|
Nu esti logat.
Contact neprotejat exact la sf unei perioade de tratament#1 2009-02-28 13:12:36
contact neprotejat exact la sf unei perioade de tratamentam o problema si va rog sa ma ajutati...iau yasmine de 3 luni si acum 10 zile am fost la un gine si am aflat ca am candidoza...mi s-a dat un tratament de 6 zile, pe care l-am inceput chiar acum 10 zile, asta insemnand joi prima zi de tratament,apoi pauza, in care am folosit doar un unguent, ca sa reiau tratamentul in cea de-a treia zi si iar pauza de 3 zile in care am folosit unguentul dat.cand zic tratament ma refer la o pastila si un ovul vaginal, cate unu din fiecare in fiecare din cele 2 zile de tratament.eu am continuat sa iau yasmin in tot acest timp, fiind si in a treia saptamana .acum 4 zile am avut un contact neprotejat, cum ar veni exact in a 6 zi de tratament.si ce e mai rau e ca in seara de dinainte, adica in seara a 5 de tratament, am uitat sa iau pastilutza. mi-am dat seama marti seara ,cand trebuia sa iau de fapt pastila din ziua de marti. am luat pastila corespunzatoare zilei de luni, aceasta fiind pastila cu nr 20 de pe tableta. am renuntat sa mai iau pastila nr 21,ca sa nu-mi schimb perioada de menstruatie. acum sunt in a 4 zi de asteptare si ciclu nu mi-a venit. e posibil sa fiu insarcinata? am fost si foarte stresata in ultima perioada....acum am un motiv de ingrijorare in plus....oare stresul poate sa influenteze intarzierea ciclului? va rog,dati-mi un raspuns..... Offline #2 2009-02-28 13:17:10
Re: contact neprotejat exact la sf unei perioade de tratamentavand in vedere ca ai uitat o pastila, sanse sunt sa ramai.....e adevarat ca si stresul poate face ca ciclul sa intarzie......sa inteleg ca ti-a intarziat ciclul 4 zile? daca da, mai asteapta inca 3 zile si, daca tot nu vine, fa un test de sarcina! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-02-28 13:28:45
Re: contact neprotejat exact la sf unei perioade de tratamentda,nu mi-a venit de 4 zile...ms oricum Offline #4 2009-02-28 13:39:36
Re: contact neprotejat exact la sf unei perioade de tratamentcu placere.....daca vei face un test peste 3 zile, vei sti sigur daca esti sau nu ..... sa speram ca nu e cazul! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2009-02-28 14:46:32
Re: contact neprotejat exact la sf unei perioade de tratamentmi-am facut chiar azi un test...chiar dupa ce am postat mesajul pe site...si am fost sfatuita sa-l repet maine dimineata la prima urina .... acum a iesit negativ....sa consider ca ink nu e un rsp relevant, exact? Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-28 14:52:37
Re: contact neprotejat exact la sf unei perioade de tratamentrepeta`l cand se implinesc 7 zile de intariere... Ultima oara a fost editat de Danae (2009-02-28 14:52:52) Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #7 2009-02-28 14:54:44
Re: contact neprotejat exact la sf unei perioade de tratamenttestul de sarcina este relevant la 7 zile de intarziere a mestruatiei sau la 3 saptamani de la contactul neprotejat! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #8 2009-02-28 14:56:19
Re: contact neprotejat exact la sf unei perioade de tratamentms frumos la aman2 Offline #9 2009-02-28 16:35:29
Re: contact neprotejat exact la sf unei perioade de tratamentDoctoressa....ce sfat imi poti da? sunt deschisa la orice parere... merci frumos Offline #10 2009-03-01 11:17:02
Re: contact neprotejat exact la sf unei perioade de tratamentsimona, nu stiu ce alt sfat ti`ar putea da doctoressa, oricum postinor daca ar fi fost cazul sa iei, nu mai poti lua ca au trecut cele 72 de ore de la contact, doar testul de sarcina, atata tot. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #11 2009-03-02 00:30:19
Re: contact neprotejat exact la sf unei perioade de tratamentmultumesc frumos....dar a trecut necajul...mia venit azi...nush de ce atata intarziere,dar important ca a venit....poop:* Offline #12 2009-03-02 09:46:00
Re: contact neprotejat exact la sf unei perioade de tratamentcu placere simona, ma bucur ca ti`a venit... sa fii mai atenta pe viitor Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|