homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa fac ?

#1 2009-02-26 18:55:47

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

ce sa fac ?

Fetelor eu am facut fff multe tratamente ptr o infectie din gat...mi-am facut analiza si mi-a iesit stphiloccocus aureus ...mi-am facut si o antibiograma ...mi s-a spus sa iau norfloxacin...am luat este a 4a zi de cand iau si tot ma doare gatul si nu stiu ce se intampla ca a inceput sa ma intepe si in spate cred ca la plamani ...poate am racit si la plamani, am luat foarte multe antibiotice in ultima vreme si am si probleme cu candida...problema mea este ca vreau sa merg sa ma internez intr-un spital...sa-mi fac mai multe analize si sa stiu o treaba ca din decembrie tot umblu pe la cabinete pariculare si degeaba...pe antibiograma de la gat iese ca infectia mai este sensibila a eritromicina care am luat inainte sa scot o masea ptr ca aveam puroi la ea..am luat 30 de pastile mai este sensibil la Vancomycin Rifampcina si oxacila , oxacilina am luat tot ptr puroiul de la masea ...deci nu am luat vancomycin si rifampcina ...despre astea mi-a spus medicul de familie ca daca va trebuii sa fac aceste injectii trebuie sa stau sub supravegherea medicului adica in spital problema este ca eu nu am asigurare ...nu stiu ce sa ma mai fac...spitalizarea am inteles ca este fff scumpa fara asigurare, cam cat ? stiti ? dati-mi un sfat ce a-si putea face...multumesc ..Am mai inteles ca daca merg la primarie si iau o adeverinta cum ca nu am niciun venit cica nu a-si mai plati spitalizarea...si am mai inteles si ca unele spitale nu ia in calcul aceea adeverinta, de aceea nu stiu ce sa fac... sad

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#2 2009-02-26 21:19:46

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

Re: ce sa fac ?

pai nu esti eleva/studenta?
dar daca esti inscrisa la un medic de fam cum nu ai asigurare?
daca esti minora si macar un parinte de-al tau lucreaza, atunci esti asigurata prin el..

Ultima oara a fost editat de hestia (2009-02-26 21:39:37)

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#3 2009-02-26 21:22:56

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Merge si varianta cu primaria.Unchiul meu are anumite probleme si nu munceste nicaieri.Si de cate ori a fost internat(destul de des) a dus adeverinta de la primarie k nu are venit

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#4 2009-02-26 22:04:12

Diana888
Full member

hestia a scris:

pai nu esti eleva/studenta?
dar daca esti inscrisa la un medic de fam cum nu ai asigurare?
daca esti minora si macar un parinte de-al tau lucreaza, atunci esti asigurata prin el..

Nu sunt eleva am terminat scoala si nu m-am dus mai departe...nu mai sunt inscrisa la medicul de familie...dar merg la fostul medic de familie cand am nevoie de un consult s-au sa-mi citeasca analizele si platesc consultatia...nu sunt nici minora...

#5 2009-02-26 22:05:02

Diana888
Full member

dya20 a scris:

Merge si varianta cu primaria.Unchiul meu are anumite probleme si nu munceste nicaieri.Si de cate ori a fost internat(destul de des) a dus adeverinta de la primarie k nu are venit

Mersi ptr raspuns...o sa incerc si asa ..

Publicitate

loading...

#6 2009-02-26 22:11:47

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Multa bafta.eu stiam k sunt obligati sa accepte.

Keep trying! Maybe you'll succeed!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.