|
Nu esti logat.
Egoist & zgarcit-3#39 2009-03-03 09:20:35
Re: egoist & zgarcitAnca, din ce zici tu, omul asta nu pare sa tina prea mult la tine. Incearca in prima faza sa vb cu el, sa ii spui ce te deranjeaza. Vezi cum reactioneaza. Dupa asta, mai da-i o saptamana, 2, vezi daca se schimba ceva. Uneori, barbatii chiar nu-si dau seama ce te deranjeaza, si atunci tb sa le-o spui tu. Si eu la inceputul relatiei obisnuiam sa-mi platesc jumatatea de consumatie. Asta pt ca dela inceput am fost fraiera si nu l-am lasat pe el sa plateasca tot, ca sa nu ma creada profitoare. Pana la un moment dat, cand mi-am dat seama ca eu nu ma simt curtata, nu simt cam ma scoate si pe mine in oras. Si i-am spus. A inteles, mi-a zis ca nici prin cap nu-i trecea asa ceva, din moment ce eu de la bun inceput i-am zis ca vreau sa facem totul pe din 2. Si de atunci lucrurile s-au schimbat. Offline #40 2009-03-03 10:01:16
Re: egoist & zgarcita avut si flacaul meu o tentativa ... bine k de fapt el m'a surprins cu atitudinea aia, k de obicei e ft atent am facut un an si nici macar o floare nu mi'a dat ... si i'am spus clar si raspicat k putea si el sa ma minta k se duce dupa bere si de fapt el sa rupa o papadie din gard k intentia conteaza ei bine, omul meu s'a invatat minte si cand am facut 1an jumate mi'a adus o floricica, bine contextul nu mai conteaza k ma enervez iar Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #41 2009-03-03 10:08:48
Re: egoist & zgarciteu cred ca aici sunt doua discutii Offline #42 2009-03-03 10:22:14
Re: egoist & zgarcitnici eu nu sunt de acord sa iei flori ca sa nu dai acasa peste o imbufnata pe care numai asa o imbunezi. insa, daca ii spui ca un buchet de flori iti face mare placere, atunci el, ca un prieten/sot iubitor ce se vrea, ar tb sa faca "sacrificiul" asta din cand in cand. nu pt a te imbuna, ci pt a-ti aduce un zambet pe fata, pt a isca o bucurie cat de mica in sufletul tau. Offline #43 2009-03-03 10:24:32
Re: egoist & zgarcitpai da, vedeti voi, dar daca ar veni cineva aici si ar spune ca trebuie sa faca un lucru care nu-i face placere doar ca sa fie prietenul fericit, ne-am oripila cu toatele Offline Publicitateloading...
#44 2009-03-03 10:29:38
Re: egoist & zgarcitmai, nu stiu, mie mi se pare o chestie asemanatoare cu urmatoarea situatie: Offline #45 2009-03-03 10:33:48
Re: egoist & zgarcitMai bine singura decat in companie proasta. Fetelor, astia isi baietii care va distrug stima de sine, asa ceva, oribil. Zici ca au trait pe alta planeta, adica e evident ca femeilor le plac micile atentii, toata TERRA stie asta for crying out loud. Eu zic ca multi nu vor, nu ca nu stiu. Offline #46 2009-03-03 10:35:32
Re: egoist & zgarcitok, am inteles, daca tu vrei sa faci chestia asta, e problema ta, dar nu te astepta ca el sa faca sacrificii pentru tine din cauza asta... poate ca el nici nu stie ca te sacrifici sau n-ar vrea sa faci asta daca ar sti Offline #47 2009-03-03 11:16:43
Re: egoist & zgarciteu intru cu el la electronice, el intra cu mine la cosmetice asa k suntem chit Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #48 2009-03-03 11:27:31
Re: egoist & zgarciteu cred ca sunt baieti carora li se pare penibil sa dea flori. pt unii (si chiar si pt unele fete), florile sunt niste buruieni. si atunci gestul li se pare pur si simplu stupid si injositor (pt ei). Offline #49 2009-03-03 11:42:48
Re: egoist & zgarcit
Mai fato, du=te si ia=-ti o pereche frumoasa de pantaloni si dupa iesi intr-un club cu o prietena, o sa te faca sa te simti mult mai bine decat daca iesi cu el/mergi la el in week-end... Indeparteaza-te putin, vezi cum iti e cand trec 2 saptamani fara el. Si pune-ti la punct garderoba ca pana si cenusareasa era aranjata si frumos imbracata cand si-a intalnit printul. Offline #50 2009-03-03 12:24:54
Re: egoist & zgarcitanca12 zic sa ti iei inima in dinti si sa i dai papucii!si eu am avut un specimen de asta,nici acum nu mi am revenit total..in 3 ani de relatie n am primit martisoare,flori o singura data(niste garoafe rosii care sunt singurele flori care nu mi plac)in rest platea consumatii,nu pot sa zic,dar avea grija mai apoi sa mi spuna cat a cheltuit(eu eram leftera).cand am ajuns eu sa am bani imi zicea in fata ce i trebuie si ,crede ma, venea cu pretentii de milioane.si acum ma mai streseaza pe mess si telefon desi eu m am despartit de el in august!si doar pt faptul ca nu accepta sa ma fi pierdut!(tot din egoism, bineinteles).sunt multe de zis prin cate m a tarat,dar ideea e ca eu om atat de egoist si zgarcit(cu altii,nu si cu el) eu nu am intalnit in toata viata mea!am asteptat 3 ani cu rabdare de fier sa se schimbe!oamenii astia nu se schimba niciodata! Offline #51 2009-03-03 12:31:57
Re: egoist & zgarciteu de fapt chiar nu inteleg de ce stai cu el? Ce o sa faci in viitor,daca tot asa va fi?? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #52 2009-03-03 12:44:10
Dragostea nu se stă, se face. Offline #53 2009-03-03 13:08:50
Re: egoist & zgarcitAnca de ce nu ne scrii si noua cu liniutza de ce stai cu el. care sunt motivele. Asta k sa vedem si noi mai clar dar cel mai important este sa vezi tu mai clar. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #54 2009-03-03 13:18:40
Re: egoist & zgarciteu cred k ii e frica s'o ia de la inceput cu un altul sau din comoditate se complace in situatia creata de el si nu are ink curajul sa se desprinda ... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #55 2009-03-03 13:32:29
Sunt de acord! „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #56 2009-03-03 17:08:43
intr`o relatie trebuie sa fie 2 care sa iubeasca #57 2009-03-03 17:10:11
Re: egoist & zgarcitnu cred ca iubirea(din partea ta)va dura prea mult avand in vedere toata nemultumirea ta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|