homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iesiri fara cheltuieli-2

#20 2009-03-02 22:00:37

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: iesiri fara cheltuieli

io unde ma duk tre sa -mi iau ceva....normal

..be the best ...fuck the rest smile))

#21 2009-03-02 22:19:42

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

skumpi a scris:

deea03 a scris:

ET a scris:

Eu sunt pentru fifty-fifty, nu mi se pare corect sa platesca mereu tipul.

si eu la fel..nici mie nu mi se pare corect.. el plateste de obicei consumatia..dar cand mi se pare prea mult mai dau si eu tongue

la noi el plateste mereu neutral pt ca eu n`am bani
adika am... dar dak si aia putini ii dau pe iesit in orash... la scoala ce mai mananc...sau de imbracat cu ce`mi mai iau ?  roll
cand o sa  am banii mei...sa fiu pe salar da... normal k o sa mai platesc si eu dar din moment ce nu produc nik... eu la ai mei nu le cer bani pt ca stiu ca si ei se descurca greu... si s ale cer eu 50 d lei sa`mi scot iubitu la pizza... lol aoleoo....
si asa cu greu strang bani d cadouri... Craciun, VD, ziua lui... in 16 facem 2 ani.... apoi ori cadou ori scos in orash  roll

La fel sunt si eu.... Numai ca si eu am salariu, si el are salariu... Dar al meu e mai mic, al lui e mai mare, si cheltuielile mele sunt mai mari, ca eu o ajut si pe mama lol

Dar in primul an si noi eram lefteri, si tot ne vedeam ca nebunii... Cat frig am indurat amandoi, si frig si de toate.

On topic... Muzeul e o varianta mai ieftina... gradina botani au zis si fetele... parcuri sunt cacalau... Dak au role sau bicla, si asta e o idee de plimbare....

Sunt piese de teatru care se joaca la UNATC si intrarea e moca, inainte erau pe Lipscani la Studioul Casandra, acum nush daca mai functioneaza ala...

Ceainaria, iarasi, e destul de ieftina... Cu 100, 150 de mii isi pot lua un ceainic si ceva de rontait... impartit la doi vine 50, 75 de mii de cap... La Cotroceni e o ceainarie supeba, cu separeuri, se sta pe perne si e f romantic... Plus ca daca le ceri fetelor de acolo, poa sa-ti aduca un joc de remi sau carti... si va jucati...

Alta idee de plimbare ar fi sa ia un autobuz la nimereala, unul cu care nu merg de obicei.... sa vada unde duce, asa descoperi locuri foarte frumoase in Bucuresti. Pe Lispcani e frumos de mers la plimbare... a straduta aia la Hanul cu tei unde sa poate sta la un iubareala....

Deci posibilitati sunt, vointa trebuie adaugata

Poor is the man whose pleasure depends on another

#22 2009-03-02 23:19:21

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

offtopic  Cum se numeste ceainaria de la Cotroceni?  buga

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#23 2009-03-02 23:23:53

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

noi la inceput, desi aveam unde sa stam sau bani de suc, luam cate un ratb pana la capat, apoi inapoi pana la o statie pe unde treceau mai multe, ne urcam in primul care venea si tot asa; vorba lelainei, descoperi chestii interesante pe care nu le stiai prin bucuresti; plus ca mie mi se pare destul de amuzant; mie si acum imi place sa ma plimb cu ratb`ul (stiu, sunt sarita de pe fix lol )

#24 2009-03-03 00:57:52

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

putin offtopic eu as prefera sa nu ies decat sa stiu ca plateste el mai mereu. eu cred ca daca cineva spune ca barbatul ar trebui sa plateasca mai mereu sau ca e "ideal" ca o face atunci acel cineva ar trebui sa isi asume si reversul medaliei, adica conceptii de genul "femeia ar trebui sa stea numai la cratita si sa faca copii pt ca barbatul o intretine". poate e cam radicala, dar e parerea mea smile
si on topic.. cand nu aveam bani, imi placea sa ne plimbam mult, chiar daca mai mereu in aceleasi locuri, ieseam cu rolele sau pur si simplu cascam ochii prin mall. si era foarte frumos

Publicitate

loading...

#25 2009-03-03 03:15:49

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

vizitezi locuri istorice din oras,
galerii, luati poze cu peisajele,
cum au zis si fetele film acasa, sau un joc gen remi,
invatati ceva impreuna (dans) care implica sa se intilneasca cel putin odata pe saptamina si sa exerseze.

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#26 2009-03-03 13:03:37

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

love_t a scris:

Cred ca despre "Ceai la Cotroceni" e vorba. Si la Carturesti e fain, mai ales ca ai carti la dispozitie.

