|
Nu esti logat.
Ajutor!! bubite rosii la baza limbii....#1 2009-02-20 18:43:13
ajutor!! bubite rosii la baza limbii....Fetelor, sunt disperata!! Va rog sa ma ajutati cu un sfat, ca deja simt cum mi se taie picioarele? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #2 2009-02-20 19:08:34
Re: ajutor!! bubite rosii la baza limbii....nu are nimeni nici o idee? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2009-02-20 19:28:34
Re: ajutor!! bubite rosii la baza limbii....poate fi un gen de spuzitura... cand ti se usuca buzele de obicei apare o spuzitura. Te ustura / mananca? ... care-i bara? partea aia inspre omuletz? cuc. Offline #4 2009-02-20 19:33:05
Re: ajutor!! bubite rosii la baza limbii....ivy,incearca sa-ti dai pe ele cu miericica cu stamicina, sau tinctura de propolis se gaseste la farmacie...este posibil sa fie o afta(se face si acolo),sau vreo reactie alergica... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #5 2009-02-20 19:34:38
Re: ajutor!! bubite rosii la baza limbii....da, partea dinspre omulet, am incercat sa bag putin degetul, cat am putut, am senzatia ca sunt si pe gat putin... Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|