|
Nu esti logat.
Va rog raspuns cat mai repede si sigur sunt disperata#1 2009-03-01 07:51:21
va rog raspuns cat mai repede si sigur sunt disperataam o mare problema ieri am luat a5a pastila de jeanine din a7a folie pe la ora 20,am avut la ora 22 contact sexual si a ejaculat in mine,apoi pe la ora 22 jum am avut un scaun diareic nu foarte moale,nu s-a mai repetat,sunt disparata ca nu stiu ce sa fac daca pastila s-a eliminat si nu isi mai fac efectul daca eu am avut acelscaun dupa 2 ore si jum dupa luare.ce sa fac sa iau o pastila de a2a zi,poate fi luata siu dupa 24 de ore?va rog mult raspundeti-mi.multumesc Offline #2 2009-03-01 11:00:40
Re: va rog raspuns cat mai repede si sigur sunt disperatanu e cazul sa iei pastila de a2 zi,nu e nici o problema daca ai avut un singur scaun,daca erau mai mult de 4 scaune atunci nu era bine....asa ca stai linistita..... Offline #3 2009-03-01 15:19:53
Re: va rog raspuns cat mai repede si sigur sunt disperata
subscriu Offline #4 2009-04-07 14:15:44Re: va rog raspuns cat mai repede si sigur sunt disperatafetele ieri am luat un dulcolax pentru ca stau prost cu tranzitul intestinal. Aseara pe la 10 daca am vazut k nu si-a facut efectul am luat pastilutza de logest ca de obicei...efectul si l-a facut dulcolaxul dimineata si pana acum am fost de 2 ori la bie si am avut scaun foarte moale E nevoie de protectie suplimentara? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2009-04-07 14:17:21
Re: va rog raspuns cat mai repede si sigur sunt disperatadeocamdata nu, daca o sa mai ai inca 2 scaune sau mai multe e cazul sa te gandesti la protectie suplimentara Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-13 15:40:08Re: va rog raspuns cat mai repede si sigur sunt disperatarevin....nu am scapat de problemele cu constipatia asa ca daca trece o zi si nu m-am dus la baie recurg la pastilutza de dulcolax pentru ca practic ma simt rau (sunt balonata, ma doare burtica, am crampe dar nu se intampla nimic). Dulcolaxul efectul si-l face in 7-8-9 ore de cand il iau, iar cand isi face efectul am cam 2-3 scaune foarte moi in decurs de 1-2 ore...intrebarea mea este: e diminuata protectia daca nu depasesc 4 scaune moi pe zi chiar daca acestea au loc cam o data la 2 zile? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2009-04-13 15:57:35
Re: va rog raspuns cat mai repede si sigur sunt disperatawild, pai daca n`ai mai mult de 4 scaune moi in intervalul dintre doua pastile, eu zic ca esti ok, Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|