|
Nu esti logat.
Chist ovarian#1 2009-02-27 22:59:13
chist ovarianbuna sunt noua pe la voi pe aici,as vrea sa stiu si eu mi s-a descoperit ca am un chist pe ovarul stang de 6 cm,e posibil sa se resoarba cu tratament sau e neaparat nevoie de operatie?va pup Offline #2 2009-02-27 23:25:45
Re: chist ovarianse poate reabsorbi prin tratament. medicul iti poate spune exact cum e mai bine. sunt cazuri in care e de preferat operatia si cazuri in care se rezolva simplu si frumos cu tratament. dar de obicei sunt recomandate anticonceptionale pt aceste chisturi. V., soarele si luna Offline #3 2009-02-28 11:16:00
Re: chist ovariansi eu am avut chisturi,intr-adevar mai mici,si s-ai resorbit cu anticonceptionale Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #4 2009-03-09 22:37:13
Re: chist ovariansalut fetelor...si eu am chist:( de 4,5 cm...deocamdata fac tratament speeeer sa nu ajung la operatie...abia peste 3 luni repet eco sper sa nu mai fie...am sanse? Ultima oara a fost editat de Vivi88 (2009-03-09 23:22:17) Offline #5 2009-03-09 22:51:33
Re: chist ovarianEu cred ca iti dispare in urma tratamentului.Ti-a dat anticonceptionale nu? Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-10 16:00:46
Re: chist ovarianSalut! Sunt si eu noua pe aici.Tocmai am venit de la medicul meu ginecolog unde am aflat ca am un chist de peste 5 cm la ovarul drept cu format anec neomogena.Dr mi-a spus ca nu pare a fi din cel care se absoarbe si dk in urma tratamentului nu dispare ajung la cutit.Cred ca mi-a spus mai multe da nu l-am mai auzit asa de speriata sunt.Mi-a dat tratament ( anticonceptionale) si mi-a spus sa revin peste 3 luni. Sper din tot sufletul sa fie totul bine. Offline #7 2009-03-10 16:15:42
Re: chist ovariansi chiar daca nu s-ar resorbi prin tratament nu trebuie sa fi speriata. iar daca medicul a spus ca acel chist pe care il ai s-ar putea sa nu dispara prin tratament mai bine te opereaza sa scapi + ca operatia e usoara, nu este absolut nimic complicat in ceea ce o priveste. deci, stai linistita V., soarele si luna Offline #8 2009-03-10 18:55:35
Re: chist ovarianMersi mult ptr imbarbatare Offline #9 2009-03-17 02:04:40
Re: chist ovarianaceasi prb am avut-o si eu....la ecografie mi s-a zis ca am chist pe ovarul drept....dar nu e nimik grav ...la numai 3 sapt am fost operata. se sparsese(asta afland ulterior dupa operatie) Offline #10 2009-03-17 08:55:27
Re: chist ovarian
ce simptome ai avut knd s`a spart chistul?ai simtit ceva?ce se intampla dak se sparge un chist?si eu sunt in aceeasi situatie si dupa 1 an de trat cu ac nu s`a schimbat nimic...anul trecut knd le`am lasat s`a marit f tare...le`am reinceput si acum iar le`am lasat k am avut sangerari...lamuriti`ma va rog frumos....!!! Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #11 2009-03-17 09:09:23
Re: chist ovarianDu-te sa te operezi.Nu inteleg de ce ai asteptat atat mai ales ca ,din cate am inteles ,nu este o operatie de speriat.Mie ,daca dupa trei luni de tratament nu mi se resoarbe ma operez.Nici nu ma gandesc la altceva. Offline #12 2009-03-17 09:27:48
nu mi`e frik de operatie k stiu pe cineva kre s`a operat acum 2 sapt,dar dr meu zice sa mai incercam fara operatie..poate poate...si am incredere in el... Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #13 2009-03-17 11:08:46
Re: chist ovarianTu stii cel mai bine.Din cate am citit eu in posturile tale ai chistul de un an de zile si cu tot tratamentul nu s-a resorbit deloc.Dk ai incredere in dr tau foarte bine.Oricum iti doresc sanatate multa. Offline #14 2009-03-18 17:21:31
Re: chist ovarianbuna seara fetelor.am nevoie de ajutorul vostru.sunt foarte foarte speriata.acum 6 luni mi-au gasit un chist care avea dim de 5 cm cu 4 cm si mi-au prescris anticonceptionale.am luat yasmin 6 luni dupa care zilele acestea am fost la doctor.acum am 2 chisturi cel de 5 cu 4 si altul care are un lichid in el de dimensiunea 7 cm cu 6 cm.cum este posibil ca in timpul tratamentului cu yasmin sa imi apara altul?or fi anticonceptionalele de vina?problema e ca m-au programat sambata pentru operatie si nu am curaj sa ma duc .am citit pe mai multe forumuri ca in urma acestor operatii ramai de cele mai multe ori fara oovare.ce ma sfatuiti? Offline #15 2009-03-18 17:32:19
Re: chist ovarianandra citeste regulile ca iei warn. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #16 2009-03-18 22:32:01
Re: chist ovarianimi pare rau dar am postat mesaje intr-o disperare pe toate siturile si nu am primit nici un raspuns.te rog posteaza-mi aici raspunsul tau.mersi Offline #17 2009-03-18 22:34:54
nu din cauza ac ti-a aparut si cel de-al doilea chist. a aparut pt ca in cazul tau, tratamentul nu si-a facut efectul ( se mai intampla). cat despre operatie, am vazut ca toate au o anume frica, dar nu trebuie. e o operatie normala, sa-i zic asa, nimic grav, nimic complicat. cat despre ramasul fara ovare, nu prea cred ca e adevarat. V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|