homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Trista :(-3

#39 2009-02-20 21:26:11

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Re: trista :(

Cum a ajuns la varsta care o are?Eu dk i as fi mama n as lasa o sa circule sg pe strada..AsA FELICIA cu curaj...iti tin pumnii

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#40 2009-02-20 21:32:43

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

vezi dc ti se pierde tupeul pana maine ... sa mai intri acilea sa citesti lol k sa ti'l recapeti

#41 2009-02-20 21:34:21

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

rotfl ok

#42 2009-02-20 21:34:40

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Numai ai grija ca nici iubitul tau nu e sfant.Cel putin asta este parerea mea,trebuia sa fie alaturi de tine,nu contra pt ca prin simplu fapt ca se facea ca nu vede,iar cand i-ai spus s-a certat cu tine ar trebui sa te mai gandesti f bine....sa nu ai alte surprize mai tarziu.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#43 2009-02-20 21:38:57

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

daaaaa asai iti zic eu sau dao aici pe forum ii zic eu ceva rotfllol)adica ii ziceam toate:smilesmilesmile

Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-02-20 21:41:02)

Publicitate

loading...

#44 2009-02-20 21:55:36

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

FeliciaM a scris:

astept ziua de maine. o sa ma mai calmez pana maine dar sigur ii zic k ma simt rau daca tin in mine totul

Daca te calmezi pana maine,inainte de a vorbi cu ea adu-ti aminte de cate ori ai facut curat in locul ei si o sa prinzi din nou curaj sa o pui la punct.Eu ii aruncam hainele in strada si pe ea dupa ele.Doaaamne,cata rabdare poti sa ai.Te-a vazut k faci tu si ce zice ea: "lasa k e bine asa, eu nu fac nimic, k face asta". Pune-o la punct.Fii rea k dak esti buna te ia de fraiera. Iar cu iubitul...zi-i despre ce e vorba tu inainte sa se intoarca si el in apartament...eu asa te sfatuiesc, pentru k apoi, knd va fi pus in fata faptului sa nu spuna k nu a stiut...
Succes! majoreta

Ultima oara a fost editat de minatgv (2009-02-20 21:56:36)

Iubesc si sunt iubita

#45 2009-02-20 22:42:07

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

doamne felicia, ce aiureala......si eu zic ca ar trebui sa o pui un pic la punct, desi sincera sa fiu nu cred ca o sa se schimbe....probabil o sa faca pe victima sau mai stii ce ii poate pielea......eu una cred ca cel mai bine ar fi sa plece, sa se duca sa stea singura in mizerie, poate asa invata si ea sa isi faca curat.........iar in ceea ce-l priveste pe prietenul tau, ar trebui sa discuti cu el varianta ca ea sa nu mai locuiasca acolo.....din moment ce tu nu te simti bine....asta ar trebui sa conteze cel mai mult pt el!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#46 2009-02-20 23:57:33

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

wow  Doamne Felicia cred ca toate ne am minunat de problema asta a ta...ai avut o rabdare.......eu una o  box  de nu se vedea.Ceea ce nu inteleg eu de ce prietenul tau nu ti sare in ajutor,e ceva la mijloc....ori e ceva intre ei ori nu tine la tine foarte mult si de aia nu reactioneaza cum ar trebui....si faptul ca dormiti separat nu mi se pare ok,asta mai devreme sau mai tarziu cred ca o sa duca la o despartire!
Eu personal daca eram in locul tau,ii ziceam tipei ce ma deranja si ma desparteam si de el,nu e normal sa nu te sprijine intr un moment de asta,gandeste te cand o sa ai probleme mult mai mari,ce crezi ca o sa faca?o sa dea bir cu fugitii....baieti sunt destui,reorienteaza te! Bafta!

