homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cred ca am o problema!:(

#1 2009-02-18 12:02:56

claudine2009
Membru
Inregistrat: 2009-02-17

Cred ca am o problema!:(

Buna ! As avea si eu nevoie de o explicatie la ceea ce mi se intampla:am 21 ani,iau anticonceptionale Desorelle de 2 ani si jumatate,acum cateva luni am intrerupt tratamentul,facand o pauza de 1 luna,dupa care am inceput sa la iau din nou.Urmatoarele 2 luni am avut menstruatie regulata,sangerarea se instala in a 3a zi de pauza(asa cum s-a intamplat in cei 2 ani);problema mea este ca luna trecuta sangerarea s-a produs inainte de terminarea foliei cu pilule(mai exact in a 18a zi de luat pilule),a avut o durata normala(3-4zile).Am continuat folia pana la capat,ca si cand nu s-a intamplat nimic,dupa cele 7zile de pauza am inceput o noua folie de pilule,iar in aceasta luna sangerarea a inceput in a 13a zi de luat pilule,a venit in cantitati mai mari decat de obicei,si a tinut aproximatix 13zile(spre sfarsit s-a diminuat cantitatea de sange pierdut).Am continuat sa iau pilule pana la sfarsit,desi sangerarea se instalase,iar acum sunt in cele 7 zile de pauza.
Intrebarea mea este daca pot sa incep sa iau o noua folie de pilule,in cea de-a 8a zi cum era normal sau trebuie sa astept prima zi a urmatoarei menstruatii si de asemenea as vrea sa stiu care ar putea fi cauzele acestui fenomen tinand cont de faptul ca nu am omis luarea niciunei pilule si nici nu am suferit alta interventie medicala.
Multumesc anticipat!
O zi buna! smile

#2 2009-02-18 13:14:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Cred ca am o problema!:(

eu cred ca e cazul sa mergi la un medic de planning cu care sa discuti despre cele intimoplate precum soi despre oportunitatea schimbarii pastilelor...si asta acum, in aceste 7 zile de pauza

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-02-18 14:42:27

Scarletgirl
New member
Inregistrat: 2009-01-07

Sunt la a doua folie de Chloe, in perioada de pauza, si ma mir ca inca nu mi-a venit menstruatia cum ar fi trebuit, desi luna trecuta a venit chiar in a doua zi... pauza inca nu e gata, dar sunt sanse sa vina dupa ce se termina pauza?? Mentionez ca am luat pastilele corespunzator. Va multumesc!

#4 2009-02-18 15:43:53

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Menstra poate aparea in oricare din cele sapte zile. Daca ai luat corect patilele nu ai de ce sa te ingrijorezi.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2009-02-18 15:55:13

31AURA
New member
De la: constanta
Inregistrat: 2009-02-18

buna sunt noua pe forum   smile
azi am fost la dr. si mi-a recomandat milligest,am citit si vad ca suntei multe fete ca iau aceste anticonceptionale,as vrea sa stiu cum va simtit ,daca ati avut greata  ameteli sau daca ati luat in greutate de la ele
multumesc

Publicitate

loading...

#6 2009-02-18 16:34:21

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

nu te ajuta cu nimic sa stii cum s-au simtit alte persoane pentru ca organimele sunt diferite si reactioneaza diferit. spre exemplu, eu cand am inceput sa iau nu am avut nici o problema , de nici un fel, altcuiva i-a aparut o senzatie de greata, la alta persoana spotting...

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#7 2009-02-18 18:15:00

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

lucia05 a scris:

nu te ajuta cu nimic sa stii cum s-au simtit alte persoane pentru ca organimele sunt diferite si reactioneaza diferit. spre exemplu, eu cand am inceput sa iau nu am avut nici o problema , de nici un fel, altcuiva i-a aparut o senzatie de greata, la alta persoana spotting...

exact

#8 2009-02-19 14:28:19

31AURA
New member
De la: constanta
Inregistrat: 2009-02-18

ok stiu asta,dar eram curioasa daca au fost efecte secundare
ms de rspuns   smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.