homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Egoist & zgarcit-3

#39 2009-03-03 09:20:35

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: egoist & zgarcit

Anca, din ce zici tu, omul asta nu pare sa tina prea mult la tine. sad Incearca in prima faza sa vb cu el, sa ii spui ce te deranjeaza. Vezi cum reactioneaza. Dupa asta, mai da-i o saptamana, 2, vezi daca se schimba ceva. Uneori, barbatii chiar nu-si dau seama ce te deranjeaza, si atunci tb sa le-o spui tu. Si eu la inceputul relatiei obisnuiam sa-mi platesc jumatatea de consumatie. Asta pt ca dela inceput am fost fraiera si nu l-am lasat pe el sa plateasca tot, ca sa nu ma creada profitoare. Pana la un moment dat, cand mi-am dat seama ca eu nu ma simt curtata, nu simt cam ma scoate si pe mine in oras. Si i-am spus. A inteles, mi-a zis ca nici prin cap nu-i trecea asa ceva, din moment ce eu de la bun inceput i-am zis ca vreau sa facem totul pe din 2. Si de atunci lucrurile s-au schimbat.

Nu mi se pare normala chestia cu colega de servici. Mai ales ca nu te lasa sa il "deranjezi" cand e cu ea. Explica-i si chestia asta, vezi ce zice.

Sfatul meu ca daca in cateva saptamani nu se schimba, sa il uiti Asa, incetul cu incetul. Si ca sa nu te gandesti toata ziua la el si sa nu plangi de dorul lui, de teama de singuratate si alte motive deprimante, nu sta in casa, nu fii niciodata singura. La servici cncentreaza-te pe munca, iar in timpul liber, iesi cu prietenii, petrece-ti timpul cu paritii, iesi in cluburi si incearca sa cunosti oamnei noi. Nimic nu e imposibil. Trebuie doar sa te trezesti intr-o dimineata hotarata sa schimbi totul, sa o iei de la capat, sa iti traiesti viata. Nu merita sa tii la el, daca lui nu-i pasa de tine.

#40 2009-03-03 10:01:16

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

a avut si flacaul meu o tentativa ... bine k de fapt el m'a surprins cu atitudinea aia, k de obicei e ft atent neutral am facut un an si nici macar o floare nu mi'a dat ... si i'am spus clar si raspicat k putea si el sa ma minta k se duce dupa bere si de fapt el sa rupa o papadie din gard neutral k intentia conteaza smile ei bine, omul meu s'a invatat minte si cand am facut 1an jumate mi'a adus o floricica, bine contextul nu mai conteaza k ma enervez iar lol

#41 2009-03-03 10:08:48

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu cred ca aici sunt doua discutii
daca Anca se simte neglijata si lipsita de afectiune in relatia asta, daca el e egoist, evident ca nu are de ce sa stea
despre chestia cu "nesimtitul care nu aduce macar o floare" eu am alta parere
barbatii nu au inscrisa chestia asta in codul genetic. ei aduc flori doar pe perioada dansului de imperechere, e un comportament invatat (daca aduc flori, capat mai repede ce vreau). apoi daca o mai fac este pentru ca au observat ca daca nu, iese cu scandal, asa ca mai bine dai cativa lei si ai o seara linistita (evident, or mai fi existand si exceptii)
asa ca mie mi se pare penibil sa-l oblig prin santaj sentimental sa faca un lucru care nu-i sta in fire, mie personal nu-mi aduce nicio satisfactie floarea aia cumparata ca sa nu fac eu scene... mai bine un gest spontan (al meu imi ia cadouri, fara nicio ocazie, daca vede el ceva frumos sau ma aude ca as vrea, baga la cap si vine cu cadoul perfect) si daca am chef de flori, ma duc in piata si-mi iau un brat

#42 2009-03-03 10:22:14

anca90
Platinum member

nici eu nu sunt de acord sa iei flori ca sa nu dai acasa peste o imbufnata pe care numai asa o imbunezi. insa, daca ii spui ca un buchet de flori iti face mare placere, atunci el, ca un prieten/sot iubitor ce se vrea, ar tb sa faca "sacrificiul" asta din cand in cand. nu pt a te imbuna, ci pt a-ti aduce un zambet pe fata, pt a isca o bucurie cat de mica in sufletul tau.

#43 2009-03-03 10:24:32

heimdall
Diamond member

pai da, vedeti voi, dar daca ar veni cineva aici si ar spune ca trebuie sa faca un lucru care nu-i face placere doar ca sa fie prietenul fericit, ne-am oripila cu toatele smile

Publicitate

loading...

