homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Men...

#1 2009-02-25 15:54:28

sunnymelody
New member
Inregistrat: 2009-02-20

men...

Buna,

Am si eu nevoie de..sfaturi, de pumni, palme, trezire la realitate, orice... simt ca innebunesc
Am cunoscut un baiat si era totul frumos... ne stim de aproape 2 saptamani (putin, ar spune unii). Azi am constatat ca e speriat... ca se teme si desi era superb.... parca da inapoi si vrea sa renunte la ce avea cu mine...

de azi dimineata cand mi-a raspuns la mesaj nu a mai zis nimic. Doar ca nu e in apele lui si ii trece. si mi-a trimis un pupic puss

Mi-e teama sa nu-l pierd... si in acelasi timp realizez ca nu pot sa fac nimic.. ca trebuie sa am rabdare... si sa il las sa aleaga, sa decida sa.... e groaznic... pentru ca m-am indragostit si il vreau langa mine... si vreau sa stiu ca e ok, ca se gandeste la mine, ca vrea sa fim impreuna... ca.... si ca... si ca nu am pierdut plutirea magica din aceste zile...
ca visul frumos nu s-a destramat.

Ajutor! Ce sa fac? se pare ca s-a speriat... cum pot sa-l ajut? ce sa fac? cum sa nu-l pierd?

Multumesc mult pentru orice raspuns.... Am 23 de ani... asta pentru cine se intreaba. Si el e cu cativa ani mai mare...

#2 2009-02-25 15:56:30

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: men...

Sunny, tu cat de multe stii despre el ? Ma gandesc ca poate mai are o relatie de incheiat... sau despre ce decizie e vorba ?

#3 2009-02-25 15:58:52

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

poate ar trebui sa vorbesti cu el fata in fata si sa-l intrebi ce vrea defapt de la tine, de la relatia voastra.

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#4 2009-02-25 16:01:07

sunnymelody
New member

era liber cand l-am cunoscut. si daca avea o relatie de incheiat nu iesea aproape in fiecare seara cu mine, iar cand nu ieseam era pe mess... mai putin aseara cand m-a condus si dupa n-a mai intrat pe mess... deh trebuia sa doarma si el....dar atunci am vb prin sms-uri...
si cate stiu despre el... nu multe... doar ca m-am indragostit...
el vrea sa stau si cu el.. iar ai mei vor sa stie cine e tipul.... cum e si normal.. iar el desi zicea ca o sa ii cunoasca si a deschis subiectul devreme... da inapoi.. iar acuma, adica azi, e fff rece... adica nu mai stiu nimic de el de la pranz..sad si un prieten mi-a zis sa astept, ca mingea e la el..  si in 2-3 zile daca nu da un semn sa-l caut sa-l intreb de sanatate... si sa il rog sa-mi explice ce s-a intamplat....

Ultima oara a fost editat de sunnymelody (2009-02-25 16:02:14)

#5 2009-02-25 16:02:03

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

crezi tu ca cea mai buna forma de a initia o relatie e starea asta de confuzie?...eu sincer ma indoiesc hmm...uneori e mai bine sa tai raul de la radacina wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Publicitate

loading...

#6 2009-02-25 16:02:18

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Daca vrea spatiu, poate ar fi mai bine sa i-l lasi.... Depinde foarte mult de ce fel de persoana e, dar mi-e greu sa cred ca in doua saptamani ai reusit sa-ti dai seama de asta. smile Mi se pare destul de mult sa-l intrebi acum ce vrea de la relatia voastra, fiindca, da, doua saptamani nu e foarte mult. smile

Eu una n-as avea incredere intr-un tip care dupa doua saptamani isi pune deja semne de intrebare, tocmai in perioada in care totul ar trebui sa fie lapte si miere.... mai incolo ce mai faci cu el? Acum depinde, poate e genul de persoana care se decide mai greu si dupa aia e foarte stabil in hotararile sale.

Eu nu l-as presa...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#7 2009-02-25 16:03:16

pink_butterfly
Insomniac member

adica i-ai propus sa-i cunoasca pe-ai tai dupa 2 saptamani?

