|
Nu esti logat.
Posibil sa raman insarcinata???#1 2009-02-16 22:33:44
posibil sa raman insarcinata???Buna seara. Azi 16 feb am avut rel sex cu prietenul meu. Este a 6-a zi de cand mi-a venit si de cand iau Yasmin ( e pt prima data cand iau anticoncept) . E posibil sa raman insarcinata de la lichidul seminal? Nu a ejaculat in mine. eram dupa a 5-a pastiluta luata pe 15 feb seara la ora 22. In seara asta la 22:00 am luat-o pe a 6-a. Raspundeti-mi va rog frumos! Multumesc. Offline #2 2009-02-16 23:01:11
Re: posibil sa raman insarcinata???Daca le-ai inceput din prima zi de msntruatie, esti protejata. Poate sa termine inauntru, ca doar de-aia le iei. #3 2009-02-16 23:04:17
Re: posibil sa raman insarcinata???da le iau din prima zi de menstruatie. dar am avut indoieli pt ca mie mi-a zis doctora de la planing ca sunt protejata dupa primele 7 pastilute....desi am citit intr-un pliant despre yasmin ca suntem protejate chiar dupa prima pastiluta. ms mult Offline #4 2009-02-17 13:07:38
Re: posibil sa raman insarcinata???pai daca le`ai luat din prima zi de menstra stai linistita, insarcinata n`ai ramas. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2009-02-20 01:24:53
Re: posibil sa raman insarcinata???Buna, am o mare dilema si poate ma linisteste careva de cateva zile am greturi groaznice, nu mai am deloc pofte,ma simt slabita si obosita si inca nu am curaj sa ma duc sa imi iau test de sarcina...eu iau ac marvelon de mai bine de 7 luni si in total iau ac de vreo 3 ani...mi se mai intampla in schimb sa uit sa iau pastila la ora fixa sau chiar sa nu o mai iau deloc...si luna trecuta s'a intamplat de 4 ori si s'a intamplat si ca prietenul meu sa isi dea drumul in mine...eu iau acum pastilele de vreo 4 zile si totusi am scurgeri as zice eu anormale: nu mai e sange, e o secretie care umple protej-slip'ul si are o culoare rosiatica. La gine ajung abia in vreo 2 sapt ca e mai greu cu programarile dar stau cu inima'n gat pana atunci. Se poate sa fi ramas? Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-20 02:26:08
Re: posibil sa raman insarcinata???nush ce se poate..dar iti dai organismul peste cap rau de tot.. Offline #7 2009-02-20 11:30:17
Re: posibil sa raman insarcinata???acea secretie rosiatica e spotting din cauza ca ai uitat sa iei pastilele. si da, exista risul de sarcina Offline #8 2009-02-20 11:43:12
Re: posibil sa raman insarcinata???am si eu o intrebare. Offline #9 2009-02-20 11:45:15
Re: posibil sa raman insarcinata???cris, probleme se pun de la 4 scaune moi in sus din care unul in primele 4 ore dupa ce ai luat pastila deci protectia ta nu a scazut Offline #10 2009-02-20 12:51:05
Re: posibil sa raman insarcinata???"nush ce se poate..dar iti dai organismul peste cap rau de tot.. Offline #11 2009-02-20 12:58:47
Re: posibil sa raman insarcinata???
Sanse de sarcina sunt. Nu te mai juca asa cu anticonceptionalele. Pune-ti alarma la telefon sa-ti aminteasca de pastila, daca nu iti poti aduce aminte. Sangerarea a aparut tocmai din cauza ca ai luat pastilele aiurea.
Daca nu au fost mai mult de patru scaune moi, nu ai de ce sa-ti faci probleme. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #12 2009-02-20 13:03:26
Re: posibil sa raman insarcinata???am uitat sa mentionez ca menstruatia nu a intarziat, chiar a venit la timp...si totusi greturile astea pe care le am de vreo saptamana imi dau de gandit...chiar daca am acest "spotting" pot sa fac un test?influenteaza secretia asta rezultatul in vreun fel? Offline #13 2009-02-20 13:04:09
Re: posibil sa raman insarcinata???andreea_andy2 iti multumesc de sfat ! :-* Offline #14 2009-02-20 17:49:59
Re: posibil sa raman insarcinata???au trecut 18 zile de la chiuretaj si...culmea....azi am avut contact neprotejat...da stiu...criticile mi le asum sg...dar nu a ejaculat in mine...am citit undeva k noul ovul se formeaza cam in a 11 a zii d la avort ...asta fiind pe 13...cat de mare e riscul k acum sa fi ramas iar ? ...tinand cont k nu a ejaculat in me... Ultima oara a fost editat de Adi_na (2009-02-20 17:52:01) nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #15 2009-02-20 19:41:11
Re: posibil sa raman insarcinata???nu stie nimeni...pff...deci sunt nebuna la cap cred... nu-mi ajungeau atatea...trebuia sa o mai comit o data...poate ma potolesc ... nu stiu ce sa fac...sau cum sa fac...sau daca sa fac... nu stiu nimic... se poate ramane insarcinata iar asa usor...nu stiu ... nici doctora mea am sunat-o si mi-a zis ca nu are ce sa-mi zica ca nu exista o data fixa la care sa-mi vina ca sa-mi faca un calcul al perioadei fertile...mi-a zis ca de obicei in a 10-11 zi se formeaza ovul ... daca ar fi asa...tinand cont ca el sta acolo 24 de ore ... nu stiu ce sa zic...chiar nu stie nimeni... ...n-am nici un leutz sa-mi iau postinor ... sunt pe bara total... cu banii ... mi-am facut niste irigari vaginale cu tantum rosa...nu stiu daca mai ajuta cu ceva ... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #16 2009-02-20 19:46:59
Re: posibil sa raman insarcinata???Eu nu stiu ce sanse sunt,stiu ca nu trebuie criticat..insa sincer..daca nu te gandesti macar la bebe care l poti proiecta,de ce nu te gandesti macar la tine?Mai ales ca esti patita...ai grija de tine si multa bafta...poate ai noroc si nu se intampla nimic:( Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #17 2009-02-20 21:25:52
Re: posibil sa raman insarcinata???
Dupa un avort se ramane foarte usor insarcinata pentru ca "locul" e curatat. Sex NU trebuia sa faci pana nu-ti venea menstra (cam 4 saptamani de la interventie). Acum nu ai ce sa faci decat sa astepti sa treaca 3 saptamani de la contact sa faci un test de sarcina. Imi pare rau sa-ti spun, dar sanse sunt sa ramai din nou insarcinata, pt k si lichidul preejaculator contine spermatozoizi. Iubesc si sunt iubita Offline #18 2009-02-20 21:29:55
Re: posibil sa raman insarcinata???adina e chiar asa greu sa cumparati un prezervativ?nici foarte scump nu e....tb ta dar tu tragi toate ponoasele daca se intampla ceva nu el...si daca ar tine la tine s ar gandi sa si puna si el un prezerv! poate ti am parut rautacioasa desi scopul a fost sa te trezesc putin la realitate! Offline #19 2009-02-21 00:41:44
Re: posibil sa raman insarcinata???sincera sa fiu...vina e in mare masura...sau poate...mai mult de 50 % a mea... pt ca puteam sa zic nu... .. acum...cred k e prea tarziu ...nu-mi ramane decat sa ma inchin ...sa nu se intample nimic... ms mult...si stai lin ryanna ca nu ma supar ... am spus criticile mi le asum singura...sper doar ca ovulul ala sa fi fost eliberat pana acum nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|