|
Nu esti logat.
Pfa - drepturi de autor-2#20 2009-11-14 22:49:48
Re: pfa - drepturi de autorvb cu un avocat, vezi k este un forum avocatnet, park si iti raspunde imediat despre oricce... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #22 2009-11-15 14:15:37
Re: pfa - drepturi de autor
katami, eu am facut un act aditional la contractul de comodat, in care se mentioneaza ca eu, chipurile, ma oblig sa platesc si cutare si cutare facturi. Asta pentru ca am uitat sa includem in contractul initial chestiile astea. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #23 2012-02-06 19:38:38
Re: pfa - drepturi de autornu tine de pfa, insa tine de societati in general. Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2012-02-06 21:49:55) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|