#44 2009-03-03 10:29:38

anca90
Platinum member

mai, nu stiu, mie mi se pare o chestie asemanatoare cu urmatoarea situatie:
stiu ca lui ii plac produsele elctronice si cand mergem prin oras, mai intra pe la astfel de magazine. eu n-as intra nici platita in asa ceva, dar stiind ca lui ii face placere, imi calc pe principii, ma inarmez cu rabdare si incerc chiar sa par si eu interesata de lucrurile la care se uita el. deci fac chestia asta pt ca stiu ca el se simte bine. iar din partea mea nu-i asa un sacrificiu la urma urmei.

#45 2009-03-03 10:33:48

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Mai bine singura decat in companie proasta. Fetelor, astia isi baietii care va distrug stima de sine, asa ceva, oribil. Zici ca au trait pe alta planeta, adica e evident ca femeilor le plac micile atentii, toata TERRA stie asta for crying out loud. Eu zic ca multi nu vor, nu ca nu stiu. box

#46 2009-03-03 10:35:32

heimdall
Diamond member

ok, am inteles, daca tu vrei sa faci chestia asta, e problema ta, dar nu te astepta ca el sa faca sacrificii pentru tine din cauza asta... poate ca el nici nu stie ca te sacrifici sau n-ar vrea sa faci asta daca ar sti
de aici vine problema, pentru ca ne asteptam sa fim rasplatiti pentru astfel de gesturi pe care nu ni le cere nimeni... si daca nu ne primim rasplata, asta genereaza frustrare, reprosuri...
mai bine ii zic direct : dragul meu, intra in magazine cu electronice cand esti singur si eu o sa fac la fel cu magazinele cu pantofi... si gata, nu mai incepem un lant intreg de sacrificii si recompense... parerea mea smile

#47 2009-03-03 11:16:43

capcaun
Platinum member

eu intru cu el la electronice, el intra cu mine la cosmetice lol asa k suntem chit smile

in privinta florii eu sunt de alta parere... vrei nu vrei, 5 lei poti sa dai pe o floare k sa'ti faci iubita sa zambeasca smile chit k e trecut k regula sau scris mare in telefon la memento "flori pt iubita" lol intr'adevar e trist dc nu'i vine din suflet si nu'i face placere individului sa faca astfel de atentii neutral

#48 2009-03-03 11:27:31

anca90
Platinum member

eu cred ca sunt baieti carora li se pare penibil sa dea flori. pt unii (si chiar si pt unele fete), florile sunt niste buruieni. si atunci gestul li se pare pur si simplu stupid si injositor (pt ei).

oricum, nu stiu daca asta e si cazul prietenului Ancai. el pare rece cu ea de fel. iar faza cu plimbatul colegei cu masina mi se pare absurda. adica ea l-a refuzat si el tot insista, mai ales ca o are si el pe Anca. si faptul ca Anca se tot duce pe la ai lui si duce cate ceva. sa nu fie tinuta de buna (ca sa nu zic altfel) hmm . mie asa imi suna si pt binele ei ar tb sa caute alt baiat. unul care sa o inteleaga si cu care chiar sa se potriveasca.

#49 2009-03-03 11:42:48

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Anca12 a scris:

Tu, November de ce mai stai cu el?
Nu locuiesc cu el dar ma duc sambata si duminica la el si niciodata cu mainile in fund.Si cheltui si atunci si cheltui si cand ies in oras...imi vine sa ma duc naibii o mie de ani.In viata mea n-am avut probleme cu banii, dar de cand sunt cu el umblu si cu pantalonii tociti in fund(si egari negrii pe sub ei ca sa nu se vada)si am si niste depresii de nu va vad bine...

Mai fato, du=te si ia=-ti o pereche frumoasa de pantaloni si dupa iesi intr-un club cu o prietena, o sa te faca sa te simti mult mai bine decat daca iesi cu el/mergi la el in week-end...  Indeparteaza-te putin, vezi cum iti e cand trec 2 saptamani fara el. Si pune-ti la punct garderoba ca pana si cenusareasa era aranjata si frumos imbracata cand si-a intalnit printul.

#50 2009-03-03 12:24:54

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

anca12 zic sa ti iei inima in dinti si sa i dai papucii!si eu am avut un specimen de asta,nici acum nu mi am revenit total..in 3 ani de relatie n am primit martisoare,flori o singura data(niste garoafe rosii care sunt singurele flori care nu mi plac)in rest platea consumatii,nu pot sa zic,dar avea grija mai apoi sa mi spuna cat a cheltuit(eu eram leftera).cand am ajuns eu sa am bani imi zicea in fata ce i trebuie si ,crede ma, venea cu pretentii de milioane.si acum ma mai streseaza pe mess si telefon desi eu m am despartit de el in august!si doar pt faptul ca nu accepta sa ma fi pierdut!(tot din egoism, bineinteles).sunt multe de zis prin cate m a tarat,dar ideea e ca eu om atat de egoist si zgarcit(cu altii,nu si cu el) eu nu am intalnit in toata viata mea!am asteptat 3 ani cu rabdare de fier sa se schimbe!oamenii astia nu se schimba niciodata!

