|
Nu esti logat.
Epilare - dificultati#1 2009-02-18 19:18:03
Epilare - dificultatiBun, mi-am luat inima-n dinti ca sa ma duc la o cosmeticiana sa ma epilez inghinal total, asta dupa ce am mai fost acum un an de zile cand m-a durut ca naiba. Acuma e ok fiindca o cunosc si nu imi mai e asa de rusine. Bun... azi mi-am facut programare, eu am vrut pe maine, ea a zis ca nu poate si a ramas pe sambata... Dupa ce am lasat telefonul jos, dupa ceva minute bune, mi-am amintit ca zilele astea trebuie sa imi vina menstruatia. Eu folosesc ob-uri si nu stiu ce sa fac. Te poti epila sau mai bine zis te poti duce cu un ob in vagin (ca sa ii zic asa) cand te epilezi? Chiar nu stiu... poate nu accepta tipa sau este greu sa faci epilarea in conditiile astea... Va rog sa imi raspundeti cat de repde posibil. Multumesc! Offline #2 2009-02-18 19:21:10
Re: Epilare - dificultatieu cred ca e urat sa te duci asa... cu tamponul acolo adica mie mi-ar fi jena Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2009-02-18 19:22:02
Re: Epilare - dificultatima crezi ca am uitat complet de asta? Mi-e mie jena, daramite tipei care ma face... Offline #4 2009-02-18 19:23:41
Re: Epilare - dificultatieu zic sa suni sa-i explici, poate te poate programa mai repede sau amani...e aiurea sa mergi asa "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #5 2009-02-18 19:24:34
Re: Epilare - dificultatio Sun maine ca sa vorbesc cu ea... god... ce prost ma simt... Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-18 19:37:21
Re: Epilare - dificultatiMerci mult fetelor Offline #7 2009-02-18 19:41:35
Re: Epilare - dificultatidar la epilare totala, banuiesc ca stai fara chilot, nu? 9 ani de copilarie .... Offline #8 2009-02-18 19:50:24
Re: Epilare - dificultatinuuuu, la epilare inghinala totala te face TOATA in zona pubiana... de aia ii zice toatala ... Cat despre par tre sa fie destul de scurtut... 2 mm Offline #9 2009-02-18 23:22:53
Re: Epilare - dificultatinici prea scurt poate 2 cm ...ar fi f bn ...si ce dak ai ob e ceva normal ....ca si cosmeticiana esti platita sa lucrezi indif dak esti pe stop sau nu...cu a mea nu am treaba ...pana la urma ai o ata si atat ..be the best ...fuck the rest )) Offline #10 2009-02-19 09:07:09
Re: Epilare - dificultatinu trebuie nici prea scurt , ca acolo e radacina puternica , mai ales daca nu te epilezi acolo periodic, cat despre menstra daca e o ata (ob), care nici nu se vede , nu e o problema , doar ca atunci cand esti la menstra esti mai sensibila si d-aia nu e bine sa te epilezi , te doare mai rau Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-02-19 09:08:02) Offline #11 2009-02-19 11:35:49
Re: Epilare - dificultatidin cate stiu eu,pielea e foarte sensibila in perioada asta a lunii...deci,pe langa faptul ca nu e frumos sa te duci cu tamponul acolo...nici nu iti recomand pt ca poate fi foarte dureros http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #12 2009-02-19 18:07:44
Re: Epilare - dificultatipffff.... chiar nu stiu ce sa fac... eu oricum o sa o sun maine dupamasa sa vb cu ea... si o sa ii zic direct ce si cum... Chiar nu stiu ce sa fac ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|