|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62-4#58 2009-02-18 11:40:07
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62imi pare atat de rau pokemon Offline #59 2009-02-18 11:40:08
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62ioana, cea mai buna abordare e sa ii spui direct doctorei ca ai emotii, pentru ca e al doilea consult al tau si ca din inconstienta primul a fost acum 3 ani. cu asta te scapi si ii comunici si ei mesajul... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #60 2009-02-18 11:41:05
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62La primul meu control am dat peste una plictisita de soarta. Mai ca ii bagam eu diagnosticul pe gat. Si era si clinica privata. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #61 2009-02-18 11:42:13
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62ce tare, lucia! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #62 2009-02-18 11:43:51
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62eu am incercat mai multi pana am ajuns la cel actual. imi place ca e tanar, cu ochelari si mutra de soarece de biblioteca si mi se pare ca e tot timpul usor stanjenit si jenat. e atent insa, politicos si zambitor "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline Publicitateloading...
#63 2009-02-18 11:44:15
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62eu zic sa ii spuna. nu e ioana singura speriata de ginecolog si care din cauza asta evita controlul.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #64 2009-02-18 11:44:31
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62si mie ioana cand i'am spus k am 22 ani si k n'am mai fost niciodata la ginecolog, park ii stateau pe limba ocarile dar dupa ce m'a intrebat cand mi'am inceput viata sexuala si i'am spus k tot la 22 ani a ramas k m'a intrebat de 2-3 ori si'a vazut de consult in continuare ... oricum a 2a vizita a fost ft placuta si nush dc motivul principal a fost k am platit 90 lei consultatia .... k prima data ea lucra la o policlinica unde aveai consult gratuit dc aveai trimitere, iar cand sa ma duc a 2'a oara a plecat la alt cabinet ... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #65 2009-02-18 11:46:14
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62camy, asta-i viata! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #66 2009-02-18 11:49:27
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62nicolle, daca ai stii cate prezumtii de cancer am avut eu pana acum...... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #67 2009-02-18 11:51:05
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62explicati-mi va rog si mie un lucru,k fac cu nervii aici cum se poate ca la bunica sa ii fie frig..cand in camera unde sta e cel mai cald din toata casa..plus ca e si imbracat gros..si invelita! ce doamne sa ii mai fac? Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #68 2009-02-18 11:51:53
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62moa...mi-am facut cont pe un forum si mi-am facut o astrograma... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #69 2009-02-18 11:52:50
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62neatza girls Sim y Offline #70 2009-02-18 11:52:59
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62si eu...am zis k macar 1 data pe an sa vedem...k acu consultatia s'a facut 130 lei si mi se pare oleak cam mult, tinand cont k tb sa mai fac si ecografii de 150 lei, cu siguranta o sa iau si un tratament in fine, oricum o bursa o dau pe doctor Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #71 2009-02-18 11:53:34
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62no, lucia, ca la mine n-o fost fara analize... m-o trimis la colposcopie, mi-o bagat in cap ca e grav, m-o bagat intr-o sapataman in operatie ca n-am avut cand sa ma dezmeticesc, copila prostuta de 22 de ani, mi-o facut conizatie si biopsie si cand m-am dus cu rezultatul, mi-o zis ca-i cancer, da nu-i problema, fac repede un copil si dup-aia "scoatem tot" acu' e funny, dar atunci am dat in depresie. nu era cancer, era o displazie incipienta pe care de atunci o tot pazesc sa nu evolueze, insa m-am ales cu o bucatica de col taiata care nu mai revine "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #72 2009-02-18 11:54:01
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62si eu tre sa merg la gine... la un control, pap si vreau si un eco... am noroc ca merg la aceeasi doc si pt planning si gine, ca e cu dubla specializare Offline #73 2009-02-18 11:54:37
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62neata Offline #74 2009-02-18 11:55:14
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62oana baga'i o aeroterma in pat glumesc pai fa'i o frectie mica peste haine Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #75 2009-02-18 11:57:42
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62nicolle, inca o data spun: medici tampiti! stia multa meserie mai ales pe partea de oncologie! am citit si eu si stiu si de la colega mea care a fost bolnava ca nu are voie acid folic si chiar i s-a spus ca nu faca copii o perioada lunga de timp pentru a se stabiliza organismul fiindca prezenta acidului folic in cantitate mai mare determina cresterea si inmultirea celulelor canceroase. pe scurt, daca aveai, cu ce te ajuta sarcina? ca putea sa-ti faca mai mult rau! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #76 2009-02-18 11:58:21
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62Neata, simy, Anna! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|