#47 2009-02-21 02:57:02

skumpi
Vizitator

daca mai tzin eu bine minte...ultima data erai suparata inainte de a veni tipa asta probabil, k ziceai ca o aduce iubitu tau ca e prietena nush`carui prieten..l si erai f suparata pe el..tu vroiai sa te casatoresti el nu aducea vorba d asta...pb cu banii k tu ii platesti lui chirie etc etc ...sa ma corectezi dak ma insel
eu zic sa te gandesti bine dak de data asta pb e chiar fata asta sau e relatia cu prietenu tau
asta lasand la o parte problemele care le intampini cu ea iar normal ar fi ca iubitul tau sa te "protejeze" sau macar sa`i zica vreo 2

#48 2009-02-21 10:34:12

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eheee iubi meu o arunca afara de mult putea s fie ea prietena nu stiu cui...ca nu conta. da crek i-o luam eu inainte ca nu suport pers de genul ala.
feli...cum zicea si skumpi...o discutie cu al tau nu ar strica..despre relatia voastra

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#49 2009-02-21 13:39:05

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

neutral
cum naibii sa poata un om sa fie asa? si dc iubitul tau nu ia atitudine????? asta mi se pare cel mai ciudat!!!!!!!! te'ai mutat cu el k sa dormi cu una?? si el sa doarma cu fratele tau??? dc te'ai mai mutat cu el daca nu poti sa dormi q el? asa sa fie????
aiai asa a vazut la masa in casa asa face si ea... si daca as fi in locul tau asa face scandal mare sa ma auda toata lumea si daca cineva ar comenta... ar fi vai de capu lor big_smile
sper k o sa rezolvi daca nu nu mai sta in conditiiile astea!!! smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#50 2009-02-21 13:57:42

green_fairy
Platinum member

feli te asteptam cu vesti..speram noi bune

Ultima oara a fost editat de animalutza (2009-02-21 13:58:03)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#51 2009-02-21 14:51:16

Jacqui
Platinum member

da feli te aspeptam cu vesti chiar is curiasa smile)ce zice aia

#52 2009-02-21 17:17:01

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

sa auzim vesti felicia
speram k ai dat-o afara diablo

They can because they think they can.

#53 2009-02-22 10:51:07

green_fairy
Platinum member

feli normal ca nu dormi bine daca te streseaza tipa.si eu reactionez la fel cand am ceva pe cap. sper sa se rezolve totul

#54 2009-02-22 13:32:03

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Daca nu intelege cu frumosul ia o de par si da o afara....uneori e bine sa te "dezbraci de caracter" ca altfel te ia lumea de fraiera si nu i bine...Si vb cat mai curand cu prietenul tau ca atitudinea asta a lui nu e una de barbat care si iubeste partenera........Bafta.... puss

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-02-22 13:34:08)

#55 2009-02-23 10:41:49

green_fairy
Platinum member

feli..dac nu face nik...afara cu ea.ca nu esti sluga ei si tre sa o suporti ca zic parintii nu stiu ce. lasa sa zica dac nu stiu situatia. invita-i asa o data cand e randul ei de facut curat si apoi peste cateva zile sa vada in ce hal a ajuns casa. asta fara sa ii spui ei

#56 2009-02-23 11:39:09

skumpi
Vizitator

FeliciaM a scris:

buna! am vorbit aseara cu iubitul meu. mi-a zis ca o sa ii zica sa faca curat si sa se simta. daca ii zice de cateva ori si nu intelege o sa o dea afara. acum insa nu poate pt ca noi am mai avut probleme anul trecut cu un tip care s-a simtit 'persecutat" deocarece i-am propus sa duca gunoiul o data la 3 sapt cand venea randul lui si sa isi spele vasele. el s-a dus la bunica lui (parinti nu avea) si i-a spus ca este persecutat de mine, iar bunica lui s-a dus la parintii iubitului meu care normal ca mi-au facut morala. s-a clarificat intr-un final situatia, dupa ce iubitul meu a vorbit cu parintii lui. Acum daca o dam acum afara pe tipa asta ai lui o sa isi faca o impresie gresita despre mine si nu vrea asta. asta pt ca ai lui ii cunoaste pe parintii ei. eu una imi bag ceva ca m-am saturat de mofturile ei si de prezenta ei.
sper sa mai am puterea s-o suport inca cateva luni grater

asta zice cine ? tu sau el ?  roll
si ce mare coincidenta sa se cunoasca partintii lui cu parintii ei care e fosta iubita a unui prieten de`al iubitului tau  :f?rv?nad:

#57 2009-02-23 12:02:46

Jacqui
Platinum member

wow asa zic si eu scumpi ce coincidenta....yikes

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.