E problema sau nu ?si din cauza asta andutu e posibil... de fapt sigur din cauza asta e... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#25 2009-02-17 22:36:58
Re: Help !! E problema sau nu ?...dupa ce ieri am stat toata ziua nelinistit , si asteptam din secunda in secunda un raspuns nou de la voi , membrii ai acestui forum ,carora le multumesc nespus de mult , astazi , dimineata , dupa 55 de ore de la contact , am cumparat un postinor 2 , si i l-am dat prietenei mele , la adiministrat la ora 07:58 si a doua pastila la 19:58. Sper sa nu fie prea tarziu , totusi cele 72 de ore se implinesc deseara la ora 1:30 , cam asa , totusi stau foarte nelinistit , dar sper sa nu fie prea tarziu , si sa-si faca efectul in caz ca totusi sa intamplat sa fie .. dupa prima pastila a spus ca nu a avut nici o problema si nu sa simtit rau , doar ca a avut o durere nesemnificativa de cap , dar dupa a 2`a pastila , a inceput sa se planga de dureri de burta si din nou de cap ... totusi ce vreau eu sa va intreb pe langa cele mentionate mai sus : In caz ca nu e vorba de o sarcina , si ea totusi a administrat postinorul , s-ar putea sa aiba mai aiba efecte secundare ? sau efecte adverse neasteptate ? Offline #26 2009-02-17 22:39:32
Re: Help !! E problema sau nu ?
Oriucum, eu am intrebat doar de curiozitate Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #27 2009-02-17 22:41:24
Re: Help !! E problema sau nu ?
In mod normal, Postinorul are o marja de eroare de 2 % ; nu putem decat sa speram ca ea nu o sa se afle in acest procentaj. Va tinem pumnii. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|