homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog sa ma lamuriti si pe mine

#1 2009-03-02 16:00:52

stefania 23
New member
Inregistrat: 2008-10-23

va rog sa ma lamuriti si pe mine

buna ziua fetelor

am si eu o problema cu care ma confrunt pt prima data.iau dinae 35 de un an si 4 luni.in tot acest timp nu am avut probleme cu ele.insa ieri am fost la un gratar si am mancat niste mici.seara mi-am luat pastiluat de diane 35 pe la ora 9 iar pe la ora 11 am  vomat in nestire.doctorul mia spus ca am facut toxie infectie alimentara iar in privinta pastilelor mi-a yis sa iau in continuare dar sa nu mai am relatii sexuale pana incep urmatorul bliser.mentionez ca eram in a 3 a sapt si mai aveam de luat 3 pastilute.adica cea de aseara pe care am vomato si inca doua marti trebuind sa le termin.ca urmare a faptului ca am vomato mi-a zis sa nu mai am relatii sexuale pana incep urmatorul bliser.mi-a dat si niste pastile si vreau sa va intreb daca interactioneaya cu diane35
1. metrocopramid
2 ghimbir
3famotidina

va multumesc

#2 2009-03-02 16:05:05

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: va rog sa ma lamuriti si pe mine

nu interactioneaza cu ac nici unul din cele mentionate...mai ast pareri de la fete tongue
nu prea stiu despre famotidina daca interactioneaza dar dupa cate am vazut sunt slabe sanse sa interactioneze.in plus cred ca medicul iti spunea daca interactionau cu ac tongue

Ultima oara a fost editat de maryu (2009-03-02 16:06:13)

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#3 2009-03-02 16:59:57

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: va rog sa ma lamuriti si pe mine

ai nevoie de protectie suplimentara pana inghiti 7 pastile din noul blister

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.