|
Nu esti logat.
Exagerez?-2#20 2009-02-28 14:11:36
Re: exagerez?si eu eram pe vremuri viteaza tare!ziceam ca nu mi e frica,mergeam pe la 10-11 singura cu tramvaiul..chestii din astea..pana era s o patesc cu un betiv!acuma nu ies singura si nici nu intru seara singura in scara de bloc!e bine sa fii prevazator pt ca nu sti,doamne fereste, ce ti se poate intampla.si daca trebuie prin absurd sa ma duc pana undeva(chiar si daca i in toiul zilei dar zona dubioasa)mai ca alerg pe strada si ajung la destinatie toata transpirata si zapacita! Offline #21 2009-02-28 14:14:19
Re: exagerez?da, asa fac si eu daca ma prinde seara tarziu singura pe afara....zici ca am motor in fund "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #22 2009-02-28 14:57:34
Re: exagerez?nu exagerezi e mai bine sa fii mai precauta! „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #23 2009-02-28 15:06:30
Re: exagerez?nici eu nu cred ca e exagerare. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #24 2009-02-28 15:14:52
Re: exagerez?nu judec daca exagerezi sau nu, tu stii cel ami bine. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#25 2009-02-28 15:15:31
Re: exagerez?eu nu ies deloc dupa ce se intunericeste mi-e frica de mor,nici macar la magazin ,care e la doua scari nu cobor,asa k nu esti exagerata Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #26 2009-02-28 15:23:42
Re: exagerez?
de obicei faceam ture de cartier, , odata am luat-o frumos spre tudor si erau sa ma pape niste caini , iar odata chiar am reusit sa merg pana in copou si inapoi "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #27 2009-02-28 15:25:55
Re: exagerez?ei nu, nici chiar asa eu m-am limitat la perimetrul cartierului adica segmentul tatarasi-metalurgiei, printre blocuri Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #28 2009-02-28 15:29:16
Re: exagerez?inseamna ca te-am luat "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #29 2009-02-28 15:32:22
Re: exagerez?da Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #30 2009-02-28 19:49:50
Re: exagerez?Si mie mi-e frica sa ies dupa ce se intuneca,mai ales de cand am patit-o intr-o seara...m-a intrebat unul daca vreau sa ies la suc cu el si l-am refuzat,dar nu a renuntat,s-a tinut dupa mine si tot insista,dupa care m-a luat in brate si a spus ca daca nu vreau de bunavoie ma ia cu forta .M-am speriat f tare si de atunci nu prea mai ies.Daca vreau neaparat sa merg undeva ma duce si ma aduce al meu cu masina. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #31 2009-02-28 19:59:49
Re: exagerez?mie nu mi-e chiar asa de frica...pt ca evit sa merg prin locuri dubioase.de obicei,cand trebuie sa merg singura..o iau prin locuri mai luminate si prin care stiu ca circula lumea. in cj,daca e sa ies cu prietenii si stiu k o sa ma intorc tarziu..rog pe cineva sa ma conduca pana acasa..sau iau taxi acasa kiar nu am nici o treaba..pt k e destul de mic orasul..si de obicei am cu cine merge catre casa Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #32 2009-02-28 23:49:53
Re: exagerez?Si eu cand eram mai mica, eram putin inconstienta pana am patit-o de cateva ori cu tot felul de psihopati care se luau dupa mine/ de mine si pana o cunostinta a fost violata. Dragostea nu se stă, se face. Offline #33 2009-03-01 00:00:15
Re: exagerez?si eu sunt precauta, dar era sa mi se intample de nn ori sa se ia diversi de mine, etc, incat consider ca e la fel de periculos si ziua si noaptea. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #34 2009-03-01 00:06:23
Re: exagerez?eu am avut o colega de liceu care a iesit intr-o seara pana la magazinul de langa bloc si au prins-o 2 si au amenintat-o cu cutitul si au violat-o ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #35 2009-03-01 00:07:30
Re: exagerez?
:f?rv?nad: ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #36 2009-03-01 00:18:59
Re: exagerez?Eu sunt destul de paranoica. Eu am patit-o cand mergeam noaptea cu trenul... Eram singura in vagon si a urcat un tip si a inceput sa se ia de mine. M-am speriat foarte tare cand a inceput sa imi puna mana pe picior. Noroc ca aveam la mine un cutit de vanatoare (fusesem la munte si l-a uitat un prieten asa ca l-am luat eu). L-am scos din geanta si am zis ca daca nu pleaca ii scot ochii. Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #37 2009-03-01 18:46:47Re: exagerez?prin octombrie se duceau nijte colege de ale mele la ora de sport (faceam sportul in Crangasi la un camin al ASE-ului) si pe la 8 dimineata s-au intalnit cu unu care o flutura pe strada Si intr-o dimineata aveam examen de la 7:30 si ne-a povestit k s-a intalnit la metrou la Semanatoarea cu un nene care facea l**a . La 7 dimineata nici nu e lumina afara. Bine, nu i s-a intamplat nimic...dar de ce sa dau ocazia sa mi se intample ceva? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #38 2009-03-01 19:15:06
Re: exagerez?Vai de cati nesimtiti din astia care isi faceau l**a in strada ziua in amiaza mare am avut parteofff...sau de barbati maturi de peste 40 de ani, carora le puteam fi fiica si cand treceam pe langa ei imi ziceau te miri ce minuni.O prietena de-a mea a patit-o o data cu unu,chiar la coltul blocului ei, ala venit din spate, a lovit-o in cap si ea saraca cazuta la pamant a strigat, noroc ca au iesit vecinii si ala speriat a luat-o la fuga. "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|