|
Nu esti logat.
Buna..sunt foarte ingrijorata si as vrea sa aflu daca sunt insarcinataPagini: 1
#1 2009-02-17 17:57:38
buna..sunt foarte ingrijorata si as vrea sa aflu daca sunt insarcinatabuna..as vrea sa aflu daca sunt insarcinata..sunt foarte ingrijorata deoarece pe data de 3 ianuarie am avut contact sexula protejat cu pr meu..dar s-a rupt prezervativul..am luat postinor 2 dupa maxim 1 ora..dupa 2 saptamani mi-ai venit menstruatia..cred care a tinut 5 zile..dupa asta..peste 2 zile..mi-a mai venit o scrurgere maronie inca vreo 4 5 zile...oare pot fi insarcinata?? Offline #2 2009-02-17 17:59:26
Re: buna..sunt foarte ingrijorata si as vrea sa aflu daca sunt insarcinataasa se intampla dupa postinor... eu zic ca nu, daca ai luat postinorul corect nu esti insarcinata. e doar o dereglare aparuta dupa postinor. postinorul are o eficienta de peste 80% deci... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-02-17 18:02:26
Re: buna..sunt foarte ingrijorata si as vrea sa aflu daca sunt insarcinatams moolt pt raspuns..sunt foarte ingrijorata.. Offline #4 2009-02-17 18:03:14
Re: buna..sunt foarte ingrijorata si as vrea sa aflu daca sunt insarcinatacu placere. poti face un test de sarcina mai incolo ca sa scapi de dubii Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2009-02-17 18:13:53
Re: buna..sunt foarte ingrijorata si as vrea sa aflu daca sunt insarcinatatocmai de asta am intrebat pt k imi e foarte frica sa fac testul..inca astept...pt k pe data de 15 am avut ''menstruatia''sau ce o fost..eu asa cred..si dupa pe 21 20 acele pete maronii..acum ar trebui sa vina..sper...:( Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-17 21:57:00
Re: buna..sunt foarte ingrijorata si as vrea sa aflu daca sunt insarcinatadaca iti e frica sau nu, tot trebuie sa`l faci, macar scapi de dubii, eu oricum zic ca nu ai treaba Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #7 2009-02-17 22:00:58
Re: buna..sunt foarte ingrijorata si as vrea sa aflu daca sunt insarcinataclaudy, cel mai probabil e o dereglare de la Postinor, stai linistita. Daca chiar vrei, poti sa faci un test la 3 saptamani de la contact. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|