homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ceva este complet in neregula!

#1 2009-03-01 02:16:47

ufo51ssh
Membru
Inregistrat: 2009-03-01

Ceva este complet in neregula!

Sa intru in subiect cat se poate de simplu si direct desii nu imi place sa vb despre asta pe internet si este prima data cand o fac.. inainte am fost dependent de Regenoane .. cred ca am luat peste 1000 si aveam doar 15-16 ani acum am aproape 18... Problema mea e simpla .. si cred ca are legatura cu regenonul... fiindca luand multe probabil miam afectat rinichii ficatul si alte organe din organism... Nu am nici o treaba daca sunt in stare normal desii odata ma luat o criza de rinichi de am scos 1 pietricea si sange ... dar problema e ca daca beau si 3 pahare de vin incep sa merg la baie si stau si 1 ora fiindca urinez din secunda in secunda si nu urina ci apa.. fiindca pur si simplu nu are nici un miros s-au culoare... nu stiu ce sa fac poate cineva stie raspunsul.. am fost diagnosticat de pe la 14 ani cu nisip la rinichi dar nu cred ca doar rinichii sunt de vina desii cand mi sa intamplat asta am apasat pe ambii rinichii si am observat ca cel din dreapta e extrem de tare si cel din stanga e mai moale... Daca puteti sami dai un raspuns s-au un sfat sunt foarte recunoscator.

Va multumesc anticipat!

#2 2009-03-01 10:48:57

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Ceva este complet in neregula!

stiu ca nu este sfatul pe care il astepti, dar ...cauta un nefrolog bun...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.