homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Perioada mamografie

#1 2009-02-25 13:11:44

flaviana
Full member
Inregistrat: 2008-02-16

perioada mamografie

Vreau sa-mi fac o mamografie si mi s-a spus sa o fac intre zilele 8 - 12 ale ciclului menstrual. Eu sunt insa intr-o situatie mai deosebita: dupa ani multi de ac combinate, ultimele 3 luni am luat Exluton pt. ca am facut tromboflebita si mi s-au recomandat ac fara estrogeni, iar de luna trecuta nu mai iau nimic - menstra nu mi-a mai venit de cand am luat Exlutonul si nici acum dupa ce nu mai iau nimic - deci practic de 4 luni nu mi-a mai venit menstra. Cum sa procedez la alegerea perioadei cand pot face mamografia - nu as astepta prea mult (sa-mi vina menstra, de ex) pt. ca vreau sa ma linistesc  in legatura cu sanii. Astept sa ma sfatuiti.

#2 2009-02-27 09:31:53

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: perioada mamografie

in primul rand, daca ai mai putin de 40 ani, poti face o ecografie mamara, e mai indicata decat mamografia. perioada in care se face mamografia nu e chiar atat de importanta. as zice ca o poti face oricand.

insa cu ciclul este o pb mai mare. faptul ca nu a venit de 4 luni nu e asa de bine. mergi la doctor, nu lasa lucrurile asa.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.