homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor!! bubite rosii la baza limbii....

#1 2009-02-20 18:43:13

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

ajutor!! bubite rosii la baza limbii....

Fetelor, sunt disperata!! Va rog sa ma ajutati cu un sfat, ca deja simt cum mi se taie picioarele?
Spre rusinea mea, treb sa recunosc ca de 7 zile am luat kktul ala de capsula ?miraculoasa? de slabit de la arp farm. Mai e un topic pe forum despre ele, dar cum nu am prea multa minte, a trebuit sa le incerc pe pielea mea. Cea mai mare greseala a mea de pana acum, cred?

Sa trec la subiect. Mi-au aparut niste bubite mici, rosii, la baza limbii! Ce poate fi?? Mi-e o frica de mor ( unul din efectele adverse ale pastilelor e gura uscata!
Ce sa fie? Candida bucala? Ce parere aveti? Sunt asa de speriata ca nu am rabdare sa caut pe net simptome, boli etc?.. mi-e groaza?

Just like a tattoo
I'll always have you...

#2 2009-02-20 19:08:34

ivy
Hero member

Re: ajutor!! bubite rosii la baza limbii....

nu are nimeni nici o idee? sad

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2009-02-20 19:28:34

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

poate fi un gen de spuzitura... cand ti se usuca buzele de obicei apare o spuzitura.   Te ustura / mananca? ... care-i bara? partea aia inspre omuletz?

cuc.

#4 2009-02-20 19:33:05

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

ivy,incearca sa-ti dai pe ele cu miericica cu stamicina, sau tinctura de propolis se gaseste la farmacie...este posibil sa fie o afta(se face si acolo),sau vreo reactie alergica...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#5 2009-02-20 19:34:38

ivy
Hero member

da, partea dinspre omulet, am incercat sa bag putin degetul, cat am putut, am senzatia ca sunt si pe gat putin...
iau si anticonceptionale, si stiu ca si astea favorizeaza candida. de-aia m-am gandit prima oara la asta..

in jumatate de ora ma duc la farmacie. ce as putea sa-i cer?
am citit pe forum mai multe tratamente posibile... cu propolis, cu bicarbonat, etc

Just like a tattoo
I'll always have you...

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.