|
Nu esti logat.
Shopping de cosmetice - 2-3#39 2009-03-02 12:42:27
Re: Shopping de cosmetice - 2Mai, asa zice pe site-ul lor "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #40 2009-03-02 13:07:09
Re: Shopping de cosmetice - 2Daca tu atunci te-ai inteles bine cu el, ia-l pe asta, macar stii o treaba Offline #41 2009-03-02 13:32:28
Re: Shopping de cosmetice - 2M-am inteles bine atunci, ca oricum faceam tratament si cu Brevoxyl si cu intepat si n-avea cum sa nu mearga...vad diseara ce gasesc, as merge sincer pe Sebium "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #42 2009-03-02 13:46:13
Re: Shopping de cosmetice - 2nu mi-am mai luat ceva cosmetice noi de mult. sambata mi-am luat un gloss l'oreal glam shine. dar zilele astea am sa trec pe la yves rocher sa ma aprovizionez. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #43 2009-03-02 16:17:43
Re: Shopping de cosmetice - 2mi-am cumparat demachiant, gel de curatare si crema toate de la bioten Offline Publicitateloading...
#44 2009-03-02 20:04:34
Re: Shopping de cosmetice - 2pana la urma am facut o mare branza, mi-am luat solutie micelara de la Vichy, cu apa termala...nu se mai gaseste Sebium H2O decat crema, mi-au insirat o poveste cu schimbarea distribuitorului etc... Ma rog, aveam de ales intre asta si solutie micelara de la La Roche Possay, insa era mai scumpa cu 12 lei... Sper sa fie buna, desi sunt in dubii... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #45 2009-03-02 20:12:35
Re: Shopping de cosmetice - 2Eu folosesc Bioderma acum, insa nu-i cine stie ce. As fi mers pe La Roche Posay. Offline #46 2009-03-03 09:34:40
Re: Shopping de cosmetice - 2Mi-am mai luat aseara inca un Normateint de la Vichy...nu e 100% extraordinar, dar decat sa bag cosmetice pe fata, mai bine din astea... Parca si de la La Roche Possay am vazut niste creme colorante... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #47 2009-03-03 09:38:37
Re: Shopping de cosmetice - 2Da, exista fond de ten La Roche Posay, Toleriane ii spune, anti- imperfectiuni Offline #48 2009-03-03 09:41:20
Re: Shopping de cosmetice - 2sunt bune produsele La Roche Posay? v-am tot auzit cu ele. unde se gasesc? au parabeni? sunt naturale? Offline #49 2009-03-03 09:43:44
Re: Shopping de cosmetice - 2eu mi-am luat ieri un rimel de la este? lauder, magna-scopic... moamaa ce fain e...face gene de papusa!! da' si banii pe care i-am dat pe el.. urmeaza un fond de ten, mi-au dat niste probe sa vad care o fi mai bun... Ultima oara a fost editat de mary_aleee (2009-03-03 09:44:34) Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #50 2009-03-03 09:45:00
Re: Shopping de cosmetice - 2Naturale nu pot sa zic ca sunt, sunt dermatocosmetice si unele din ele au parabeni... dar e destul de greu sa gasesti produse fara parabeni sau fara ingrediente comedogene Offline #51 2009-03-03 09:46:38
Re: Shopping de cosmetice - 2in lanturile de farmacii se gasesc, la sensiblu sigur. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #52 2009-03-03 09:48:01
Re: Shopping de cosmetice - 2Yves Rocher: anticearcan; creion de ochi verde inchis "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #53 2009-03-03 09:48:02
Re: Shopping de cosmetice - 2Cred ca partial e vrajeala, nicolle... din cate am inteles eu doar La Roche Posay si Bioderma ar fi cu adevarat dermocosmetice, restul nu prea Offline #54 2009-03-03 09:50:24
Re: Shopping de cosmetice - 2pai de asta nu prea is incantata eu ca mi-am luat vichy...ca prea multa reclama isi fac. sa vad cum ma impac cu solutia de la ei, totusi parca m-am trezit cu tenul mai putin gras si iritat ca de obicei... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #55 2009-03-03 09:51:27
Re: Shopping de cosmetice - 2eu v-am mai zis, pentru mine vichy si avene sunt dezastru, mai rau decat orice crema no name Offline #56 2009-03-03 09:51:49
Re: Shopping de cosmetice - 2sunt din aceeasi categorie ca produsele Avene? Care ar fi mai bune? Offline #57 2009-03-03 09:52:30
Re: Shopping de cosmetice - 2pentru mine clar La Roche Posay sunt mai bune decat Avene Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|