|
Nu esti logat.
Durere dupa ureche#1 2009-03-02 18:43:40
durere dupa urecheam o umflatura mica, ca un bob de porumb, dupa lobul urechii. ma doare cand apas, durerea e electrizanta si urca spre varful capului la apasare. o fi de la diane35? sau mi se formeaza vreun cheag? ce sa cred? cand apas pe umflatura aceea aud furnicaturi in urechi.. Offline #2 2009-03-02 18:55:57
Re: durere dupa urechevanilia sincer nu am mai auzit de ceva asemanator...din pacate singurul lucru care pot sa ti l spun e sa mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-03-02 20:14:56
Re: durere dupa urechela ce medic? ce specialitate? Offline #4 2009-03-02 20:17:20
Re: durere dupa urecheunde anume dupa lobul urechii? pe cap sau chiar pe spatele urechii? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #5 2009-03-03 11:02:05
Re: durere dupa urechepai in primul rand mergi la medic de familie sa vezi ce ti zice (poate are vreo idee si stie unde sa te trimita)...sau poti merge direct la dermatolog... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|