|
Nu esti logat.
Durere de sani#1 2009-02-25 15:18:57
durere de saniam cateva zile poate chiar 2 saptamani de acum de cand ma dor sanii, dar nu tot sanul. doar mamelonu partea maro si nu ma doare tot timpul dar daca ating partea maro sau mi se freaca bluza de sani ma doare si asta ma cam sperie. a mai patit cineva asa ceva sau stie cineva de la ce poate fi?? am crezut prima data ca poate fi de la o posibila sarcina dar mi`am facut test si a iesit negativ Offline #2 2009-02-25 17:44:41
Re: durere de sanisanii dor si inainte de menstra...e una din simptomele postmenstruale ...si posibila sarcina?ai avut contact neprotejat ca sa te temi?daca e asa...testul e concludent dupa 3 sapt de la contactul cu risc...sau 7 zile dupa data la care trebuia sa-ti vina menstra...daca menstra iti vine ... testul este negativ...atunci mergi totusi la medic nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #3 2009-02-25 18:19:36
Re: durere de sanicam in ce perioada incep sa te doara sanii daca esti insarcinata?la cat timp de la contactul sexual? Offline #4 2009-02-25 18:46:38
Re: durere de sanila mine..a inceput sa ma doara normal ca si perioada...dar durerea se intensifica ...cand iti intarzie...mie la a 6 a zi de intarziere ma trezeam cu ei ca si amortiti...nu-i mai simteam de durere...era o presiune foarte mare in sani ... depinde de organism nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|