|
Nu esti logat.
Buna#1 2009-02-22 16:21:15
BunaAm inceput sa iau anticonceptionale acum 3 luni.Prima oara am luat logest o luna de la care m-am simtit rau,aveam ameteli si am avut menstruatie de 2 ori intr-o luna,apoi luna viitoare nu am avut deloc din cauza lor.M-am speriat am fost la doctor si mi-a prescris yasmin care sunt bune,le iau de aproape o luna si nu am ameteli d la ele,dar am o scurgere albicioasa care are miros si pofta de mancare.De la pastile este?Raspunde-ti urgent,va rog! Offline #2 2009-02-22 16:27:31
Re: Bunapofta de mancare e de la pastile Offline #3 2009-02-22 17:17:54
Re: BunaLuna trecuta am fost la doctor,am urmat un tratament pt k aveam scurgerea foarte des.Imi revenisem dupa tratament,dar acum scurgerea p kre o am nu este la fel,este o scurgere normala din kte am citit pe forum-uri.Cred k mirosul e de la pastile.Oricum voi merge din nou la doctor.Ms de rasp . Offline #4 2009-02-22 17:45:40
Re: BunaAnticonceptionalele pot modifica secretia vaginala... Insa tot ele pot favoriza si aparitia candidozei. Mergi la medic si fa o analiza de secretie. Numai asa vei sti cu siguranta ce ai. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-23 11:19:02
Re: Bunaof,ma simt din nou rau.Am niste usturimi vaginale j kte odata j knd fac pipi:">. Din c kuza pot fi?As dori un raspuns,c ar trebui sa fac?Ast un rasp kt mai rpd d la doctoreasa.Nu as vrea sa mai merg la doctor,mi-e jena. Offline #7 2009-04-23 11:21:38
Re: BunaDe obicei, candidoza povoaca arsuri. Acuma nu stiu exact sa iti spun daca asta ai, dar e bine sa faci o analiza de secretie. E nasol sa mergi la ginecolog, dar e mai bine decat sa te tratezi dupa ureche. Curaj ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|