homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Exagerez?-2

#20 2009-02-28 14:11:36

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

Re: exagerez?

si eu eram pe vremuri viteaza tare!ziceam ca nu mi e frica,mergeam pe la 10-11 singura cu tramvaiul..chestii din astea..pana era s o patesc cu un betiv!acuma nu ies singura si nici nu intru seara singura in scara de bloc!e bine sa fii prevazator pt ca nu sti,doamne fereste, ce ti se poate intampla.si daca trebuie prin absurd sa ma duc pana undeva(chiar si daca i in toiul zilei dar zona dubioasa)mai ca alerg pe strada si ajung la destinatie toata transpirata si zapacita! roll

#21 2009-02-28 14:14:19

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

da, asa fac si eu daca ma prinde seara tarziu singura pe afara....zici ca am motor in fund lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#22 2009-02-28 14:57:34

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

nu exagerezi wink e mai bine sa fii mai precauta!
intr-o seara eram cu un baiat pe o strada mai putin circulata, si un alcoolic probabil, care nu avea bani sa isi ia bautura a inceput sa se roage de noi sa ii dam macar 5 000 lei (vechi)
si noi i-am spus ca nu avem, m-a speriat atitudinea lui disperata, si m-am gandit ca daca ii dau o sa mai imi ceara.
si a inceput sa planga sa injure soarta, nu pe noi lol se oprise in strada si se uita dupa noi, bine ca n-a facut nimic, dar m-am speriat, m-am gandit ca daca eram singura cine stie ce se putea intampla, ma lua ala la bataie...
Asa ca nu te mai lua dupa ce spune x sau y ca daca e sa ti se intample ceva ti se intampla tie nu lor ...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#23 2009-02-28 15:06:30

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

nici eu nu cred ca e exagerare.
eu nu ies noaptea singura din casa, mi-e frica si prin jurul blocului sa ies (desi mai faceam prostia asta cand eram foarte suparata si certata cu al meu).
eu am fost urmarita de 2 ori in plina zi si locuri circulate si chiar atacata...o cunostinta era sa fie violata...asa ca, nu, mersi!

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#24 2009-02-28 15:14:52

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nu judec daca exagerezi sau nu, tu stii cel ami bine.

tot ce stiu e ca daca "e" sa ti se intample (adica ai facut ceva care merita "atentionat" in acest fel ca e gresit).... se va intampla oricum, si ziua, cum spun fetele. deci eu una ies absolut oricand singura si merg absolut pe oriunde.... pazitul fundului propriu are o alta semnificatie pt mine..... si aia e: "fereste-te sa emiti raul... si astfel te feresti si sa nu ti se intoarca raul".

dar, repet... nu judec pe nimeni, e doar viziunea mea

offtopic vaaai, nicolle, credeam ca sunt singua care fac pliumbari nocturne prin cartier la suparare lol (apropo, stii ca atunci suntem cel mai vulnerabile, nu? ca suntem cu energeticul la pamant... si "atacatorul" simte inconstient asta)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#25 2009-02-28 15:15:31

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu nu ies deloc dupa ce se intunericeste big_smile mi-e frica de mor,nici macar la magazin ,care e la doua scari nu cobor,asa k nu esti exagerata big_smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#26 2009-02-28 15:23:42

Soleil
Addicted member

katami a scris:

offtopic vaaai, nicolle, credeam ca sunt singua care fac pliumbari nocturne prin cartier la suparare lol (apropo, stii ca atunci suntem cel mai vulnerabile, nu? ca suntem cu energeticul la pamant... si "atacatorul" simte inconstient asta)

de obicei faceam ture de cartier, lol, odata am luat-o frumos spre tudor si erau sa ma pape niste caini neutral, iar odata chiar am reusit sa merg pana in copou si inapoi  rodnar   lol

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#27 2009-02-28 15:25:55

katami
Platinum member

ei nu, nici chiar asa rotfl eu m-am limitat la perimetrul cartierului big_smile adica segmentul tatarasi-metalurgiei, printre blocuri lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#28 2009-02-28 15:29:16

Soleil
Addicted member

inseamna ca te-am luat lol

Thé à la menthe hjarta

#29 2009-02-28 15:32:22

katami
Platinum member

wink da big_smile

#30 2009-02-28 19:49:50

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Si mie mi-e frica sa ies dupa ce se intuneca,mai ales de cand am patit-o intr-o seara...m-a intrebat unul daca vreau sa ies la suc cu el si l-am refuzat,dar nu a renuntat,s-a tinut dupa mine si tot insista,dupa care m-a luat in brate si a spus ca daca nu vreau de bunavoie ma ia cu forta neutral.M-am speriat f tare si de atunci nu prea mai ies.Daca vreau neaparat sa merg undeva ma duce si ma aduce al meu cu masina.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#31 2009-02-28 19:59:49

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

mie nu mi-e chiar asa de frica...pt ca evit sa merg prin locuri dubioase.de obicei,cand trebuie sa merg singura..o iau prin locuri mai luminate si prin care stiu ca circula lumea. smile in cj,daca e sa ies cu prietenii si stiu k o sa ma intorc tarziu..rog pe cineva sa ma conduca pana acasa..sau iau taxi tongue acasa kiar nu am nici o treaba..pt k e destul de mic orasul..si de obicei am cu cine merge catre casa smile
ce dor mi s-a facut de liceu..cand veneam noaptea tarziu cu o colega din oras...si ne povesteam toata viata pe drum lol
aaa...si mai ales vara chiar imi place sa merg seara tarziu pe jos...e atat lume prin oras smile

