homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Diane 35

#1 2009-02-27 22:27:36

adelina popescu
Membru
Inregistrat: 2009-02-27

diane 35

iau diane 35 de aproape 3 ani dar iau 6 luni si 6 fac pauza .mi le prescris un ginecolog datorita faptului k nu  mi se regla ciclul , dar atunci cand mi lae prescris eram virgina
intre timp mi am inceput viata sexuala si tot nu mi s a reglat ciclu si le iau in continuare .nu am mai fost la nici un ginecolog de atunci
- e posibil sa mi afecteze sanatatea ?
- e posibil sa nu mai pot ramane gravida din prima luna dupa ce ce intrerup?
sunt foarte importante aceste pastile pt mine . pt k dac depasesc perioada de 6 luni in care fac pauza ciklul nu m mai trece delok si am dureri ingrizitoare de burta

#2 2009-02-27 23:33:20

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: diane 35

indicat este dupa inceperea vietii sexuale sa mergi la un ginecolog, indiferent ca folosesti ac sau nu. nu cred ca sanatatea ta este in pericol cu ceva, dar indicat ar fi sa mai faci o vizita medicului. totusi au trecut 3 ani si e destul de mult mai ales ca faci si tratament. cat despre sarcina, nu stiu exact ce sa iti zic, decat ca dupa oprirea administrarii ac totul revine la normal, deci vei putea ramane gravida. mai asteapta si alte opinii smile

bebe V., soarele si luna

#3 2009-02-27 23:45:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

dc iei 6 luni si 6 faci pauza?

happy with him...inlove with him...puss

#4 2009-02-27 23:45:19

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

adelina..in afara de durerile la menstruatie mai ai alte probleme..caci diane sunt mai degraba tratament hormonal cu rol contraceptiv si nu sunt indicate sa le iei pe o perioada lunga de timp

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.