#8 2009-02-25 16:04:28

sunnymelody
New member

el a propus... nu eu. eu doar am re-deschis subiectul cand a zis ca vrea sa stau si la el.... se pare ca am gresit

#9 2009-02-25 16:05:04

heimdall
Diamond member

pink_butterfly a scris:

asta si mie mi se cam pare ceva de natura sa-l puna pe fuga... dupa 2 saptamani nici nu se poate spune sigur ca aveti o relatie
ia-l mai usor si lasa lucrurile sa vina de la sine
asa se gandeste omul ca peste o luna va trebui sa te ia de nevasta smile

#10 2009-02-25 16:06:15

sunnymelody
New member

heimdall a scris:

pink_butterfly a scris:

asta si mie mi se cam pare ceva de natura sa-l puna pe fuga... dupa 2 saptamani nici nu se poate spune sigur ca aveti o relatie
ia-l mai usor si lasa lucrurile sa vina de la sine
asa se gandeste omul ca peste o luna va trebui sa te ia de nevasta smile

el a propus... nu eu. eu doar am re-deschis subiectul cand a zis ca vrea sa stau si la el.... se pare ca am gresit

NU vreau sa il pierd grater(((((((((((((((((((((((
NU pe el.. imi dadea sa mananc, ma pupa, se pierdea in ochii mei... ma tinea in brate atat de tandru (nu va ganditi la sex.. era prematur, desi el si-ar fi dorit...)

Ma tem sa nu-l fi speriat aiurea.... a ajuns sa-mi fie tare drag si sunt prea indragostita... dar ii las spatiu. il las sa proceseze informatia si om trai si om vedea. oricum daca nu da un semn in 2-3 zile il caut eu... sa ma lamuresc...desi o sa-mi fie clar ca am iesit din viata lui sad

Ultima oara a fost editat de sunnymelody (2009-02-25 16:10:53)

#11 2009-02-25 16:09:59

heimdall
Diamond member

ok, am inteles
probabil ca amandoi v-ati grabit putin cu declaratiile, ca asa e la inceput, si probabil ca de-asta sta acum sa se gandeasca
nu prea ai ce sa faci, decat sa-l lasi o vreme si daca el decide ca vrea sa fie cu tine, o sa te caute
oricum nu e bine sa-l presezi acum, mai ai putina rabdare

#12 2009-02-25 16:11:38

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

ai mei vor sa stie cine e tipul.... cum e si normal.. iar el desi zicea ca o sa ii cunoasca si a deschis subiectul devreme... da inapoi.. iar acuma, adica azi, e fff rece...

poate ca atunci cand a deschis subiectul nu s-a gandit la momentul propriu zis in care va trebui sa-i intalneasca pe ai tai. poate ca abia acum a realizat si daca e asa mi se pare normal sa fie mai "speriat" putin...si prietenul meu era timid la inceput si cum vorbeam despre ai mei, schimba subiectul. si a durat ceva pana sa vrea sa-i cunoasca. poate are nevoie de timp. eu zic sa vorbesti cu el, si sa-i spui ca nu e nici o problema daca nu vrea inca sa-i cunoasca pe ai tai, e normal, e destul de devreme oricum. nu inseamna ca nu are intentii serioase sau ca nu mai vrea sa fie cu tine din cauza asta. poate tocmai de asta nu ti-a mai dat nici un semn, cred ca nu stie cum sa "scape" de situatia asta cu parintii, poate crede ca te vei supara...cine stie...numai el, deci "provoaca-l" la o discutie sa afli exact ce se intampla. bafta sa fie totul bine smile

bebe V., soarele si luna

#13 2009-02-25 16:12:39

pink_butterfly
Insomniac member

daca i-ar pasa atat de tare de relatia asta si ar vrea sa continuati,probabil ca ar da un semn...asteapta sa vezi ce va face...oricum cel mai bine ar fi sa nu il cauti tu...nu trebuie sa ii arati ca esti disperata pentru ca atunci chiar va avea tendinta sa fuga si mai tare...