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#32 2009-02-28 23:49:53

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Si eu cand eram mai mica, eram putin inconstienta lol pana am patit-o de cateva ori cu tot felul de psihopati care se luau dupa mine/ de mine  disperat si pana o cunostinta a fost violata. neutral
mereu am sprayul paralizant in buzunar la geaca si mana pe el daca sunt singura, iubi mereu ma aduce pana la scara si asteapta sa ii dau bip cand am ajuns sus, ziua sau cand nu e scumpul meu, inchid mereu usa de la scara dupa mine sa nu cumva sa intre cineva  lol .. de circulat seara cu transport in comun nici nu se mai pune problema, de fapt pana acum ceva timp foarte rar ieseam seara fara scumpul meu si atunci mergeam cu taxiul pana unde trebuia,acum mai ies cu prietena mea cu masina si bineinteles, ca punem siguranta sa nu ne deschida portiera vreun puradel (cum am patit cu Melany cand am venit de la o intalnire lol ) ..si tot felul de chestii..se intampla tot felul de lucruri in ziua mare si nimeni nu observa si nu se baga..pai noaptea nici nu vreau sa ma gandesc neutral

Dragostea nu se stă, se face.

#33 2009-03-01 00:00:15

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si eu sunt precauta, dar era sa mi se intample de nn ori sa se ia diversi de mine, etc, incat consider ca e la fel de periculos si ziua si noaptea.
si apropo de ce ziceau fetele mai devreme cu energeticul si cu momentele in care suntem vulnerabile, dupa ce m-am despartit de Mr am iesit intr-o seara sa ma plimb si cum mergeam eu gandindu-ma si aproape plangand, m-au muscat doi caini. sau ma rog...au incercat sa ma muste ca aveam colanti, ghete si pantaloni de trening si nu m-au prins decat de pantaloni. dar am ramas uimita...
in 21 de ani nu m-a atacat never un caine, iar in seara aia, cand ma gandeam ca as vrea sa mi se intample orice, ca sa nu mai simt durerea aia care ma sfasia, m-au atacat doi caini, in moemnte diferite. deci nu erau intaratati dinainte...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#34 2009-03-01 00:06:23

fallen_angel
Insomniac member

eu am avut o colega de liceu care a iesit intr-o seara pana la magazinul de langa bloc si au prins-o 2 si au amenintat-o cu cutitul si au violat-o neutral

#35 2009-03-01 00:07:30

fallen_angel
Insomniac member

katami a scris:

nu judec daca exagerezi sau nu, tu stii cel ami bine.

tot ce stiu e ca daca "e" sa ti se intample (adica ai facut ceva care merita "atentionat" in acest fel ca e gresit).... se va intampla oricum, si ziua, cum spun fetele. deci eu una ies absolut oricand singura si merg absolut pe oriunde.... pazitul fundului propriu are o alta semnificatie pt mine..... si aia e: "fereste-te sa emiti raul... si astfel te feresti si sa nu ti se intoarca raul".

dar, repet... nu judec pe nimeni, e doar viziunea mea

:f?rv?nad:

#36 2009-03-01 00:18:59

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Eu sunt destul de paranoica. Eu am patit-o cand mergeam noaptea cu trenul... Eram singura in vagon si a urcat un tip si a inceput sa se ia de mine. M-am speriat foarte tare cand a inceput sa imi puna mana pe picior. Noroc ca aveam la mine un cutit de vanatoare (fusesem la munte si l-a uitat un prieten asa ca l-am luat eu). L-am scos din geanta si am zis ca daca nu pleaca ii scot ochii.
In oras nu am probleme, am spray paralizant si daca ies noaptea tarziu sa merg sa-mi cumpar ceva de la non stop imi iau cu mine cainele (care e o namila de Schnauzer) si atunci chiar nu se ia nimeni de mine, unii chiar trec strada smile

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#37 2009-03-01 18:46:47

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

prin octombrie se duceau nijte colege de ale mele la ora de sport (faceam sportul in Crangasi la un camin al ASE-ului) si pe la 8 dimineata s-au intalnit cu unu care o flutura pe strada lol Si intr-o dimineata aveam examen de la 7:30 si ne-a povestit k s-a intalnit la metrou la Semanatoarea cu un nene care facea l**a . La 7 dimineata nici nu e lumina afara. Bine, nu i s-a intamplat nimic...dar de ce sa dau ocazia sa mi se intample ceva?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#38 2009-03-01 19:15:06

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

Vai de cati nesimtiti din astia care isi faceau l**a in strada ziua in amiaza mare am avut parteofff...sau de barbati maturi de peste 40 de ani, carora le puteam fi fiica si cand treceam pe langa ei imi ziceau te miri ce minuni.O prietena de-a mea a patit-o o data cu unu,chiar la coltul blocului ei, ala venit din spate, a lovit-o in cap si ea saraca cazuta la pamant a strigat, noroc ca au iesit vecinii si ala speriat a luat-o la fuga.
In rest si mie mi-e frica sa merg singura(niciodata mai tarziu de ora 20-21), tot timpul se gaseste unul sa comenteze sau sa se ia de mine chiar si ziua, iubi de fiecare data ma intreaba daca am sprey-ul paraliz. cu mine si tot asa si eu il tin in buzunar si cand vad ceva suspect il tin in mana, in buzunar pregatita de atac:))) si katami poti fi o persoana buna care nu face rau si sa te intalnesti cu niste psihopati...

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.