homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce nuanta de par mi s-ar potrivi daca am tenul creol-2

#20 2009-04-04 15:46:31

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: ce nuanta de par mi s-ar potrivi daca am tenul creol

buna tuturor smile fetelor, as avea si eu nevoie de niste pareri. eu am parul saten inchis si as vrea sa-mi fac niste suvite. eu ma gandeam la un ciocolatiu sa folosesc. credeti ca se va vedea sau imi trebuie ceva mai deschis? as vrea sa imi fac mai multe suvite, nu doar 3 pe-o parte, 3 pe alta si alte 3 la spate, sa se vada ca si cum tot parul meu ar fi "alcatuit" din suvite chicot adica o suvita culoarea mea, o suvita vopsita. tenul nu este nici prea deschis, nici prea inchis. si inca ceva : ce vopsea imi recomandati? nu conteaza pretul, buna sa fie si cat mai putin nociva pt par smile

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-04-04 15:47:24)

bebe V., soarele si luna

#21 2009-04-04 16:48:51

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

si eu tot saten il am si l am facut suvite blonde acu' ceva timp si vreau sa ti zic ca mi statea super...nu suvite ciocolatii nu are rost sa ti faci ca nu o sa se cunoasca tb o nuanta mai deschisa.te faci akasa sau la salon?

#22 2009-04-04 17:04:30

april sunset
Insomniac member

ma face o coafeza la ea acasa smile chiar blonde nu as vrea, parca e prea mare diferenta. sau daca e blond, sa fie macar unul gen tabac, deci nu blond blond chicot

bebe V., soarele si luna

#23 2009-04-04 17:12:31

ryanna22
Hero member

pai iti alegi tu o nuanta de blond,sa nu fie chiar deschis,nu mai stiu exact ce nuanta de blond am folosit eu(  disperat  ),orikm eu atunci m am facut la coafor si am intrebat o p tipa respectiva ce mi s ar potrivi,si mi a placut super mult cum ma facut(cred ca la vara ma fac iar,nu stiu de ce dar imi sta mult mai bn cu suvite decat cu o nuanta tot parul).

poti sa te faci cu l'oreal,e fff buna!

#24 2009-04-04 18:31:30

april sunset
Insomniac member

dar trebuie cumva sa ma decoloreze inainte? ca ma gandesc ca nu iese chiar blond asa de la prima aplicare. sincer, nici eu nu prea stiu ce culoare as vrea lol adica sa fie ceva sa se vada ca am suvite facute, sa nu iasa cumva roscat si nici sa nu fie diferenta prea mare daca ar fi sa iasa vreun blond. si oricum nu prea cred ca va iesi exact nuanta pe care o are vopseaua, deci ar trebui sa iau una mai deschisa decat vreau sa-mi ramana pe par?
dar de exemplu daca as vrea suvite cenusii, mi-ar iesi? mi s-a pus pata, de parca n-o sa am parul cenusiu destul la batranete lol  dar cred ca ar trebui decolorat in acest caz, nu? si nu vreau asta.
plss fetelor, mai astept niste pareri. ce culoare ar iesi cel mai bine si eventual niste trucuri sa iasa mai bine?

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-04-04 19:52:54)

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#25 2009-04-04 20:16:14

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Apropo de parul ciocolatiu.. al meu e un saten spre blond si as vrea sa-i fac ceva sa arate cum arata parul dupa ce-l vopsesti, asa lucios, matasos, logic, vreau o modalitate care sa nu implice vopsirea. Aveti idei?
Eu nu gasesc.. e vreun topic despre par, in general? cum se numeste?

#26 2009-04-04 20:37:23

april sunset
Insomniac member

al meu de exemplu este lucios pt ca trece prin urmatoarele procedee : dupa spalare, aplicare masca de 2-3 ori pe saptamana, uscat cu foehnul cat mai rar posibil, inainte de a folosi placa sau alte cele, aplicarea unui leave-in pt protejare cat de cat, 1 data - de 2 ori pe saptamana dupa spalare folosit spray pt stralucire(eu am unul extraordinar, dar nu stiu daca am voie de zic, sa nu fac reclama) si cam o data la 2-3 saptamani o halba sanatoasa de bere aplicata dupa spalare da luciu parului, iar mirosul se duce odata cu uscarea parului smile

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-04-04 20:46:03)

bebe V., soarele si luna

#27 2009-04-04 23:58:05

BlondyBijoux
New member
Inregistrat: 2009-03-30

Brunet clar! Se poarta brunetele bronzate..si eu m-as face bruneta:Xhjarta ca sunt f bronzata:Xhjarta si am si ochii gri-verzui:Xhjarta daaar cum sunt "consacrata" blonda platinata parca n-as putea sa ma stiu bruneta:)) mai ales ca e fff greu sa revin la blond daca ma fac bruneta:(((

Ultima oara a fost editat de BlondyBijoux (2009-04-04 23:58:28)

