homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62-93

#1749 2009-02-20 11:26:21

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62

Neata, simy!

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1750 2009-02-20 11:26:51

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

cioa deliav smile
ah la naiba... vreau si eu la munte sad sad

#1751 2009-02-20 11:27:21

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

ms fete....
mi-am spalat aseara geaca alba... cine stie cand s-o usca.oare daca o pun deasupra caloriferului agatata de geam o avea ceva? nustiu

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1752 2009-02-20 11:29:00

pitzipoank
Insomniac member

vai vreau la vatra dornei
http://www.jurnalul.ro/camere_video/51/vatra-dornei

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#1753 2009-02-20 11:29:34

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

ooooo, Jess, pai individul de care am pomenit mai devreme pe mine ma are concurent principal! el aici spera sa ajunga din nou! si sa il vezi ce fitze face  :f?rbannad:  om la 50 de ani ma ia cu din alea " cred ca o sa iti mai vina un consilier ca vreau si eu la juridic" cand de fapt, cel mai mult ar vrea sa fie consilierul directorului in continuare numai ca nu stie daca are sanse sau sef in locul meu! el a fost aici o perioada si a fost dat jos si cam un an de zile nu a fost sef la serviciu asta apoi m-au adus pe mine ( eu eram sefa in alta parte, in comercial ) ca sa le fac ordine. si mereu m-a mancat de fund la director, ca imi spunea directorul ce comenta asta  smile 
de mult imi poarta sambetele: initial era avocat si nu avea clienti deloc, eu eram in alta firma si aveam cate 40 de dosare pe zi si se oftica, s-a lasat de avocatura si a venit aici, la un an am ajuns si eu aici si ghici? eu am fost promovata inaintea lui! desi eram in directii diferite! si pentru ca eu nu comentez si imi fac treaba si nu stau sa dau cu periutza, conducerea mereu m-a apreciat. el incurca lucrurile, ii trebuie cate 2 saptamani sa se gandeasca la ceva si lumea a cam inceput sa fuga de el, ca pe toti ii ia durerea de cap si asta a fost alt motiv de invidie. nu iti imaginezi!!! cand intra intr-un birou face atata agitatie si din orice problema mica face o imensitate de sperie pe toata lumea. cand era la juridic, nu aveau voie baietii nici pe net sa se uite, trebuiau sa stea mereu sa il asculte pe el! eu ii las in pace sa faca ce vor. plus ca ii las mereu sa plece sau sa nu vina cate o zi-doua cand au chestii personale si mereu vine peste noi si se intereseaza unde e ala, unde e celalalt, numai sa mearga apoi si sa spuna ca ii las pe astia de capul lor. JIGODIE!!!!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Publicitate

loading...

#1754 2009-02-20 11:30:06

capcaun
Platinum member

nu pitzi... poti s'o pui linistita wink

acu obs k flacaul meu a mancat azi'noapte neutral ma lasa pe mine sa adorm si apoi el ataca frigiderul neutral

#1755 2009-02-20 11:32:57

pitzipoank
Insomniac member

capcaun a scris:

nu pitzi... poti s'o pui linistita wink

sper sa nu se ingalbeneasca big_smile

capcaun a scris:

acu obs k flacaul meu a mancat azi'noapte neutral ma lasa pe mine sa adorm si apoi el ataca frigiderul neutral

mai stiu eu unu' rotfl

#1756 2009-02-20 11:33:02

Jessie
Platinum member

Bun, dar zici ca, conducerea te apreciaza, da? Si atunci ce poate sa faca nemernicul impotriva ta? Doar sa dea cu clantza, dar dupa cate spui tu, cam nimeni nu pune pret pe vorbele lui asa ca nu cred ac ai de ce sa iti faci griji.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1757 2009-02-20 11:34:50

capcaun
Platinum member

aolo lucia sa ma fereasca sfantu de asa om cand m'oi angaja neutral neutral de asta mi'e cel mai frica, sa ma angajez si intr'un domeniu cu care sa fiu paralela si sa mai dau si peste oameni gen cel prezentat de tine neutral trist, plus k nu suport lingusitorii, vars langa ei

#1758 2009-02-20 11:35:12

Jessie
Platinum member

V. isi aduce castronelul in fata mea si mananca, mai ales noaptea. lol Exact ca animalutele acelea care aduc osul al picioarele tale sa vezi ce mananca si cum mananca. rotfl

#1759 2009-02-20 11:36:28

lucia05
Insomniac member

eeee! are si el cativa care il tin in brate! ca mai au nevoie sa faca shuste cu el! ceea ce cu mine nu merge! plus ca respectiva persoana ( care il protejeaza ) e misogin recunoscut iar directorul general e nou venit in societate. sa mai punem aici si faptul ca am refuzat sa semnez niste hartiute de pe urma carora astia faceau niste comisioane si ai tabloul complet! ca sa fim seriosi: buzunarul lor le e mult mai apropiat decat pregatirea si experienta mea!!!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1760 2009-02-20 11:37:13

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

hello girls puss
urata vreme si eu trebuie sa ies sad

#1761 2009-02-20 11:37:20

capcaun
Platinum member

tocmai a intrat B pe usa si m'am luat de el k a halit azi'noapte... si face el: si am mai vrut sa mananc, dar m'am gandit k nu ma mai lasi u  neutral neutral si io la ora aia sforaiam fara stres neutral

#1762 2009-02-20 11:37:39

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

buna jess! puss

Sim y 

#1763 2009-02-20 11:38:06

lucia05
Insomniac member

capcaun a scris:

aolo lucia sa ma fereasca sfantu de asa om cand m'oi angaja neutral neutral de asta mi'e cel mai frica, sa ma angajez si intr'un domeniu cu care sa fiu paralela si sa mai dau si peste oameni gen cel prezentat de tine neutral trist, plus k nu suport lingusitorii, vars langa ei

capcaun, ai cuvantul meu de onoare: cand vad cate o demonstratie d-asta de fatarnicie care stiu ca are in spate o lipsa de caracter zdravana ma ia brusc durerea de cap!

#1764 2009-02-20 11:40:46

capcaun
Platinum member

te cred lucia... io am avut din astia in liceu si fac neutral frate sa'l linga in c.r pe prof nu alta neutral mi'e lehamite, d'aia imi doresc un colectiv de oameni decenti si cu bun simt

#1765 2009-02-20 11:44:44

pitzipoank
Insomniac member

ce chef n-am neutral

#1766 2009-02-20 11:48:50

capcaun
Platinum member

mda... nici bine n'a venit acasa si vrea sa'i gatesc altceva neutral
si io am sa'i fac o mamaliga, cu branza si smantana si aia e big_smile lol

#1767 2009-02-20 11:52:14

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

buna dimineata  mornincoffee
de cand n-am mai dormit atat big_smile ce bine e...  tongue

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.