|
Nu esti logat.
Recomandare#1 2009-02-25 14:33:47
recomandareBuna! as vrea sa-mi schimb medicul ginecolog! have a nice day Offline #2 2009-02-25 14:37:48
Re: recomandaredesi inca nu am fost la ea mie pe doamna doctor Negrini mi-a recomandat-o mai multa lume(inclusiv cineva de pe forum) si am auzit numai cuvinte de lauda despre ea Offline #3 2009-03-05 15:34:40
Re: recomandarePana acuma mergeam la coroiu...la pelican insa mi s-a parut foarte naspa k am mers la ea sa cer sa`mi prescrie ac si nici makar nu mi`a explicat cva d ele si noah..in plus consulta cu viteza luminii..nu zic eu k tre sa tina o vesnicie da sa mai explici omului...nu?s d fiecre data mergeau banii p consultatie si p eco...pt c? k sa platesc asa.. have a nice day Offline #4 2009-03-05 15:39:24
Re: recomandareeu nu stiu exact unde are cabinet dar am sa-i las link crystynei si iti va raspunde ea Offline #5 2009-03-10 00:54:48
Re: recomandareare cabinetul pe strada teatrului...e strada unde e si gradina de vara...sti unde e? happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|