|
Nu esti logat.
Frica de ginecolog#1 2009-02-21 01:59:25
frica de ginecologNu am fost niciodata la ginecolog si, desi stiu ca e spre binele meu sa ma duc, mi-e si rusine si si frica in acelasi timp. Una e sa te dezbraci in fata persoanei iubite si alta e sa te dezbraci in fata doctorului. Problema e ca mama cunoaste o doctorita buna si insista sa ma duc acolo (si am incredere pt. ca si mama s-a operat tot la ea cand a avut niste probleme si acum e bine) - singura mea grija este ca doctorita respectiva ii va spune tot ce afla de la mine mamei (si nu pot sa ma laud ca mama mea este asa apropiata incat sa port discutii cu ea pe teme sexuale). M-am hotarat sa merg sa fac un "screening" (sper sa nu gresesc) pt. ca tot mai des am vazut si am auzit de cazuri ale unor fete care sufera de tot felul de afectiuni la colul uterin... Si ma gandesc ca e mai bine sa te duci la un control, daca ai ceva macar sa prinzi boala din timp... Dar pur si simplu, dat fiind ca nu am mai facut asta niciodata, mi-e teribil de rusine si numai sa ma gandesc la asta, d-apoi sa ma vad fata-n fata cu doctorita (bine ca nu e doctor, ca daca era nici nu cred ca ma duceam, desi am auzit ca ei sunt mai buni decat ele, ca o fi prejudecata sau nu, asta e alt subiect). Offline #2 2009-02-21 10:43:01
Re: frica de ginecologprima data sta de vorba cu tine, apoi urmeaza controlul, analizele in cateva zile. Nu ai de ce sa iti faci griji, toate am trecut prin asta si nu a murit nimeni:) si dupa cum zici chiar tu e spre binele tau "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #3 2009-02-21 11:37:26
Re: frica de ginecologIntri in cabinet si urmeaza o discutie cu medicul.. te intreaba pt ce problema ai venit, daca vrei doar consult, ii spui. apoi te intreaba daca ai avut avorturi, nasteri, etc. apoi iti spune sa te dezbraci, undeva dupa un paravan si te sui pe masa. urmeaza controlul in sine, iti introduce valvele si iti ia probe pt testul papanicolau si pt secretie. iti face si un tuseu, adica introduce 2 degete in vagin si te palpeaza pe buritca. Eventual iti face si o ecografie si cam atat. rezultatele vin cam intr-o saptamana. Bafta! Offline #4 2009-02-21 13:25:22
Re: frica de ginecologMultumesc mult, am mai prins putin curaj acum ca stiu mai bine despre ce e vorba O sa va spun cum a fost dupa ce se termina, deocamdata trebuie sa imi repet ca e spre binele meu ca altfel ma razgandesc. Offline #5 2009-02-21 13:45:43
Re: frica de ginecologjelly, mergi la alta doctorita daca se cunoaste cu mama ta, desi tot ce ii spui si ce afla ar trebui sa fie confidential. ai dreptul sa ceri confidentialitate. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-21 13:49:24
Re: frica de ginecologM-as duce la alta doctorita dar de asta stiu sigur sigur ca e foarte buna si am incredere. Da iti dai seama ca o sa ii cer confidentialitate dar tot cred ca o sa ii spuna mamei. Asta e, decat sa ma duc la altcineva si sa dau peste stiu-eu-cine, mai bine asa si imi asum riscul asta. Cu siguranta mai sunt si alti medici foarte buni, dar daca pe asta o cunosc deja si e "testata", nu are rost sa mai caut... Multumesc oricum mult de tot pt. sprijin si pt. raspunsuri! Offline #7 2009-02-21 13:58:45
Re: frica de ginecologcu placere jelly si bafta Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #8 2009-02-21 20:58:11
Re: frica de ginecolog
cu placere Jelly! si mie mi-era f teama dar cum ai zis si tu trebuie sa facem asta pt sanatatea noastra! bafta si sa ne spui cum a fost! Offline #9 2009-03-13 22:41:31
Re: frica de ginecologAm fost... Nu mi-a facut decat o ecografie si am aflat ca am uterul putin retroversat ... Si mi-a recomandat si niste AC - Yasmine - in rest nu a facut alte investigatii Sa vad data viitoare sau cand mi-o lua secretii din zona aia - atunci e atunci. Chiar daca am fost stresata tare saptamana asta, multumesc mult oricum pt. sprijin inca o data! Offline #11 2009-03-13 23:53:22
Re: frica de ginecologhehe de data asta nu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|