|
Nu esti logat.
Ticuri-cum scapi de ele??#1 2009-02-28 15:00:22
Ticuri-cum scapi de ele??Fetelor voi aveti ticuri de care sa nu puteti scapa? Stiu ca multi isi rod unghiile sau mai stiu eu ce fac, ei bine, eu cand eram mica daca aveam buzele uscate imi luam pielea aceea de pe ele nici nu stiu cum sa explic mai bine, iar cu timpul a devenit cam permanent nici nu mai stiu ce sa fac sa nu mai pun mana, folosesc balsam, creme, usturoi pe maini...degeaba, mai ales ca de multe ori nici nu-mi dau seama. Voi ce ticuri aveti/ati avut si cum ati scapat de ele? Offline #2 2009-02-28 15:04:28
Re: Ticuri-cum scapi de ele??eu cand sunt stresata imi cojesc pielea de langa unghia de la degetul mare si nu ma opresc pana nu-mi da sangele ....mai am si prostul obicei sa ma joc cu parul cand ma plictisesc, si-mi nenorocesc varfurile .... tot asa, de multe ori nu imi dau seama, si chiar daca imi dau seama, mi-e greu sa ma opresc.....asa ca de multe ori atunci cand sunt stresata sau ma plictisesc incerc sa ma "razbun" pe un obiect...nu stiu, ma joc cu o foaie de hartie, cu un pix....incerc sa le distrug pe alea "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-02-28 15:11:14
Re: Ticuri-cum scapi de ele??eu imi pun limba deasupra dintilor de sus... mai naspa cand sunt in public ca`mi fac ditamai botu Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #4 2009-02-28 15:13:16
Re: Ticuri-cum scapi de ele??daca am ghinionul sa'mi apara un cos(imi apar foarte rar) nu'l las in pace nicicum,devine un tic,si clar ca nu se vindeca repede...pana ajung la solutii radicale;apa oxigenata,spirt...si cand vad ca doare il las in pace....de obicei:p dupa aia o iau de la capat Ultima oara a fost editat de princesss (2009-02-28 15:14:26) Offline #5 2009-02-28 15:25:02
Re: Ticuri-cum scapi de ele??vai dar eu ma chinui de foarte mult timp si reusesti cand realizezi ce faci, dar eu realizez abia dupa ce am facut, nici nu mai stiu ce sa fac, o sa raman fara buze pana mor:))) si asta e grav, am nevoie de ele Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-28 15:27:12
Re: Ticuri-cum scapi de ele??eu misc nasul si buzele ca iepurii asa .. si rade iubi de mine.. fac asta cand ma concentrez sau sunt stresata.. dar nu stiu cum sa fac sa ma abtin.. parca am deschis si eu un topic despre asta Offline #7 2009-02-28 15:31:56
Re: Ticuri-cum scapi de ele??eu daca sunt concentrata cand primesc informatii, scriu cu degetul in aer, pe masa, pe picior... in functie de situatie. iar daca am o foaie in fata e clar ca va fi scrisa/desenata pana la sfarsitul conversatiei Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #8 2009-02-28 15:38:11
Re: Ticuri-cum scapi de ele??imi rod unghiile ,imi musc buza pe interior de mi se umfla si imi da sangele, si mai am cateva ticuri verbale,de care scap greu in general Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #9 2009-02-28 15:55:59
Re: Ticuri-cum scapi de ele??Eu cand vorbesc cu o persoana,dupa ce ii explic sau ii spun ceva..Ii zic..Stii?! Nu pot scapa de'asta nici chiar daca as vrea Offline #10 2009-02-28 16:02:29
Re: Ticuri-cum scapi de ele??
e simpatic, dar enervant la un moment dat... si el zice ca sunt scumpica dar mie nu mi se pare Offline #11 2009-02-28 18:18:43
si eu am buzele ciuruite de la atata ciupit... one day we're gonna get somehow... Offline #12 2009-02-28 19:48:56
Serios ca da si nu mai stiu cum sa scap de el ma enerveaza de MOR! Am 20 de ani ce naiba Offline #13 2009-02-28 19:57:34
Re: Ticuri-cum scapi de ele??eu imi rod sau smulg pielita de pe langa unghii... si iubi imi tot da peste maini sa ma opreasca dar degeaba Offline #14 2009-02-28 20:01:43
Re: Ticuri-cum scapi de ele??eu n`am avut niciodata problema asta cu "mancatu" unghiilor... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #15 2009-02-28 20:15:32
Re: Ticuri-cum scapi de ele??nici mie nu imi place sa imi rod unghiile..in schimb pielita din jurul lor..pana la sange! iar uneori cand am hartii in fata..ori le desenez..ori le indoi in diferite feluri..mostenire de la tata Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #16 2009-02-28 20:40:19
Re: Ticuri-cum scapi de ele??aoleo... credeam ca sunt singura cu pielitele de langa unghii... dar se pare ca nu...si eu exagerez pana imi da sangele... pielitele de pe unghii cand sunt uscate, daca vorbesc la telefon cu cineva trebuie sa mazgalesc ceva neaparat, am ticuri verbale de genu "of", "nush ce sa zic" Offline #17 2009-02-28 21:16:05
Re: Ticuri-cum scapi de ele??si eu is cu pielitele de la unghii si cu muscatul buzelor pe interior iubi imi da peste mana cand ma iau de pielite dar de buze pe interior nu cred ca stie ) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #18 2009-02-28 21:20:12
Re: Ticuri-cum scapi de ele??eu am doar ticuri verbale:'stii'-atunci cand pove eu ceva si "nush ce sa zic" cand imi pove cineva ceva si eu nu am chef sa ascult...sau nu ma pot concentra Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #19 2009-02-28 21:22:09
Re: Ticuri-cum scapi de ele??hm...ticuri verbale n`am © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|