|
Nu esti logat.
Buna.............#1 2009-02-24 13:37:00
buna.............acum aproape 2 luni am avut contact sexual timp de mai multe zile, la acea perioada eram cu 8-10 zile inainte de aparitia ciclulu dar pt orice eventualitate am luat postinor, de atunci au trecut 2 cicluri mestruale care au fost la timp si fara nimic diferit ca cele anterioare, ntre timp am facut si un test de sarcina care mi-a iesit negativ, dar cu toate aceste lucruri normale si fara a da griji de o luna de zile am dureri in parte stanga jos, aceste dureri sunt ca niste mici crize ce dispar si reapar din cand in cand, eu vreau sa va intreb daca e posibil sa fie sarcina extrauterina dar totusi sa nu iasa la testul de sarcina, mentionez ca in urma cu 8 ani am avut o sarcina extrauterina pentru care am fost operata, va multumesc si astept raspuns Offline #2 2009-02-24 14:03:00
Re: buna.............nu e posibil, mai degraba o anexita... mergi la medic Offline #3 2009-02-24 14:05:17
Re: buna.............si eu cred la fel, probabil e o raceala "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #4 2009-02-24 17:39:49
Re: buna.............din ce spui tu cred ca e mai degraba vorba de o anexita,de sarcina nu poate fi vb mai ales ca ai avut menstra....mai bine du te l medic sa te lamuresti.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|