|
Nu esti logat.
Reactii adverse Logest#1 2009-02-18 14:44:28
reactii adverse LogestIn august 2008 mi-au fost prescrise de Dr. Cristescu pilulele Logest, m-am simtit foarte bine in prima parte dar de 3 luni incoace am dureri de cap aproape constant. Acum sunt studenta in Portugalia si nu am bani de mers la doctor aici, asa ca va rog sa imi recomandati o solutie. (eventual sa schimb pilulele?) Va multumesc! teodoroasa@yahoo.com Offline #2 2009-02-18 17:48:28
Re: reactii adverse Logestde recomandat alte pastile nu o sa-ti recomande nimeni... pe forum nu se pun diagnostice si nu se prescriu medicamente. Offline #3 2009-02-19 20:29:38
Re: reactii adverse Logest
daca ai dureri de cap constant asa cum spui cred ca solutia cea mai sigura e sa opresti contraceptivele pina vei putea merge la medic si eventual investiga cauza durerilor de cap Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|