#27 2009-03-03 14:07:51

ET
Addicted member

Mogosoaia? Scoala centrala? Vreun pationar?

#28 2009-03-03 14:08:25

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

ce virsta au prietenii tai anda23?

Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2009-03-03 14:08:41)

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#29 2009-03-03 17:24:26

anda23
Full member
Inregistrat: 2006-09-12

multumesc fetele..si eu sunt pt 50-50 smile
au 24-27 ani..ea are bani dar de simte prost el ca ea sa plateasca mereu...

ps: ce inseamna scoala centrala? tongue

Ultima oara a fost editat de anda23 (2009-03-03 17:48:55)

#30 2009-03-03 20:22:27

persifona
Vizitator

love_t a scris:

Nu-mi amintesc sa aiba vreun nume si daca nu stii unde e, nu prea ai sanse sa te impiedici de ea, ca scrie pe o bucata de lemn Ceainarie, cu o vopsea inchisa de poti trece lejer fara sa o observi. E chiar vizavi de intrarea in curtea Cotoroceniului, cum vii dinspre gradina botanica spre academia militara

#31 2009-03-04 15:55:00

ET
Addicted member

anda23 a scris:

ps: ce inseamna scoala centrala? tongue

E un liceu vechi din Bucuresti, cu o curte interioara faina. Google it.

#32 2009-04-15 09:24:15

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Hop si eu cu parerea mea...
Eu consider ca atunci cand intr-un cuplu exista intelegere si dragoste adevarata, nu conteaza cine cui plateste.Adica, daca el nu are bani, poate ea plati pentru amandoi, nu doar pentru ea, si asta nu sub forma de imprumut, cum am auzit de la o prietena...smile...Asta face parte din dragoste, zic eu...

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-04-15 09:27:04)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#33 2009-04-15 11:00:25

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu as putea sa ma distrez si fara niciun leu big_smile
cu iubi e mai greu, el nu prea vrea sa iesim daca n are bani,dar il conving...
ca sa va dau si un exemplu:
intr-o duminica am iesit "pe banii lui", am mers in parc, ne am plimbat cu barca, am mancat, nu stiu ce a mai cumparat el pe-acolo, bla bla
in alta duminica am mers "pe banii mei"... "care nu este" lol si tot asa, am fost in parc, am stat pe iarba, am luat eu o portocala uriasa, am mancat-o, am facut poze, am mers mult pe jos.... 2 inghetate si atat big_smile
si a fost mult mai distractiv smile

ca si la party`uri... am fost si in cluburi, si la padure, si a fost de 100 de ori mai bine in aer liber, zbenguiala,bataie cu apa si altele.
sunt happy si cu pizza, si cu covrigi, si cu ghiocei, si cu trandafiri daca sunt in compania cui trebuie wink

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#34 2009-04-15 16:12:41

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

hipermarketuri. sa colinde prin hipermarkteturi sau magazinele mari. noi asa faceam mai tot timpul cand inca nu luam salalriu lol lol
in parc, love_t, nu trebuie neaprat sa qmperi, noi nu qmparam mai deloc. poate o vata pe bat ne scapa, dar din joi in pasti chicot

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#35 2009-04-15 17:38:13

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

io nu iau nimik cand merg in parc ... decat un suc dk mi se face sete

Asta e cand nu ai bani iti vine foarte usor sa nu cumperi nimik
Dar cand ai bani ai salariu pana si la o iesire in parc iti cumperi suc chipsuri dulciuri si etc ca na, iti da mana ... dar cand nu ai , nu iei!

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-04-15 17:39:17)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#36 2009-04-15 17:51:40

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

cand eram mai micuta si nu aveam bani reuseam sa ies si sa ma simt excelent fara niciun ban sau cu f putini.. luam o apa sau un suc si aia era.. si era asa frumos smile

#37 2009-04-15 17:58:00

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

majestik a scris:

hipermarketuri. sa colinde prin hipermarkteturi sau magazinele mari. noi asa faceam mai tot timpul cand inca nu luam salalriu lol lol
in parc, love_t, nu trebuie neaprat sa qmperi, noi nu qmparam mai deloc. poate o vata pe bat ne scapa, dar din joi in pasti chicot

Si daca e vara si vi se face sete? O apa, un suc... nimic?!?!  big_smile
Sau daca ti se face pofta de o inghetata?  drool

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#38 2009-04-15 18:15:34

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

anda pai la 24-27 ani ar trebui sa aiba totusi  o sursa de venit  hmm

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-04-15 18:15:59)

They can because they think they can.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.