|
Nu esti logat.
Boys and details...#1 2009-02-27 21:46:27
boys and details...ma gandeam...baietii observa toate detaliile aste acar ene streseaza pe noi asa de mult? adica exemplul meu...am destul de multe cosuri pe spate care trec doar atunci cand nu mai am nicio problema(psihologic) ceea ce e cam dificil...si ma feresc de toata lumea am facut un complex din asta... daca sunt baieti pe aici care sa imi spuna... daca iubita voastra ar avea asa ceva vi s-ar parea dezgustator/deranjant/respingator? nu stiu cum sa scap de asta:( And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #2 2009-02-27 21:52:17
Re: boys and details...nu cred ca baga de seama barbatii...sunt ocupati cu altceva Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #3 2009-02-27 22:11:05
Re: boys and details...Nu observa Al meu cel putin.. Eram foarte complexata din cauza asta la inceput si ma feream sa ma vada pe lumina si asa..Dar cand m-a vazut a ras de mine ca sunt prostuta si imi fac griji degeaba. Offline #4 2009-02-27 22:16:42
Re: boys and details...si tu ai scapat cumva de ele? pe mine ma termina:( And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #5 2009-02-27 22:26:12
Re: boys and details...de obicei nu le pasa de astfel de lucruri, cel putin daca te iubesc cu adevarat nici nu observa V., soarele si luna Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-27 22:49:48
Re: boys and details...depinde ... eu am intalnit o gramada de baieti care sunt atenti la detalii , cum ar fi unghiile , parul , daca ai cosuri pe fata sau nu. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #7 2009-02-27 22:56:32Re: boys and details...
aoleuuuu ... :f?rv?nad: pai cu un om de asta trebuie sa arati ca scoasa din cutie 24/24. Nu cred ca poti avea o relatie de durata cu o asemenea persoana, asta ar insemna ca trebuie sa fii mereu aranjata, stilata, cu parul facut, machiara, cu unghii facute etc... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #8 2009-02-27 23:09:23
Re: boys and details...
Vara mai scap cand le mai usca soarele, dar in rest nu am scapat. Problema la mine e ca mi zgariu eu, tot timpul sunt cu mana pe spate sau pe piept, si asa nu mai imi trec niciodata si imi si raman urme. Am incercat sa nu mai umblu vreo 2 luni si chiar s-au vazut rezultate, dar acum m-am apucat iar. Nici macar nu-mi dau seama, umblu cand citesc si numai ma trezesc cu rani. Offline #9 2009-02-27 23:13:13
Re: boys and details...haideti, fetelor, e ceva normal! e ca si cu cosurile de pe fata. e ceva ce face parte din tine, nu trebuie sa-ti fie rusine, chiar daca e bun sau rau. eu am pe spate semn de la operatie, pe toate coloana, de sus pana jos si nu mi-e rusine sa ma schimb de fata cu cineva sau sa stau la plaja.. Offline #10 2009-02-28 01:45:06
Re: boys and details...si eu am fost timida ft mult timp din cauza cosurilor de pe fatza.... dar cand imi mai facea si el cate o remarca "park ti s'a mai curatit tenul" ma simteam ft bine ... in liceu imi comparam fatza cu un cartof bubos.... degeaba aveam io 90-60-90 dc tenul era varza Ultima oara a fost editat de capcaun (2009-02-28 01:47:10) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #11 2009-02-28 09:08:57
Re: boys and details...al meu are un fix Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #12 2009-02-28 09:55:20
Re: boys and details...
pt alea de pe spate poti folosi zynerit...gasesti in farmacii Offline #13 2009-02-28 10:03:24
Re: boys and details...Omul meu nu observa nici un detaliu decat daca se manifesta printr-un bikini negru si lipsa de sutien In rest e bata Offline #14 2009-02-28 10:22:56
Re: boys and details...nici al meu nu prea observa..decat cand ma mai plang eu ca mi-a iesit nu stiu ce cos Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #15 2009-02-28 14:26:28
Re: boys and details...nici al meu nu prea observa, sau daca observa nu imi zice cu intentie rea "ai un cos, vaaai"... a obs ca mi`au iesit luna trecuta cosuri pe spate, de la anticonceptionale, nu erau potrivite pt mine... dar dupa ce le`am intrerupt totul a revenit la normal. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #16 2009-02-28 15:20:10
Re: boys and details...fiti serioase, nu observa nimic Offline #17 2009-02-28 15:50:56
Re: boys and details...oohhhooooo! al meu dimineata ma duce la birou, ma imbrac cu el in casa, ies cu el din curte, sunt langa el in masina si daca il intrebi peste o ora cu ce eram imbracata....poate isi aduce aminte culoarea hainii/gecii pe care o purtam! sau poate o incurca cu aia de ieri asa ca daca il bag mai in detaliu....il pierd complet! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #18 2009-02-28 19:57:03
Re: boys and details...Al meu observa toate detaliile.Daca il intreb cum am fost imbracata acum un an cand am mers in cutare loc stie .daca cunoastem o pers noua observa tot si apoi imi spune ala avea asa,celalalt asa ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #19 2009-02-28 20:22:13
Re: boys and details...mai eu zic ca una e sa observe si alta sa il deranjeze/sa ii fie sila sau mai stiu eu ce. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|