homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Epilepsie-Anticonceptionale

#1 2009-02-19 20:06:59

Deliria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-04-16

Epilepsie-Anticonceptionale

Sambata seara am fost dusa la spitalul judetean timisooara cu salvarea. Simptome: convulsii , spume la gura, ochii dati peste cap smile Dupa 4 zile internata o tomografie si o electroencefalograma aflu ca am o forma minora de epilepsie si trebuie sa iau tratament 2 ani de zile cu Topran si Depakine Chrono smile problema e ca neurologul mi-a zis ca nu interactioneaza cu anticonceptionalele insa rezidenta zice ca le scade efectul si trebuie doar sa astept sa vad.
Doctoressa, ceva sfaturi , ajutor  kapitulation
Pe net am citit ca Topranul scade efectul putin insa Depakine-ul creste chiar metabolizarea hormonilor si ma gandesc ca poate s-ar egala. Cum pot observa ca nu isi fac efectul?? Mentionez ca tocmai ce am terminat pauza dintre folii smile si am luat 2 pastile.
Multumesc  smile

ps: eu iau Triquillar ca si anticonceptionale smile

Ultima oara a fost editat de Deliria (2009-02-19 20:08:35)

All the flowers that you planted,mama
In the backyard.
All died when you went away.

#2 2009-02-19 21:05:27

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Epilepsie-Anticonceptionale

i-am lasat doctoressei link-ul

#3 2009-02-19 21:09:28

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Depakine  care nu scade efectul contraceptivelor, sigur
nu prea inteleg cum e asta ca scade efectul putin...in prospectul de la topran ce scrie? Scade saun nu efectul contraceptivelor?
nu ai ce sa astepti sa vezi....poti sa vezi inclusiv raminind gravida....asadar, ce scrie in prospect?
pentru ca daca nu scrie explicit ca nu scade efectul contraceptivelor, atunci inseamna in cel mai bun caz ca nu se stie nimic despre asta si va trebui sa consideri ca scade...nu sa faci experimente pe tine

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2009-02-20 09:27:09

Deliria
Full member

La topran nu am primit prospect am cumparat doar 30 de pastile smile  Din cate am citit pe net scade efectul anticonceptionalelor insa nu il anuleaza complet. Sa astept si sa vad daca sangerez in timp ce iau anticonceptionalele - semn ca nu ma mai protejeaza. Oricum folosesc si prezervativul acum pentru extra siguranta, gravida nu vreau sa raman smile

In the backyard.

#5 2009-02-20 09:28:35

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Nu sangerezi neaparat daca scade protectia... adica eu nu m-as baza pe asta. Nu stiu ce doza iei tu, eu am o cunostinta care are epilepsie si stiu ca nu pote lua anticonceptionale, pentru ca nu-si fac efectul.

Publicitate

loading...

#6 2009-02-20 09:35:49

Deliria
Full member

topran iau o singura pastila dimineata de 50 mg smile

In the backyard.

#7 2009-02-25 20:15:18

Deliria
Full member

am citit prospectul si zice ca trebuie consultat medicul ce mi l-a prescris daca iau pastile anticonceptionale , medicul mi-a spus ca pot lua linistita anticonceptionale. pe un forum de de epilepsie strain am citit cum ca doar de la 400 mg in sus afecteaza protectia topranul. apai habar nu mai am neutral

In the backyard.

#8 2009-02-26 08:31:47

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Deliria eu cred ca cel mai bine ar fi sa te protejezi suplimentar. Nu e de joaca cu organismul tau.

Fericita mamica de Aida Maria!

#9 2009-02-26 13:22:17

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

daca tot scade efectul si tre sa te protejezi suplimentar poti sa lasi anticonceptioanlele pana tarmini tratamentul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.