#14 2009-02-25 16:15:24

Lelaina
Hero member

Hihi... imi da senzatia ca el a deschis gura fara sa gandeasca. big_smile

offtopic
Pe mine m-ar fi pus pe fuga ideea... sa-mi zica dupa 2 saptamani, vreau s-o cunosc pe mama ta big_smile Eu abia dupa 6 luni m-am indurat sa-l duc pe prietenul meu la ai mei, si a contat si faptul ca eu mergeam fff des la el acasa lol

#15 2009-02-25 16:16:34

sunnymelody
New member

am o stare sadsmile(smile((( mi-e frica sa nu-l pierd. Si NU o sa il pierd... desi daca ma incapatanez ce rezolv? M-am indragostit. Aseara era un pic trist... la un moment dat, dar i-a trecut. Poate prin absurd nu a trecut de vechea relatie.... nu stiu. dar ma doare. Pt ca tin la el.. imi pasa, si il vreau alaturi de mine... mereu...

#16 2009-02-25 16:20:18

Lelaina
Hero member

Incearca sa te linisteste sunnymelody... cred ca iti este greu....

Dar nush, momentan, chiar nu ai ce face smile Desi eu cred ca peste cateva ore, sau hai 1 zi 2, o sa revii cu bucurie la topicul asta si o sa ne spui ca totul e bine cu prietenul tau smile

#17 2009-02-25 16:24:38

sunnymelody
New member

sa dea Domnu sa fie asa Lelaina, ca o iau razna... Sa dea Domnu sa fiu cu el si sa fie bine

mereu mama... care se baga in viata mea de parca ar avea vreun drept..  mereu distruge TOT. Nu suporta sa ma vada fericita.. ce scandal mi-a facut cand am anuntat ca raman la el... de parca ei i se cuvenea totul.. ca vai e prea devreme si se plictiseste. de ce anume? ca n-am facut-o cu el... dar mama e ferm convinsa ca... daca dorm cu un tip.... neutral iar mie imi e cam.. frica de sex... si am ajuns sa am blocaje doar cand sunt stransa in brate in pat... adultii astia si gandirea lor de kkt. daca nu insista ea sa-l cunoasca... eu nu re-deschideam subiectul. el a zis ca o sa se intample... trebuia sa o las asa...
taica-miu nu e asa.... grater

sadsmile(smile(smile(smile(smile(smile(smile(( vreau sa fiu langa el.... de ce se intampla toate astea grater de ce? :-<

Ultima oara a fost editat de sunnymelody (2009-02-25 16:25:43)

#18 2009-02-25 16:25:05

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

e clar ca iti place foarte mult de el, dar ai grija sa nu-l pui pe fuga. dupa doar 2 saptamani mi se pare mie putin sa zici ca te-ai indragostit, daramite unui baiat neutral probabil ca si el a observat ca il placi foarte mult iar lucrul asta asa devreme ii cam sperie pe baieti. eu zic sa-l lasi mai usor, sa nu mai vorbiti de parinti si sa nu fi prea afectuoasa mereu. putina distanta, niste glumite dar nu exagerate evident in care sa-l tachinezi putin, sa vada ca nu esti  drool dupa el, ca isi pierde interesul. stiu ca nu suna frumos, dar asa sunt masculii astia chicot cum vad ca le-ai cazut la picioare nu mai sunt interesati.

bebe V., soarele si luna

#19 2009-02-25 16:26:33

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Nu-l cunosti dupa doar 2 sapt, poate esti indragostita, dar nu neaparat de el, ci mai degraba de cine crezi ca e el...
Daca eram in locul lui si vedea atitudinea asta, din posturi, la tine, fugeam cat ma tineau picioarele pentru ca esti prea disperata ( sa stii ca nu vreau sa te insult, ti-am zis parerea mea sincera ca poate te ajuta cu ceva). Daca dupa 2 sapt esti asa, dupa 2 ani ce o sa faci daca nu te suna o zi? sau daca are o perioada mai ocupata cu munca? O sa-l urmaresti? O sa stai sa te gandesti ca poate vrea sa termine relatia? Eu zic sa te relaxezi in primul rand si dupa sa analizezi situatia.

Ultima oara a fost editat de un_gandacel (2009-02-25 16:28:16)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.