|
Nu esti logat.
Cui trebuie sa ma adresez?#1 2009-02-23 21:01:06
cui trebuie sa ma adresez?acum doi ani ne-am hotarat sa ne punem ceas pt inregistrarea consumului de gaze. tot blocul a facut contract cu o firma. puteam da banii in rate. dupa ce dadeam toti banii veneau sa ne racordeze. anul trecut in iulie am dat ultimii bani. in 10 zile, prevede contractul, trebuiau sa-si faca aparitia. in august muncitorii au fost in concediu. in luna septembrie a fost in concediu tipa de la firma care facea programarile muncitorilor. in octombrie si noiembrie ne-au plimbat pe drumuri. distrigazul ne trimiteau la ei la firma si invers. ca sa ne spuna dupa 2 luni ca trebuia sa depunem niste acte, sa primim o confirmare de la distrigaz ca ei sa vina sa se apuce de treaba. am depus actele, am primit confirmarea... apoi au urmat iar aceleasi plimbari... de la firma la distrigaz pt ca trebuia depus un dosar de firma la distrigaz. si "dintr-o eroare" nu s-a depus dosarul nostru. dupa toate astea, povestit fara lux de amanunte, ne-au zis ca trebuie sa mai dam 400 de lei pt. senzor (pt detectarea scaparilor de gaze). nu ne spusese nimeni nimic pana atunci. in fine... am dat inca 4 milioane si au venit azi, dupa luni bune. dupa lucrarea facuta de aceasta "firma", pana spre seara, toate bune si frumoase. cand a vrut sa se apuce mama de facut mancare... nu aveam gaze. vecinii aveau, numai noi nu. am sunat la distrigaz, a venit un domn, care a constatat ca sunt scapari de gaze si in casa, unde s-a declansat senzorul si din cauza asta nu mai avem gaze, si pe scara blocului. a incercat nenea asta sa repare ce au facut astia azi, dar era totul vraiste. si l-a sunat pe unul din "meseriasii" care au facut lucrarea azi. acu a venit un nesimtit ofensat ca l-am deranjat. incearca sa repare. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|