homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie cu sange-2

#20 2009-02-22 19:03:41

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: secretie cu sange

nefrolog???
pe mine m-au trimis la urolog...ce-i ala??

#21 2009-02-22 19:26:42

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ma intrebi ce e nefrologul sau urologul?
nefrologul se ocupa cu diagnosticarea/ tratarea afectiunilor rinichilor
urologul de bolile intregului aparat urinar ( inclusiv a rinichilor), si de bolile aparatului genital masculin.

#22 2009-02-23 03:07:02

daria_25
Full member

Te intrebam ce-i nefrologul....nu stiam, credeam ca la urolog tre sa merg...eu acolo am trimitere, hm...mersi frumos

#23 2009-02-25 20:13:47

claudia.flor
Membru
Inregistrat: 2009-01-29

Buna fetelor am si eu o problema .Anul trecut mi-am facut analize cam in vara asa si mi-a iesit prezenta candida.Mi-a dat doctorita crema gynofort , mycosist doza unica , si ovule meclon ,i-a dat si prietenului o crema si pastilutza aceea .L-am luat si m-am simtit bine o perioada apoi iar am inceput sa am simptomele aproape lunar mi se intampla .Nu stiu de ce tot recidiveaza si la ginecolog mi-e urat sa merg . ma gandeam sa repet tratamentul dar ......  si daca stiti in timisoara daca doctorii de ginecologie din policlinica studenteasca buni sau macar ce imi recomandati.....astept sfaturi .Multi pupici

#24 2009-02-25 22:18:48

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

claudia, despre candida s-a discutat f mult pe forum, daca dai o cautare vei gasi multe subiecte. candidoza poate aparea din n motive: administrarea de antibiotice, alimentatia, lenjeria sintetica, tampoane interne, spalaturi vaginale prea dese... orice poate modofica ph-ul vaginal
nu pot decat sa-ti spun sa mergi la medic si sa faci o analiza de secretie sa vezi daca asta e sigura ta problema acum
poti sa faci si o antifungigrama sa vezi la ce e sensibila ciuperca
este un topic cu ginecologi buni, sigur gasesti acolo pe cineva si din timisoara

Publicitate

loading...

#25 2009-03-18 09:24:07

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

sunt in ziua 11 de la ciclu si inca mai am firicele rosii in secretie. ce sa fie? nu mi s-a mai intamplat pana acum. e posibil sa fie pe baza hormonala, sa nu se secrete suficent estrogen pt a se reface endometrul?

de rana pe col nu cred ca poate fi vb.

#26 2009-03-20 00:31:42

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

se poate anca...daca de rana esti sigura ca nu poate fi vb...

happy with him...inlove with him...puss

#27 2009-03-20 15:26:53

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

cred ca asta a fost, ca a trecut.

nu stiu ce sa mai zic de secretia asta. se schimba de la o zi la alta. cand e prea galbena, cand e  vascoasa, cand e gelatinoasa... nici nu-mi vine sa fac analiza de secretie, ca eu o fac intr-o zi si pana vin rezultatele iar isi schimba aspectul sad

acum e cam abundenta si seamana ft bine cu albusul de ou: e aproape transparenta dar are unele zone in care e mai consistenta, nu stiu cum sa explic. exact ca la albusul de ou, cand gasesti unele parti albe. o fi ovulatie? dar de ieri e asa. asta inseamna zilele 12-13, deci putin cam devreme.
a, si are un miros ft usor de ... iaurt. roll poate fi vb de o infectie cu bacterii?

chestia e ca eu n-am mai avut contacte de mai bine de 3 luni si in total am avut ft putine, toate cu prezervativ si cu acelasi partener despre care stiu 100% ca n-a mai fost cu nimeni in afar de mine. deci teoretic, nu am de unde sa iau ceva. ma gandesc ca or fi doar dereglari ale florei, asociate cu ectopia care am inteles ca si ea da secretii abundente. voi ce parere aveti?

#28 2009-03-20 15:32:29

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

mie imi suna a candida...

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#29 2010-01-16 17:07:29

daria_25
Full member

revin dupa ceva timp.
Azi dimi cand am facut dragoste m-a usturat teribil inauntru...am intrerupt fireste....am mai patit asa in ultima vreme...cred ca de cand am inceput sa folosesc OB-uri (ma gandesc ca de la ele am problema). Acum cand am fost la toaleta am observat ca pe hartia igienica erau firicele de sange sad. Clar am ceva, o rana, chist sau mai stiu eu ce. Sapt  asta merg la dr....are ceva daca fac colposcopie? Sau trebuie altceva?

#30 2010-01-16 17:53:45

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Eu cred ca nu stii inca sigur de unde ai sangele. Daca este doar cand te duci la baie si urinezi, nu e din vagin, ci din uretra. Infectia vaginala. N-are legatura cu rana, chist, etc.
Se face analiza de urina, daca vrei si poti, amanuntit, urocultura, si vezi ce ai. Zic ca si eu sunt in aceeasi situatie, si am avut relatii sexuale la 3 zile dupa ce am fost diagnosticata cu infectie urinara ... si ustura. Pentru ca toata zona este excitata.

OB-urile folosite corect nu iti dau rana pe col. Daca atunci cand le introduci/scoti, te ustura si fortezi, da. Rana pe col (de fapt e ectopie) nu da sangerari, ca nu are de ce ..

#31 2010-01-16 22:20:01

daria_25
Full member

la mine era in secretie, nu era sange curat, ci niste firicele. Am zis ca e posibil din cauza OB-urilor pentru ca m-a cam durut cand le-am folosit.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.