#28 2009-04-05 19:58:53

un_gandacel
Full member

april sunset a scris:

al meu de exemplu este lucios pt ca trece prin urmatoarele procedee : dupa spalare, aplicare masca de 2-3 ori pe saptamana, uscat cu foehnul cat mai rar posibil, inainte de a folosi placa sau alte cele, aplicarea unui leave-in pt protejare cat de cat, 1 data - de 2 ori pe saptamana dupa spalare folosit spray pt stralucire(eu am unul extraordinar, dar nu stiu daca am voie de zic, sa nu fac reclama) si cam o data la 2-3 saptamani o halba sanatoasa de bere aplicata dupa spalare da luciu parului, iar mirosul se duce odata cu uscarea parului smile

Spune! ca doar am cerut ajutor in privinta asta, nu e reclama daca una din noi vrea sa i se zica ceva.

#29 2009-04-05 21:48:52

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

parerea mea e k nuanta ta de par naturala este cea mai buna...se stie k nuanta parului nostru, a sprancenelor, a tenului, a ochilor sunt in armonie...in cazul in care nu ai fire de par alb, caz in care ar fi necesara vopsirea, consider k e mai bine sa iti pastrezi culoarea de par naturala...dak ti-ai vopsi parul ar trebui sa-ti vopsesti si sprancenele, in cazul in care ar fi o dizarmonie in acestea, plus k tre sa ai grija vopsitului, tre sa ai o grija mai mare ca in cazul parului natural..

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#30 2009-04-06 14:18:36

ryanna22
Hero member

April ti ai facut suvitele? puss

#31 2009-04-08 00:34:10

un_gandacel
Full member

april sunset, ziceai ca ai un spray pt stralucire minunat, spune-mi te rog cum se numeste, ca nu e reclama big_smile

#32 2009-04-08 13:04:25

april sunset
Insomniac member

un_gandacel a scris:

april sunset, ziceai ca ai un spray pt stralucire minunat, spune-mi te rog cum se numeste, ca nu e reclama big_smile

pantene pro-v full spectrum shine smile sper sa fie bun si pt tine cum e pt mine si daca nu, poti folosi o halba sanatoasa de bere odata la 2-3 saptamani dupa spalarea parului, ii da o stralucire super big_smile
ry, ai zis ca ti-ai facut mai demult suvite blonde; te-a decolorat inainte sau a aplicat direct vopseaua? puss

bebe V., soarele si luna

#33 2009-04-12 17:58:11

Mateiut
New member
Inregistrat: 2008-12-20

mersi pentru raspuns april sunset,o sa ne fie si noua de folos.Intre timp m-am facut un ciocolatiu auriu de care sunt foarte multumita

Ultima oara a fost editat de Mateiut (2009-04-12 18:02:47)

#34 2009-04-12 21:05:28

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Mateiut a scris:

mersi pentru raspuns april sunset,o sa ne fie si noua de folos.Intre timp m-am facut un ciocolatiu auriu de care sunt foarte multumita

Aşa şi eu exact ca tine smile Tot şatenă, creaţă şi creolă lol Mie ?mi stă foarte bine şi violet ?nchis sau dintre culorile deschise, şampanie. Acum sunt ciocolată dulce-amăruie. Am hotăr?t finally să răm?n la culoare ?nchisă, deoarece culorile deschise mă fac gălbuie la faţă wink

Goodnight moon

#35 2009-04-13 01:36:51

un_gandacel
Full member

april sunset a scris:

un_gandacel a scris:

pantene pro-v full spectrum shine smile sper sa fie bun si pt tine cum e pt mine si daca nu, poti folosi o halba sanatoasa de bere odata la 2-3 saptamani dupa spalarea parului, ii da o stralucire super big_smile
ry, ai zis ca ti-ai facut mai demult suvite blonde; te-a decolorat inainte sau a aplicat direct vopseaua? puss

Multumesc!

#36 2009-04-13 01:42:39

skumpi
Vizitator

Miercuri ma vopsesc si eu  roll  mi frica... ca mi`am pus atatea sperante ca o sa`mi iasa mai bine d data asta...si dak nu iese...si mai dau si atatia bani pe vopsea o sa  bang

#37 2009-04-14 03:35:34

un_gandacel
Full member

Ce vopsea ai luat?

#38 2009-04-14 18:16:49

ryanna22
Hero member

april,abia akum am vaz msj tau puss ...n am mai intrat la topicul asta...nu ma decolorat,dar au iesit super suvitele si asa...cam scumpe extensiile,de banii aia mai bn iti iei altceva,sincer big_smile
n ai pentru ce,sper ca si a rezolvat prietena ta problema....

fetelor stiti vreo vopsea care prinde bine toata lungimea parului,ca eu de fiecare data cand ma vopsesc,imi prinde doar in crestet dar pe lungimea firului de par nu...oare de ce? sad  (si mai tot timpul m am facut la coafor nu aksa si tot degeaba...)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.