|
Nu esti logat.
Epilepsie-Anticonceptionale#1 2009-02-19 20:06:59
Epilepsie-AnticonceptionaleSambata seara am fost dusa la spitalul judetean timisooara cu salvarea. Simptome: convulsii , spume la gura, ochii dati peste cap Dupa 4 zile internata o tomografie si o electroencefalograma aflu ca am o forma minora de epilepsie si trebuie sa iau tratament 2 ani de zile cu Topran si Depakine Chrono problema e ca neurologul mi-a zis ca nu interactioneaza cu anticonceptionalele insa rezidenta zice ca le scade efectul si trebuie doar sa astept sa vad. Ultima oara a fost editat de Deliria (2009-02-19 20:08:35) All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #3 2009-02-19 21:09:28
Re: Epilepsie-AnticonceptionaleDepakine care nu scade efectul contraceptivelor, sigur Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-02-20 09:27:09
Re: Epilepsie-AnticonceptionaleLa topran nu am primit prospect am cumparat doar 30 de pastile Din cate am citit pe net scade efectul anticonceptionalelor insa nu il anuleaza complet. Sa astept si sa vad daca sangerez in timp ce iau anticonceptionalele - semn ca nu ma mai protejeaza. Oricum folosesc si prezervativul acum pentru extra siguranta, gravida nu vreau sa raman All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #5 2009-02-20 09:28:35
Re: Epilepsie-AnticonceptionaleNu sangerezi neaparat daca scade protectia... adica eu nu m-as baza pe asta. Nu stiu ce doza iei tu, eu am o cunostinta care are epilepsie si stiu ca nu pote lua anticonceptionale, pentru ca nu-si fac efectul. Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-20 09:35:49
Re: Epilepsie-Anticonceptionaletopran iau o singura pastila dimineata de 50 mg All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #7 2009-02-25 20:15:18
Re: Epilepsie-Anticonceptionaleam citit prospectul si zice ca trebuie consultat medicul ce mi l-a prescris daca iau pastile anticonceptionale , medicul mi-a spus ca pot lua linistita anticonceptionale. pe un forum de de epilepsie strain am citit cum ca doar de la 400 mg in sus afecteaza protectia topranul. apai habar nu mai am All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #8 2009-02-26 08:31:47
Re: Epilepsie-AnticonceptionaleDeliria eu cred ca cel mai bine ar fi sa te protejezi suplimentar. Nu e de joaca cu organismul tau. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2009-02-26 13:22:17
Re: Epilepsie-Anticonceptionaledaca tot scade efectul si tre sa te protejezi suplimentar poti sa lasi anticonceptioanlele pana tarmini tratamentul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|