|
Nu esti logat.
Dupa cat timp o rana pe col se transforma in cancer?#1 2009-02-18 16:25:42
dupa cat timp o rana pe col se transforma in cancer?mi-a intarziat o luna menstruatia dar nu sunt insarcinata (am verificat la ecograf si prin teste de sarcina). Am facut-o acum 3 zile si am sangerat (am crezut ca e menstruatie) imediat dupa actul sexual. azi dimineata iar am facut-o si iar am sangerat. mi-e teama de o rana pe col. doctorita abia pt joi pe 26 februarie mi'a facut programare. sangerarile dureaza 10 min dupa actul sexual, nu sunt dureroase, nu am nici un disconfort. ce pot sa cred? dati'mi o parere va rog. mi'e tare teama. tremur toata Offline #2 2009-02-18 17:40:47
Re: dupa cat timp o rana pe col se transforma in cancer?speedy linisteste-te. Offline #3 2009-02-18 21:01:13
Re: dupa cat timp o rana pe col se transforma in cancer?cine stie de cand am rana . poate abia acum a inceput sa se manifeste Offline #4 2009-02-18 22:09:46
Re: dupa cat timp o rana pe col se transforma in cancer?speedy, depinde si de ce zic medicii. tie ce ti`o zis? o tratezi fie cu ovule fie cu cauterizare, nu te ingrijora ca nu e cazul. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2009-02-18 22:29:37
Re: dupa cat timp o rana pe col se transforma in cancer?doctorita mea (din alt oras) de cand sunt la ea doar ecografie mi'a facut, incep sa regret ca o cunosc si ca nu mi'a sfatuit sa fac si teste papanicolau, etc. ea e doctorita si ar trebui sa stie ce analize sa ma puna sa fac, merg de 3 ori pe luna la ea si pana la urma dau (doamne fereste) in cancer. am auzit de alta doctorita din orasul meu ca e meseriasa, dar mi'e scarba de spitalul asta din judetul meu. am auzit ca sunt sobolani si soareci. Daca e vorba de cauterizare, se poate face cu un doctor ales de mine intr'o clinica particulara? Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-18 22:43:39
Re: dupa cat timp o rana pe col se transforma in cancer?desigur speedy. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #7 2009-02-26 13:43:09
Re: dupa cat timp o rana pe col se transforma in cancer?Dragele mele, vreau sa va impartasesc bucuria mea in legatura cu o veste minunata pe care am primit-o de la ginecolegul meu (Dr. Stoian Ioan - Gynecoland). Aveam o rana pe col, cu C3 la Papanicolau,cu care ma chianuiam de cca 1 an si de care AM SCAPAT COMPLET!!!! Sa va spun si cum: timp de 1 luna de zile, in fiecare seara mi-am pus tampoane interne (OB) imbibate cu solutie de ALOE FIRST. Si il tineam pana dimineta, dormeam cu el. A facut minuni efectiv! Colposcopia a confirmat faptul ca rana s-a vindecat. Medicului meu nu i-a venit sa creada, dar asta e purul adevar. Deci, incercati cu incredere daca aveti o astfel de problema! Multa sanatate va doresc! :-) Offline #8 2009-02-26 16:19:23
Re: dupa cat timp o rana pe col se transforma in cancer?Ramonadragan f bine ca ai scapat. Offline #9 2009-02-26 17:47:22
Re: dupa cat timp o rana pe col se transforma in cancer?are dreptate camysh Offline #10 2009-04-26 18:30:35
Re: dupa cat timp o rana pe col se transforma in cancer?oricum multumim ramonadragan.in tot timpul tratamentului ai mai avut contacte sexuale? Ultima oara a fost editat de marina_marina (2009-04-26 18:31:30) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|