|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62-43#799 2009-02-19 10:45:25
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62salutare Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #800 2009-02-19 10:47:39
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62
stiu, heim. si eu, daca am bani de dat pe haine si ma duc la probat, ma enervez ca nu-mi place nic cum imi sta si nu mai cumpar. si raman tot o grasunica prost imbracata "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #801 2009-02-19 10:51:55
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62si eu o slabanoaga care nu poarta decat trenung ca sa se mai acopere cumva Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #802 2009-02-19 10:53:03
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62Io-s o grasana prost imbracata si I'm loving every minute of it!!!!! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #803 2009-02-19 10:54:24
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62neata Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline Publicitateloading...
#804 2009-02-19 10:55:58
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62neatza ce faceti? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #805 2009-02-19 10:56:54
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62ei da! poke, eu umblu si in blugi mai stramti, si cu bluzite mulate, fuste scurte nu port decat pe cisme inalte, e drept....dar e mai aiurea sa porti chestii largi...parca se vede mai tare cat esti de slaba...asa daca esti subtire si ai si un mers si gestica adecvata, finutza, parca da mai bine I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #806 2009-02-19 10:57:19
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62eu am emotii..nush dk mai ajung la intalnire, pe vremea asta Ultima oara a fost editat de biggirlsdon.tcry (2009-02-19 10:57:46) http://olx.ro/oferte/user/jF0h/ What are you going to do with this time? http://www.youtube.com/watch?v=BOksW_NabEk Offline #807 2009-02-19 10:57:46
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62Neata capca, dea! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #808 2009-02-19 10:58:49
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62da, nasol de voi astea fotomodele va compatimesc Offline #809 2009-02-19 11:00:24
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62lucia, pai acum nu imi mai vine nicio pereche de pantaloni Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #810 2009-02-19 11:00:50
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62heim, pe hartie arata bine daca ma vezi in realitate ai zice ca sunt o caracatita cu 4 tentacule I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #811 2009-02-19 11:00:50
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62si la mine big e in dilema dc vin sau nu la intalnire....pt k flacaul meu dc are iar perchezitie nush dc vin... oricum, pana la 6 mai e Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #812 2009-02-19 11:00:57
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62neatza Offline #813 2009-02-19 11:01:07
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62Lady! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #814 2009-02-19 11:04:02
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62cred k o sa iid au la al meu concediu fortat ...mai ales dupa ultimele faze Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #815 2009-02-19 11:04:47
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62
fataaaaaaa! pastilele ca pastilele! tu trebuie sa mananci! impuneti sa mananci! bagati in capshor ca mananci pentru tine! unde vrei sa ajungi? internata prin vreun spital? pentru ce? ai o viata intreaga inainte si trebuie sa ai grija de tine. iti dai acum organismul peste cap total aiurea si o sa tragi tot tu mai tarziu! asa ca mananca! cand te duci spre frigider ( si du-te des! ) spuneti singura : mananc acum tot ce gasesc si cu cat mai multe calorii ca sa ma ingras ca nu ma mai suport asa! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #816 2009-02-19 11:05:11
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62bafta lady Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #817 2009-02-19 11:07:20
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62lucia, Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|