|
Nu esti logat.
Apendicita si anticonceptionalele#1 2009-02-19 09:59:16
apendicita si anticonceptionaleleBuna! Iau logest de 1an si jumatate, iar marti seara am fost supusa unei operatii de apendicita.Luni seara a fost prima pilula din luna aceasta si ultima..n-am mai continuat sa iau, deoarece doctorii mi-au spus ca exista riscul de a face cheaguri de sange..vreau un sfat..evident nu mai pot relua administrarea acum ,pentru ca au trecut 2seri de cand n-am mai luat..ce sa fac? Sa astept prima menstruatie si sa le iau din nou? Exista riscuri, pot aparea probleme? Stiu ca va trebui sa ma protejez cu prezervativ in aceasta perioada. Si am si niste durerei de cap destul de mari, imi simt capul greu si mi-e greu sa ma ridic din pat din cauza lui, nu a durerii de burta..este efectul anesteziei totale? Va trece? Ultima oara a fost editat de IdaMuller (2009-02-19 09:59:54) Offline #2 2009-02-19 10:30:05
Re: apendicita si anticonceptionaleleva trebui sa te protejezi suplimentar, da Offline #3 2009-02-19 10:37:48
Re: apendicita si anticonceptionalelece riscuri? astepti menstra si le iei din nou , riscuri legat ca ai luat doar o pastila si apoi nu ai mai luat , nu sunt Offline #4 2009-02-19 11:25:59
Re: apendicita si anticonceptionaleleeh ziceam si eu asa cu sexu'..cred ca nici chef n-o sa am la ce dureri sunt:D imi era doar frica cu intreruperea ac..ca deh..spitalu' are medici si fiecare zice altceva.. Offline #5 2009-02-19 11:59:38
Re: apendicita si anticonceptionalelein cazul unei interventii chirurgicale e recomandat intredevar sa se intrerupa, scrie si in prospect Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-19 18:58:38
Re: apendicita si anticonceptionaleleam intrerupt de frica..dar parca nu-mi place ca am facut-o asa brusc..eh vad ca deocamdata mi-e bine..sper sa nu mi se deregleze organismu' in asa hal incat sa-mi vina menstruatia dupa 2-3luni..am auzit si povesti din astea.. Offline #7 2009-02-20 11:59:06
Re: apendicita si anticonceptionaleleam revenit..astazi am inceput sa am o sangerare usoara si sper sa nu devina mai serioasa problema..cred ca e de la intreruperea ac..aveti idee cat timp poate sa tina? sau ce pot face? Offline #8 2009-02-20 15:34:57
Re: apendicita si anticonceptionaleleida daca ai intrerupt brusc ac`urile e spotting, e de la ele. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|