|
Nu esti logat.
Un mic ajutor :D va rog!? :D#1 2009-02-28 17:31:14
un mic ajutor :D va rog!? :DTocmai am descoperit acest forum si mi se pare cel mai ok dintre toate... ca si celelalte fete am si eu cateva intrebari si sper sa-mi puteti raspunde, sa ma puteti ajuta ... asa in primul rand as vrea sa-mi recomandati un cabinet ginecologic bun in Timisoara(as fi interesata de program si eventual preturi si bineinteles adresa si de preferat sa fie un medic ginecolog femeie)... bun in ce sens... conditii bune si o doctorita nu isterica s.a.m.d.(avand in vedere ca merg prima data la un control de acest fel). Vreau sa merg la un control de rutina, dar nah imi este si fosrte frica sa nu am si ceva, desi nu am niciun simptom al vreunei boli, dar tinand cont cca mi-am inceptu viata sexuala, stiu ca este recomandat sa mergi cel putin o data pe an la control si chiar sa-ti faci testul acela Papanicolau. Offline #2 2009-02-28 18:51:42
Re: un mic ajutor :D va rog!? :Dla primul control ginecologic nu e o mare tragedie desi majoritate sunt speriate pe la usa cabinetului si park ar merge la spanzurat nu e chiar asa... toate am trecut prin faza asta si nu e nimic complicat..daca ai ceva in cel mai bun caz iti da un tratament ...iar consultatia in sine dureaza foarte putin...o sa te intrebe lucururi esentiale gen cand ai avut ultimul ciclu...daca menstruatie e regulata...daca te protejezi...daca ai avut probleme pana acum ... de chiuretaj nu se pune problema sa te intrebe daca ii zici k e pt prima data cand mergi la gineco...asa ca nu te speria...nu e nimic dureros sau infricosator ... de cabinet nu-ti pot spune pt ca nu's din timisoara ... si pretul difera...la particular in jur de 40 - 50 de lei... bafta Ultima oara a fost editat de Adi_na (2009-02-28 18:53:35) nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #3 2009-03-01 00:00:58Re: un mic ajutor :D va rog!? :Dcauta la topicul dr ginecologi buni, poate gasesti acolo dr din timisoara. eu am dat 80 de lei pe o consultatie, dar nu in timisoara. preturile difera de la doctor la doctor, cred. ,,Romantismul este vraja care transforma praful vietii de zi cu zi intr-o ceata aurie." Elinor Glyn Offline #4 2009-03-02 15:59:48
Re: un mic ajutor :D va rog!? :DBuna !!!! ce ma bucur ca v-am descoperit .Tocmai am descoperit in scurgerile vaginale (in timp ce ma spalam ) cateva firicele de sange si un pic de scurgere de culoare mai rozie.Ma poate lamuri cineva? Tin sa precizez ca am o viata sexuala activa (da 5 la ..... n ori pe saptamana) si un ciclu care vine regulat. merci Offline #5 2009-03-02 16:11:17
Re: un mic ajutor :D va rog!? :Dgia, da-ne mai multe informatii:iei ac? in ce perioada a ciclului esti? ai avut contacte cu risc? Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-02 16:34:15
Re: un mic ajutor :D va rog!? :DPai ultimul ciclu l-am avut in perioada 15-19 februarie,anticonceptionale nu iau , numar zilele dar nu prea ma risc .Nu as putea spune ca am avut contacte cu risc , prietenul meu este foarte atent de 8 ani .Faza e ca am si o mancarime mai ciudata,desi igiena e pe primul loc .Am 28 de ani si mi-e frica sa nu fie altceva care sa ma impiedice intr-o viitoare sarcina.merci Offline #7 2009-03-02 16:40:48
Re: un mic ajutor :D va rog!? :Dar fi indicat sa faci un control...sa nu fie cumva vreo rana pe col Ultima oara a fost editat de lady in black (2009-03-02 16:41:10) Offline #8 2009-03-02 16:46:17
Re: un mic ajutor :D va rog!? :DMeci mult , asa o sa fac , sper sa nu fie ceva grav . Offline #9 2009-03-02 16:50:06
Re: un mic ajutor :D va rog!? :Dgia, te asteptam cu vesti Offline #10 2009-03-02 16:53:16
Re: un mic ajutor :D va rog!? :DBune sper,poope si sanatate !!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|