homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sindrom pelvin inflamator. streptococ de grup b si durere de spate

#1 2009-02-16 19:25:53

delia2008
New member
Inregistrat: 2008-11-06

sindrom pelvin inflamator. streptococ de grup b si durere de spate

in urma unui control gineco am fost diagnosticata cu sindrom pelvin inflamator iar la analiza de secretie mi-a iesit streptococ beta hemolitic de grup b. in plus de vreo cateva saptamani am si o durere de spate (care nu o pot asocia cu altceva) care in ultimile zile s-a intensificat. as vrea sa stiu daca exista vreo legatura intre toate astea. daca ma poate lamuri cineva ar fi super.

#2 2009-02-16 19:33:18

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: sindrom pelvin inflamator. streptococ de grup b si durere de spate

foarte ciudat, si eu am streptococ grupa b in secretie , si la fel am dureri groznice de mijloc , dureri ce se lasa pe picio , astfel incat nu il pot folosi , ma tin de perete , durere puternica , eu am de gand sa imi fac analize la sange si un factor reumatoid, sa vad care e treaba
nu vreau inca sa ma panichez , pt ca am de gand sa la iau pe rand
cumva ai avut si alte infectii in organism , gen in gat amigdale ceva?

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-02-16 19:33:47)

#3 2009-02-16 20:06:19

delia2008
New member
Inregistrat: 2008-11-06

nu am mai avut alte infectii, nici macar alte simptome care sa imi atraga atentia. dar durerea de spate este groznica. mai am cateva zile de tratament si sa vad dupa aia cum ma simt.

#4 2009-02-16 20:18:33

complez
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09

da si eu am dureri in zona uterului, ovarelor si ma doare noada aceea de la spate . deasmenea am avut dureri puternice si pe picior, pe cel drept. la fel, mi-a iesit strep grup B. am auzit ca-i al dracu strepu asta...

#5 2009-02-17 08:42:36

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

inainte de menstra e normal sa apara dureri de spate , dar eu le aveam mult prea des , si nu doar inaine de menstra
mie imi era frica la un moment dat sa nu fie o infectie in organism si sa imi apara reumatismu '

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.