homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Masina de cusut portabila

#1 2009-02-27 15:17:18

chantall
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03
Site

masina de cusut portabila

salutare tuturor  smile

de cateva zile ma bate gandul sa imi iau o masina de cusut..
as fi vrut sa iau una electrica brother sau singer, dar prietenul meu considera investitia de 6-7 mil mult prea mare pentru ce avem noi nevoie: sa scurte pantaloni ( amandoi avem peste 10 perechi care trebuiesc modificate ) si poate sa mai modific o fata de perna, stiu si eu..  chestii marunte! shopping
din ce am citit pe net masinile mini de cusut nu sunt bune de nimic ( alea gen teleshoping http://www.evarietate.ro/produse/34-div … trica.html ). Am gasit in afara oamneni pasionati de cusut care folosesc un model compact de la singer - pixie - dar la noi nu gasesc.  pc Ma poate sfatui cineva cam unde as putea gasi modelul? sau sa-mi recomandati o alta masina dar micuta si nu prea scumpa?

multumesc anticipat buga

#2 2010-04-29 17:25:23

niculaie
Membru
Inregistrat: 2010-04-29
Site

Re: masina de cusut portabila

nu, nu cred ca e nimic bun ce are cuvantul "mini" in denumire.
uite aici o masina si buna si ieftina: putin sub 5 milioane http://www.decusut.ro/masina-de-cusut-b … s2125.aspx ce masina ti-ai luat pana la urma?

#3 2010-04-29 17:39:06

chantall
New member
Site

Buna, multumesc pentru sfat.

Deocamdata nu am mai luat niciuna pt ca o sa ma mut in 2 luni la casa mea si o sa iau apoi.
Am auzit de modelele de la Brother ca sunt bune. O sa tin cont de asta cand o sa cumpar  punk

Weekend placut.

#4 2010-04-29 20:15:47

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

da stiu pe cineva care si a luat de la brither si sunt bune

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#5 2010-04-29 21:23:39

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Am eu de la brother. Modelul ls 2125. E foarte buna si nici nu costa f mult.

Publicitate

loading...

#6 2010-05-20 10:18:29

niculaie
Membru
Inregistrat: 2010-04-29
Site

buna chantall, si eu vreau sa ma mut intr-o casuta noua, succes si spor la bani ca sigur o sa ai mult de cheltuit!
bine, la mine nu e chiar casuta, e apartament, ...

#7 2010-05-20 10:23:12

chantall
New member
Site

Buna - si la mine e tot apartament hopsieu . Si da!! Sunt foarte multe cheltuieli si mai ales bataie de cap (cel putin la mine cu minunatul program prima casa unde banca mai mult mi-a pus "bete-n roate"). Insa nu cred ca o sa ma gandesc la masina de cusut pt cel putin un an. Imi trebuie mobila mai intai  shopping .

O zi frumoasa,
coffestudiu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.