#51 2009-03-03 12:31:57

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

eu de fapt chiar nu inteleg de ce stai cu el? Ce o sa faci in viitor,daca tot asa va fi??
eu am mai multi ani ca tine,am 36 si nu-mi mai pun problema ca sunt singura sau nu...
bine,ca l-am intalnit pe el,ca avem o relatie la distanta...dar nu as fi stat cu un om care nu era cu mine macar un pic darnic....nu le are nici el cu florile..dar ma scoate in oras si atunci cand imi face cadouri..pai sunt cadouri...care compenseaza faptul ca nu le are cu florile sau micile atentii cotidiene..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#52 2009-03-03 12:44:10

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

heimdall a scris:

asa ca mie mi se pare penibil sa-l oblig prin santaj sentimental sa faca un lucru care nu-i sta in fire, mie personal nu-mi aduce nicio satisfactie floarea aia cumparata ca sa nu fac eu scene... mai bine un gest spontan (al meu imi ia cadouri, fara nicio ocazie, daca vede el ceva frumos sau ma aude ca as vrea, baga la cap si vine cu cadoul perfect)

tummenupp
pt mine are o valoare mult mai mare o floare luata asa, ca s-a gandit la mine decat una ca e nu stiu ce ocazie. dar apreciez bineinteles ca imi cumpara flori si cadouri cand sunt anumite ocazii.
si apropo de gesturi spontane si chestii de genu, chiar vbeam cu el zilele trecute, ce kkt e asa greu atunci cand coboara sa isi ia tigari sa imi ia si mie un buchet de ghiocei dar asa-s ei, nu se gandesc la chestiile astea, nu le vad si nu-i putem obliga sa faca ceva sau sa le scoatem ochii...   smile

Dragostea nu se stă, se face.

#53 2009-03-03 13:08:50

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Anca de ce nu ne scrii si noua cu liniutza de ce stai cu el. care sunt motivele. Asta k sa vedem si noi mai clar dar cel mai important este sa vezi tu mai clar.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#54 2009-03-03 13:18:40

capcaun
Platinum member

eu cred k ii e frica s'o ia de la inceput cu un altul sau din comoditate smile se complace in situatia creata de el si nu are ink curajul sa se desprinda ...

#55 2009-03-03 13:32:29

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Ewelina a scris:

Mai bine singura decat in companie proasta. Fetelor, astia isi baietii care va distrug stima de sine, asa ceva, oribil. Zici ca au trait pe alta planeta, adica e evident ca femeilor le plac micile atentii, toata TERRA stie asta for crying out loud. Eu zic ca multi nu vor, nu ca nu stiu. box

Sunt de acord!
Eu in locul tau, Anca 12 l-as lasa fara nici un fel de regret.
Mai sunt si baieti buni, care stiu sa se poarte, uite exmeplele fetelor ...
Daca tu ramai alaturi de el, tu esti cea care ii incurajaza comportamentul, el probabil se simte foarte "barbat" pt ca primeste tot ce vrea fara sa dea nimic wink
In timp ce tu faci depresii, iti pierzi timpul cu cineva caruia nu ii pasa de tine, pntru ca este evident ca asa e... din pacate pt. tine....
Invata sa te pretuiesti mai mult, sa nu accepti orice, sa te iubesti tu ca sa te iubeasca si altcineva wink
Eu am observat, ca majoritatea relatiilor in care un barbat ar face orice ca sa isi vada partenera fericita, ea, femeia, are o stima de sine ridicata, nu accepta orice, stie sa spuna nu, se iubeste pe ea mai pe scurt, daca ai sa fii mai atenta vei observa si tu lucrul asta wink

Intotdeauna e loc de mai bine, pune-te pe tine pe primul loc, si stai linistita, esti tanara, ai toate sansele sa gasesti pe cineva mai bun smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#56 2009-03-03 17:08:43

skumpi
Vizitator

Anca12 a scris:

Nu stiu de ce.Pt ca il iubesc?Poti sa iubesti un om care pune pe altii mai presus de tine?!
Pt ca mi-e frica de singuratate?Pt ca in orasul in care stau am o singura prietena...?!
Nici eu nu stiu de ce.Cum eram acum 10luni si cum am ajuns....Multe persoane ma aratau pe strada, ca sunt finuta, ingrijita, politicoasa si linistita....Acum sunt "vai mama mea"...

intr`o relatie trebuie sa fie 2 care sa iubeasca wink

pe bune...e cea mai patetica scz... il iubesc... asa si dak il iubesti si pe el il doare undeva asta inseamna ca trb sa accepti orice ? ca trb sa`ti distrugi viata intr`un fel sau altu pt ca il iubesti ?  roll
nu vrei sa ma iubesti si pe mine si sa faci ce vreau eu ?  lol

#57 2009-03-03 17:10:11

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

nu cred ca iubirea(din partea ta)va dura prea mult avand in vedere toata nemultumirea ta!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.