homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Daca puteti sa ma lamuriti si pe mine...multumesc

#1 2009-02-20 17:23:58

deede
New member
Inregistrat: 2009-02-20

daca puteti sa ma lamuriti si pe mine...multumesc

Buna, am si eu o problema si nu stiu ce sa fac...am facut o intrerupere de sracina acum o luna si ceva(sarcina era in a 6-a saptamana), m-am simtit foarte bine chiar a2-a zi...dupa o saptamana am inceput sa sangerez banuiesc ca era ciclul deoarece m-a tinut o saptamana, dar nu aveam dureri mari de ovare cum obisnuiam sa am...viata sexuala mi-am reinceputo dupa 2 saptamani de la intrerupere dar am folosit prezervativul...dupa o perioada de 3 saptamani mi-a venit ciclul din nou cu dureri mari de ovare specifice si inainte de intrerupereea sarcinii...m-am hotarat sa iau anticonceptionale din prima zi de ciclu...dupa terminarea ciclului am inceput sa am sangerari intermenstruale ceea ce e normal in primele 3 luni de administrarea pastilelor dar eu aveam sangerari destul de mari maronii care umplea un tampon zilnic...apoi au inceput sa fie din ce in ce mai mici...iar intr-o zi obisnuita m-am dus la toaleta si sanageram destul de mult avand in vedere ca sangerarile erau din ce in ce mai mici si nu mai avea culoarea maronie ci rosu aprins ceea ce m-a speriat foarte tare si sunt foarte ingrijorata...
medicul ginecolog ce mi-a facut intreruperea de sarcina mi-a zis sa revin la un control deoarece am avut dureri foarte mari la avort( aspiratie) si mi-a zis ca nu e normal sa ma doara in halul ala ovarele in timpul avortului si ca in momentul ce imi misca colul in timp ce ma curata ma dureau foarte tare ovarele si ca presupune ca am ceva la ovare...nu am vrut sa-mi schimb ginecologul si am fost plecata din oras iar acum nu am mers deoarece am sangerari si astept sa se termine sa ma duc la un control...daca ma puteti ajuta sa ma linistiti v-asi fi foarte recunoscatoare va multumesc

Ultima oara a fost editat de deede (2009-02-22 12:20:43)

#2 2009-02-20 21:02:53

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: daca puteti sa ma lamuriti si pe mine...multumesc

Dute urgent si vorbeste cu medicul cu care ti-a facut avortul. Menstra trebuie sa apara cam la 4 saptamani dupa interventie, iar contact sexual NU trebuia sa ai pana nu treceau 4-5 saptamani! Sangerarea poate fi data de o infectie, poate k nu te-a curatat bine. Chiar dak nu s-a oprit, mergi urgent si spune-i. Va decide el care e cauza.

Iubesc si sunt iubita

#3 2009-02-21 09:26:10

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Dedee cel mai probabil aceste sangerari sunt de la anticonceptionale. Medicul ti-a recomandat pastilele sau le-ai luat de capul tau?

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2009-02-21 10:34:15

deede
New member

am luat anticonceptionale acum 2 ani si mi le-a recomandat medicul dupa ce mi-a facut analizele de sange dar le-am intrerupt cam un an de zile si le-am reluat acuma...oare sa fie o infectie sa fie din cauza anticonceptionalellor???va multumesc fetelor

Ultima oara a fost editat de deede (2009-02-22 12:17:54)

#5 2009-02-21 12:33:20

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

anticonceptionalele nu provoaca infectii
andreea se referea la spottingul care poate aparea in primele 3 luni de administrare
du-te si vb cu medicul tau

Publicitate

loading...

#6 2009-02-21 17:54:49

deede
New member

acuma am si dureri sau intepaturi la ovare si pe langa asta mai am sangerari usoare,mici

#7 2009-02-22 09:50:33

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

deede, ai warn pt ca nu ai editat. citeste te rog regulamentul si respecta-l

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.