|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62-59#1103 2009-02-19 16:16:22
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62multumesc, nicolle, eu am alta problema, imi tot iau chestii din astea efemere sa zic asa pe care dupa un an nu le mai port, in general rochite colorate si nu prea am niste piese de baza in garderoba Offline #1104 2009-02-19 16:16:45
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62Ms, nicolle. Trimit acum. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1105 2009-02-19 16:18:31
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62
nicolle, eu cand deschid dulapul si vad tzashpe mii de costume de toate culorile, tzashpe mii de bluze, il inchid si ma imbrac cu blugii asa ca am 3 perechi de blugi pe care ii invart si 2 perechi de pantaloni de stofa la care se adauga 5 bluzite! cred ca s-au saturat colegii de ele ....dar decat sa ma ia ameteala proband cu ce am chef sa ma imbrac in ziua aia.....mai bine asa! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1106 2009-02-19 16:19:44
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62eu mai am tzoale din liceu+facultate pe care chiar nu le mai sufar si nu le mai port...apoi de elegant n-am nici eu...acea rochita de gravida, eventual si la birou, sacou+camasa+pantalon invariabil, cand e nevoie. Boringgggggg!!!! Da in general n-am bani sa-mi cumpar altele, cand am bani imi iau mai mult pt birou...si pt timpul liber ciuciu. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1107 2009-02-19 16:21:18
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62Eu nu va zic ce am in dulap ca nu are sens. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline Publicitateloading...
#1108 2009-02-19 16:22:03
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62stim, jessie, hanorace, blugi si tricouri "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1109 2009-02-19 16:22:21
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62eu am mai zis, daca as avea dress-code la birou m-as sinucide cred Offline #1110 2009-02-19 16:23:00
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62eu nu mai am nici o rochie de seara care sa-mi fie buna dar oricum, e cam incomod sa dormi in rochie de seara asa ca nu imi fac foarte multe griji I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1111 2009-02-19 16:23:59
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62eu n-am haine mai elegante... pentru un botez mai gasesc ceva prin dulap, dar daca vine vorba de vreo nunta... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #1112 2009-02-19 16:24:18
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62Uite cine ma stie. nicolle. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1113 2009-02-19 16:25:12
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62primit, jessie, place de tine. si arati finut imbracata. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1114 2009-02-19 16:26:07
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62apropos de dress-code, la noi a incercat la un moment dat unul sa : I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1115 2009-02-19 16:26:25
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62trebuie sa sap dupa costumele de baie Ultima oara a fost editat de alinda (2009-02-19 16:27:11) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #1116 2009-02-19 16:29:28
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62am inteles ca asa e la banci : trebuie sa porti numai fusta, ciorapi obligatoriu si la 40 de grade, pantof inchis in fata, o multime de reguli din astea Offline #1117 2009-02-19 16:30:11
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62acolo nu! in capul lui da! cred ca o facuse de ciuda! o avusese ca amanta pe una dintre cele mai dragute tipe din societate si aflase si nevasta-sa si in plus pe aia i-o furase directorul general nu ca aia nu era maritata .... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1118 2009-02-19 16:31:23
dap... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #1119 2009-02-19 16:32:13
lucia, smecheria asta are un nume mai putin... ortodox "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #1120 2009-02-19 16:34:05
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62si eu, alinda, bine ca nu mai am indrazneala din tinerete si nu mai arat chiar ca o paparuda dar inca se mai uita lumea ciudat la mine uneori Offline #1121 2009-02-19 16:34:10
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62eu nu trebuie sa ma imbrac office toata ziua, la intalniri e musai oricum. Cand n-am de astea, sau deplasari, pot veni si cu blugi si altceva. Dar nu vreau s-o dau pe prea casual, ci pe un casual elegant, asa ma simt eu bine. Doar ca asta presupeune sa roesc si sa combin la 2-3 zile aceleasi haine . Am si colegi care vin zilnic la costum "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|