homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Boys and details...

#1 2009-02-27 21:46:27

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

boys and details...

ma gandeam...baietii observa toate detaliile aste acar ene streseaza pe noi asa de mult? adica exemplul meu...am destul de multe cosuri pe spate care trec doar atunci cand nu mai am nicio problema(psihologic) ceea ce e cam dificil...si ma feresc de toata lumea am facut un complex din asta... daca sunt baieti pe aici care sa imi spuna... daca iubita voastra ar avea asa ceva vi s-ar parea dezgustator/deranjant/respingator? nu stiu cum sa scap de asta:(

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#2 2009-02-27 21:52:17

adryana grygo
Full member
De la: Ardeal...univers fatal
Inregistrat: 2008-07-18

Re: boys and details...

nu cred ca baga de seama barbatii...sunt ocupati cu altceva

Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...

#3 2009-02-27 22:11:05

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Nu observa lol  lol  Al meu cel putin.. Eram foarte complexata din cauza asta la inceput si ma feream sa ma vada pe lumina si asa..Dar cand m-a vazut a ras de mine ca sunt prostuta si imi fac griji degeaba.

#4 2009-02-27 22:16:42

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

si tu ai scapat cumva de ele? pe mine ma termina:(

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#5 2009-02-27 22:26:12

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

de obicei nu le pasa de astfel de lucruri, cel putin daca te iubesc cu adevarat nici nu observa smile

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#6 2009-02-27 22:49:48

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

depinde ... eu am intalnit o gramada de baieti care sunt atenti la detalii , cum ar fi unghiile , parul , daca ai cosuri pe fata sau nu.
Odata m-am intalnit cu un tip si nu am avut timp sa ma spal pe cap si aveam parul cam gras, bine nu dezgustator de gras. Si a observat ca am parul murdar

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#7 2009-02-27 22:56:32

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

pink_martini a scris:

depinde ... eu am intalnit o gramada de baieti care sunt atenti la detalii , cum ar fi unghiile , parul , daca ai cosuri pe fata sau nu.
Odata m-am intalnit cu un tip si nu am avut timp sa ma spal pe cap si aveam parul cam gras, bine nu dezgustator de gras. Si a observat ca am parul murdar

aoleuuuu ...  :f?rv?nad:  signof10  pai cu un om de asta trebuie sa arati ca scoasa din cutie 24/24. Nu cred ca poti avea o relatie de durata cu o asemenea persoana, asta ar insemna ca trebuie sa fii mereu aranjata, stilata, cu parul facut, machiara, cu unghii facute etc...
Un barbat care te merita te iubeste si nu il intereseaza nici daca ti-a iesit un cos in mijlocul fruntii nici daca iti sta parul in toate directiile si nici daca te-ai trezit dimineata cu dungi pe fata de la perna tongue

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#8 2009-02-27 23:09:23

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

ioana_marinescu a scris:

Vara mai scap cand le mai usca soarele, dar in rest nu am scapat. Problema la mine e ca mi zgariu eu, tot timpul sunt cu mana pe spate sau pe piept, si asa nu mai imi trec niciodata si imi si raman urme. Am incercat sa nu mai umblu vreo 2 luni si chiar s-au vazut rezultate, dar acum m-am apucat iar. Nici macar nu-mi dau seama, umblu cand citesc si numai ma trezesc cu rani.
Eu am renuntat sa-mi mai fac griji. Eram asa de paranoica, nici nu ma schimbam in vestiar la educatie fizica decat cand eram singura, sau ma duceam intr-un colt. Dar acum sunt ok lol , dupa ce am observat ca nu sunt singura care are problema asta.

#9 2009-02-27 23:13:13

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

haideti, fetelor, e ceva normal! e ca si cu cosurile de pe fata. e ceva ce face parte din tine, nu trebuie sa-ti fie rusine, chiar daca e bun sau rau. eu am pe spate semn de la operatie, pe toate coloana, de sus pana jos si nu mi-e rusine sa ma schimb de fata cu cineva sau sa stau la plaja..

