|
Nu esti logat.
Denumiri ovule#1 2009-02-17 11:08:34
Denumiri ovuleBuna fetelor! Imi spuneti si mie va rog niste denumiri d ovule,pt k am uitat cum se numeau si am iar scurgeri abundente,si trebuie sa imi iau niste ovule...parca cu b se numeau,dar sincer nu mai tin minte exact! Mi-ati fi d mare ajutor dak imi spuneti niste nume Offline #2 2009-02-17 11:16:41
Re: Denumiri ovulebetadine ovule vaginaledar cel mai bine cauta p saitul unei farmaci online si veci ce tipuri de ovule sunt si ce pret au,am folosit si eu flagyl iar acum folosesc macmiror Offline #3 2009-02-17 11:18:20
Re: Denumiri ovuleEu as zice sa te duci la doctor nu sa iei tu de capul tau,poate iti da sa faci si o analiza a secretiei,k sa vezi despre ce i vorba...nu cred ca vreo fata de aici iti va recomanda un anumit tip de ovule... Offline #4 2009-02-17 11:29:15
Re: Denumiri ovuleda,mai bine mergi la doctor sa-ti dea ovule pt problema ta They can because they think they can. Offline #5 2009-02-17 12:40:52
Re: Denumiri ovule
si fetele te sfatuiesc bine, nu lua ovule dupa capul tau, fara sa stii exact ce ai. mergi la medic, fa analiza de secretie si daca iese ceva in functie de ce iese faci antibiograma/antifungigrama ca sa stii la ce cedeaza ciuperca ta. doar medicul poate recomanda tratamente... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|