|
Nu esti logat.
Apetit sexual scaz#1 2009-02-17 20:44:37
apetit sexual scazde ceva timp am un apetit sexual extrem de scazut.. folosesc desorelle cam de 10 luni, si ma gandeam ca poate nu mi se potrivesc si ar trebui schimbate. Offline #2 2009-02-17 21:01:33
Re: apetit sexual scazeu am aceeasi problema ca si tine.am libidoul scazut. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2009-02-17 21:12:45
Re: apetit sexual scazsi ai incercat sa mergi la doctor sa schimbi pastilele ? eu la asta ma gandeam. astept sa mai primesc niste sfaturi Offline #4 2009-02-17 21:30:26
Re: apetit sexual scazle am schimbat flavie, bine ca nu din aceasta cauza, dar oricum nu am observat un nivel mai ridicat al libidoului.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #5 2009-02-17 21:32:18
Re: apetit sexual scazflavie, ai putea incerca sa le schimbi. vorbeste cu medicul de planning Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|