#10 2009-02-28 01:45:06

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

si eu am fost timida ft mult timp din cauza cosurilor de pe fatza.... dar cand imi mai facea si el cate o remarca "park ti s'a mai curatit tenul" ma simteam ft bine big_smile ... in liceu imi comparam fatza cu un cartof bubos.... degeaba aveam io 90-60-90 dc tenul era varza neutral
si mie la prima intalnire mi'a analizat unghiile, i'a placut k erau mari si date cu oja smile si sunt sigura k m'a analizat din cap pana in picioare ... k doar e scorpion neutral

Ultima oara a fost editat de capcaun (2009-02-28 01:47:10)

#11 2009-02-28 09:08:57

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

al meu are un fix
daca ma dau fie si cu un strop de fond de ten observa....  si nu ma lasa lol ma rog... zice ca n`am nevoie
acuma nu va imaginati ca ma dau cu o tona sau ca e prost fondu d ten chicot
ee... d`aia nu mai pot eu big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#12 2009-02-28 09:55:20

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

ioana_marinescu a scris:

pt alea de pe spate poti folosi zynerit...gasesti in farmacii smile

#13 2009-02-28 10:03:24

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Omul meu nu observa nici un detaliu decat daca se manifesta printr-un bikini negru si lipsa de sutien lol In rest e bata tongue

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#14 2009-02-28 10:22:56

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

nici al meu nu prea observa..decat cand ma mai plang eu ca mi-a iesit nu stiu ce cos smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#15 2009-02-28 14:26:28

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

nici al meu nu prea observa, sau daca observa nu imi zice cu intentie rea "ai un cos, vaaai"... a obs ca mi`au iesit luna trecuta cosuri pe spate, de la anticonceptionale, nu erau potrivite pt mine... dar dupa ce le`am intrerupt totul a revenit la normal.
ieri a observat o "magarie" de a mea... era imposibil sa nu vada cum m`am zgariat in somn in frunte, dar in ultimul hal, ditamai dunga plina de sange neutral

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#16 2009-02-28 15:20:10

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

fiti serioase, nu observa nimic lol
ma stresam saptamana trecuta ca nu era epilata pe picioare de vreo 3 saptamani si aveam niste fire la care imi zice el(fara sa stie la ce ma gandeam eu): ce piele fina ai pe picioare rotfl

#17 2009-02-28 15:50:56

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

oohhhooooo! al meu dimineata ma duce la birou, ma imbrac cu el in casa, ies cu el din curte, sunt langa el in masina si daca il intrebi peste o ora cu ce eram imbracata....poate isi aduce aminte culoarea hainii/gecii pe care o purtam! sau poate o incurca cu aia de ieri rotfl asa ca daca il bag mai in detaliu....il pierd complet!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#18 2009-02-28 19:57:03

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Al meu observa toate detaliile.Daca il intreb cum am fost imbracata acum un an cand am mers in cutare loc stie rotfl.daca cunoastem o pers noua observa tot si apoi imi spune ala avea asa,celalalt asa lol
Eu cu cosurile nu am avut ncd probleme,f rar mai imi iese cate unul minuscul si ma plang de el de numa lol si el ma consoleaza si zice ca nu se vede lol.La fel daca eu spun ca mi-a crescut parul el spune ca nu vede,ca nu-i adevarat.Probabil face asa ca sa nu ma simt eu prost.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#19 2009-02-28 20:22:13

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

mai eu zic ca una e sa observe si alta sa il deranjeze/sa ii fie sila sau mai stiu eu ce.
astea sunt chestii care tin de fiecare in parte si de modul in care e construit. de exemplu, fostul observa orice detaliu, dar asta nu insemna ca vezi doamne ma iubeste mai putin.
adica, si eu observ daca lui ii apare un cos, sau e naspalat pe cap, sau are unghhile netaiate, dar nu ma deranjeaza. adica suntem oameni, nimeni nu-i perfect si trebuie sa il acceptam pe celalalt asa cum e el.

iar pt cosurile de pe spate/piept, dati-va seara cu pudra mentolata. face minuni in cateva saptamani smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.